• sarahkka76

    Bröllop 2010 nr 6

    Äntligen är vi inne på 2009 och vår sista år som ogifta är kommen Snart är det vår tur!

    Så nu ska vi fylla på tråden med en hel del diskussioner kring våra bröllop och en massa tips

    Bridezillas, here we go!

    Våra tidigare trådar:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-69/m2661995.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m2981596.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-9/m3097930.html
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3197178.html

  • Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6
  • MissMijah

    Idag hittade min m2b sin väst med plastrong och ficknäsduk. han tog på sig kostym och allt idag hemma. Gud vad fin! Så ovant att se honom så, men han är så fin min karl!

  • mysifer

    igår blev jag hippad!!

    jag blev chockad och skräckslagen först och fattade verkligen inte vad som hände. det blev en helt underbar dag först dansade vi line dance, som var skitskoj! efteråt åt vi picknick med ost och kex ute i det underbara vädret. sen fick jag ögonbindel och sattes i en bil och han bli ganska nervös igen..men det hade jag inte behövt vara för det visade sig att vi åkte hem till en kompis hus där vi hade femkamp, grillning, tjejsnack och sing star. sista grenen i femkampen var att lagen skulle skriva sånger och framföra för mig och jag skulle vara domare. det blev lille katt med ny text, främling med ny text och en rap som fick alla att gråta av skratt.

    blev alldeles glad och varm över att se vilka otroligt fina vänner jag har! och ett särskilt stort tack till världens bästa tärna Fenixx/Jenny. puss till dig!

  • makupala

    precis samma klänning som jag valt! visst är den så himla fin?


    tesand skrev 2009-05-22 19:35:09 följande:
    Festlokalen är bokad=)prästen är bokad ( en kompis mamma som är präst ska viga oss och det känns speciellt..).. Ha lagt upp min klänning i mitt galleri så går gärna in och säg sen vad ni tycker=)jag verkligen älskar den=)
  • UBW

    Hej alla blivande brudar!
    Hoppar in här, lite sent kanske men ändå...
    Jag och min kille kommer gifta oss i maj 2010, när naturen är som allra vackrast.
    Trodde att vi hade kyrka och festlokal klar men idag ringde mina föräldrar (som bor nere i småland där vi ska gifta oss) och sa att de prelbokat en annan lokal och kyrka. Pappa hade tillsammans med min bästa kompis (och en av tärnorna) åkt ut och kollat igår och båda hade tyckt jättemycket om stället. De har sas bildat en "projektgrupp" åt mig och får vara mina/våra ögon och öron. Så kul att de engagerar sig! Och min pappa har kontakter i catering-branschen och det kan ju inte skada...
    Kollade in hemsidan för stället och det såg väldigt fint ut, en gård på landet där man får ha hela huset för sig själva och kan ta med egen dricka. Och härlig natur runt omkring. Precis vad vi har letat efter.
    Så vi har kommit en bit på väg, även om det bara är preliminärbokat.
    Prästen är förresten klar, en som vi är god vän till mina föräldrar och som jag har vart på resa med till Italien. Blir superbra!

    Måste bara säga att jag är superimponerad av alla här inne som har kommit så långt i planeringen. Blir själv lite stressad...

  • MissMijah

    Välkommen UBW! Här är det aldrig för tidigt eller sent att träda in

    NU har jag precis mailat och beställt våra tårtor! Wiee!!

  • nu gifter vi oss

    Nu har jag ÄNTLIGEN fått tummen ur och börjat leta loka lite mer aktivt. Mailat Hägerstens och Huddinges hembygdsföreningar för att få tips om hembygdsgårdar som rymmer 50-60 pers och är billiga att hyra. Vi har en tajt budget och tror inte vi kan lägga 7000 på endast lokalhyran, vilket de gårdar jag kollat upp kostar (Herrängens, Skärholmens och Jakobsbergs gård).

    Samt mailat två hembygdsgårdar direkt.

    Musik funderar vi på jättemkt just nu.
    Jag har fått en ganska klar bild hur jag vill ha blommorna samt dekorationen av lokalen.

    Klänningen är klar, jag lånar den av en kompis som gifter sig 26/6 i år.

  • MV85

    UBW: Välkommen hit! Som MissMijah säger så är det aldrig för sent, och alla är välkomna!

    rosesarered: Själv har jag fått gjort massa "onödiga" grejer, men har ingen vigselplats (kyrka) bokad. Vet inte ens vilken vi vill ha..!

    Sarahkka76: Det är aldrig för tidigt att börja titta på ringar! Mig tog det ett par månader (läs ca3) att hitta rätt.. sen ska man hinna ångra sig oxå

    Här händer inte mycket på bröllopsplanet.. Har kollat upp vad det skulle kosta att beställa röda band till alla våra gäster o ge som "favors" istället för godis eller så. Visade sig att vi kommer undan med ca 1300 så det kommer nog att bli sådana i påsarna istället för de nonstopliknande hjärtana jag varit inne på annars.

  • MissMijah

    NU fick jag hem m2b´s manschettknappar jag beställt från USA. GUD så fina de är! Jag blev helt tårögd när jag tänker på att han ska få dem den speciella dagen.

    kan verkligen rekommendera cufflinks.com. pålitliga, billiga, snabb leverans och FINA saker! beställde ett etui till dem som han kan förvara de i, ser riktigt lyxigt ut. i svart läder.
    och knapparna i sig är jättefint paketerade. Jag är så nöjd nu!

  • MV85

    MissMijah: Vilka blev det? Kommer ihåg att vi pratade lite om det tidigare

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6