• Kjell Präst

    gå med blivande maken i kyrkan?

    Lilique skrev 2012-02-02 15:13:00 följande:
    Alla präster (då även älgar såklart) heter Krister eftersom att det enligt undersökningar låter bättre Bob-Pierre. Varför övriga namn uteslöts är inte känt.
    Men jag heter inte Krister? Måste jag sluta vara präst då?
  • Kjell Präst
    Aniara4 skrev 2012-02-02 17:33:46 följande:
    Jag tycker folk har börjat lyssna så dåligt. Jag får inte rida in på min elefant i snabbköpet utan måste binda den utanför medan jag handlar. Ingen har blivit tårögd över min skönhet på flera dagar. Min man säger att vi måste sluta dricka champagne till varje måltid och nöja oss med nåt tyskt mousserande vin istället. Jag får inte ens frukost på sängen!

    Vems dag är det nu då?
    Oj, så jag känner igen mig i detta. Det var, jag vet inte hur länge, sedan jag senast hissades ner från kyrktaket. Jag brukar säga till chefen "Jagvilljagvilljagvill" medan jag stampar med foten, men han bara skakar på huvudet och säger "Nej nej, lille Kjell, du har inte vigslar varje dag".
  • Kjell Präst
    Dejli skrev 2012-02-02 19:31:21 följande:
    Oh lord (förlåt alla älgpräster), var får ni allt ifrån?
    Det är inte alls så svårt att svara på var vi får allt ifrån. Vi får allt från olika...håll.
  • Kjell Präst
    annapanna88 skrev 2012-02-02 23:11:40 följande:

    Ja, dagens gäster är så respektlösa tycker jag!

    Jag blir väldigt sugen på att byta till en kyrklig visel när jag läser här faktiskt... Jag vill också ha älgar som svingar i ljuskronorna och färgkoordinerade papegojor. Och wunderbaum.
    Tycker ni vi kan gifta oss i kyrkan fast vi inte tror på han Krister? Man kan väl be älgen/präsen att inte prata om honom?


    Nu var det väl så attd et var prästen/älgen som hette Krister, och därmed faller detta på sin egen orimlighet. Det är självklart omöjligt att få en präst att sluta prata om sig själv.
  • Kjell Präst
    Oniq skrev 2012-02-03 15:17:15 följande:
    Hela trådens trovärdighet fallerar ju redan på förstasidan när Kjell Präst påstår att han inte visste att det var förbjudet för präster att ha humor.

    Jag har minnsann träffat en präst en gång. Som utbildad kristen vet man att det mesta är förbjudet. Även mjukglass.

    Chicita: Självklart står kyrkan för vinet och serveringen av det. Tyvärr så verkar dom endast ha rödvin och endast ett (!!!) glas att dricka ur. (ganska rasistiskt mot oss som bara dricker vitt vin faktiskt)
    Nördbröllop FTW rpgwedding.buu.nu
    Har du träffat en präst? Oj! Det har inte jag. Jag har träffat mig själv, förstås, och det räcker ju mer än väl.
  • Kjell Präst
    Aniara4 skrev 2012-02-03 19:07:10 följande:
    Ni har missförstått det där med kolhydraterna. Blivande brudar äter faktiskt enbart pulversoppor och måltidsersättning av Cambridge-typ, max 14 kalorier om dagen om man ska komma i klänningen. Äta kan man ju göra sen när man är gift och har sitt på det torra. Det är därför de nygifta brudarna går loss på älgen utanför kyrkan, de är så galna av hunger att de inte ens märker att det är vigselförrättaren de mumsar på. I brist på vigselälg har det faktiskt hänt att en och annan avlägsen faster har strukit med. Sen måste de byta klänning innan festen eftersom den gamla i size 0 har spruckit av allt älgätande.
    Jag har varit åsyna vittne till hur två (ja, det var ett dubbelbröllop) utsvultna brudar gick lös på lika många oskattbara kyrkliga silverkandelabrar. Som efterrätt tog de nattvardssilvret. Ni kanske såg det i !112 på liv och död"? De magpumpades och mår idag bra.
  • Kjell Präst
    passionsblomman skrev 2012-02-03 18:52:18 följande:
    Med all respekt för Soldemor, men potatiskastningen har jag hört är en mer regional företeelse. Jag tror att det är i Skåne närmare bestämt, som detta börjat sprida sig. Det måste ha med alla de där invandrarna att göra. De som kommer via Danmark och drar med sig kartoffler över bron du vet. Inte så populärt att prata högt om, men jag är ju anonym här. Just Danskarna ska vara ovanligt ovilliga att ge upp ***hydraterna och det gamla förlegade. Det vet ju egentligen alla, fast ingen vågar säga det.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Nu ska du höra: Här i Stockholm kastas det pommes frites hej vilt!
  • Kjell Präst

    Jag tror att nätet är hittepå, Fast inte hårnätet för det är någonting som brudar ska ha för att frisyren ska ligga platt. Och fisknätet finns också, för det är något som man fiskar färsk fisk i till bröllopsmiddagen dit inga barn är välkomna om de inte har en barnvakt som sitter och häckar i ett angränsande rum, möjligen inlindade i ett nät av något slag.

  • Kjell Präst

    Om vi kan slita oss ifrån Krister för ett ögonblick så måste jag be om råd i en viktig fråga. Ett brudpar (de heter Krister och Kristina) vill absolut ta med sig en egen orgel till vigseln, eftersom de är rädda att musiken inte blir som de vill annars. (De hade också funderingar på att ta med sig en egen kyrka men detta har lagts på is eftersom det var iskyrkan i Jukkasjärvi de tänkt ta med sig men ämnar gifta sig i Stockholm juli och kyrkan inte skulle må så bra av det) . Nu kan det ju bli lite besvärligt att byta ut den existerande orgeln mot deras egen, men bör man ändå göra det? Det är ju trots allt brudparets egen dag (orgeln är för övrigt färgmatchad med samtliga gästers kläder eftersom den tidigare använts på Pridefestivalen)! Själv känner jag någonstans att jag är nöjd så länge de inte tar med sig en egen färgmatchad Gud. Vad tror ni om detta?

  • Kjell Präst
    Aniara4 skrev 2012-02-06 11:28:10 följande:
    På vårt bröllop var det några sydliga gäster som kastade karltofflor. Jag tror de måste ha missförstått något, för det var inte alls trevligt!
    Ojojoj, det korrekta bruket, om man nu vill ansluta till sydligare seder, är ju annars att kasta fruntimmerspjäxor, dock måste snörena till desamma vara färgmatchade.
Svar på tråden gå med blivande maken i kyrkan?