• sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 6

    Äntligen är vi inne på 2009 och vår sista år som ogifta är kommen Snart är det vår tur!

    Så nu ska vi fylla på tråden med en hel del diskussioner kring våra bröllop och en massa tips

    Bridezillas, here we go!

    Våra tidigare trådar:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-69/m2661995.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m2981596.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m3097930.html
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3197178.html

  • Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6
  • Fenixx

    idag är det 444 dagar kvar till våran bröllopsdag!
    det tickar sakta men säkert neråt.

  • MV85

    Vilken fin klänning!
    Jag har faktiskt kikat en del på den jag med Men kom fram till att den inte var riktigt jag - men den är verkligen helt underbar! Grattis till ett toppenköp!

    Själv dansar jag glädjedans här nu för jag har äntligen hittat en klänning som är "lagom" färgad på släpet för mig! Det har varit en kamp att hitta!

  • Fenixx

    och då kommer tjötiga jag och frågar om du har bild på den MV85?

  • MV85
    Fenixx skrev 2009-04-15 12:30:08 följande:
    och då kommer tjötiga jag och frågar om du har bild på den MV85?
    www.duosheng.cn/shangweb/xihun/C111.html
    ska göra om den lite, för jag ska ha korsettsnörning, så tar bort alla broderier ovanför höfterna på baksidan, och så ska jag fästa in bandet runt kanten uppe mer, så det inte ser ut som det sitter som en nedvikt kant som det gör på den bilden...
  • Fenixx

    kommer bli kanonfin! jag föredrar också korsettsnörning.

    åh vad jag längtar tills vi ska iväg och ta mått för våra kläder.

  • MV85

    Längtar oxå tills det är dags för det... Men det blir inte än! Måste få mina mediciner först så jag ser hur fort jag går ner i vikt först... Annars vågar jag inte beställa! Sen ska korsetten sys upp... och SEN är det dags för klänningen!
    Blir så långt tills dess när man ser det så... men så tänker jag att det är redan mitten på April, så det ska nog gå ganska fort ändå!

  • Sundance

    Wow, vilken hemsida! Tack för tipset! Jag är också inne på korsettsnörning... Så vacket! Och smickrande för figuren :)

    Sitter just nu med ytterligare ett internetfönster uppe och letar för fullt efter slott, herrgårdar, bygdegårdar, lokaler mm mm.

    Måste fråga... Är det verkligen så svårt att hitta ett fint ställe som inte kräver att man tar all mat och dryck från dem? Det blir ju så dyrt!!!

  • Fenixx

    jo tyvärr så verkar det vanligaste att man måste ta från dem.
    men här i trakterna där vi bor så finns det en äldre herrgård som man får hyra billigt och ta med mat och dryck själv som många haft sitt på.(bla några vänner)

    så gör kanske ett inlägg här på BT och hör omkring trakterna ni helst vill vara om någon vet.

  • MV85

    Här finns det ett par "paradsalar" som man kan hyra enbart o sedan ta maten från någon annan, men de har istället inga ens halvvettiga kök så man kan ändå typ inte fixa maten själva... Annars vet jag inte, har inte letat efter nått sånt direkt utan letade faktiskt efter en fin lokal först och sedan tog vi det med catering eller ta mat från dem när vi sett lokalen... o lokalen råkade bli den första vi tittade på och deras kock var så fantastiskt tillmötesgående att vi nästan slutade titta på prislappen för vi bara kände att det var rätt...
    Men jo, det är SVÅRT att hitta en lokal där man kan ta med mat och dryck själv eftersom de flesta herrgårdar och liknande har serveringstillstånd (alkohol) och därmed måste hålla sig till en massa regler där ifrån.

    Hittade sidan när jag letade skor De har skor där som jag kanske ska beställa... har fått höra bra om dem... men vågar inte köpa klänningen där nu när det ställe jag tänkt köpa på innan har fått så himla bra omdömen av dem som jag pratat med som handlat där

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6