Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Tack för beskrivningen Nenne! Men jag vet 90-tal. Det var 70 och 80-tal som var jobbigt/temat. Jag hade mest spetsklänning och rosa rosetter i håret under andra hälft av 80-talet. Svårt att hänga med då.

    På tal o gympa o a-form. Jag tror jag har en gammal grön träningsoverall med mönster. Jackan har ett typiskt A-form. Usch, den är fööör ful tom på en temafest.

  • MuffinsTönt

    Idag såg vi på Frost/Nixon på filmfestivalen. Den ska ha premiär snart på SF bio. Kul o en innan "alla andra". Intressant tema ( Nixon o Watergatefallet), mkt bra gjord av regisör och skådespelare när hela filmen bestod av två människor o en intervju. Inga action eller våld eller ngt "spännande". Pendlar mellan stark 3a o svag 4a.

  • MuffinsTönt

    Heej!
    Nenne
    Kram på dig gumman. Dumma kärring!

    Jag är föööör ung för att tycka dem färgerna är snygga. Men jag håller med dig Anne,underbart att man har mer unisex kläder till småbarn oxå. Fast jag personligen tycker rosa klänningar är såååå söta!

  • MuffinsTönt

    Gud va seg jag e. Orkar inte masa mig ner till yogapasset. *bläää*

  • MuffinsTönt

    Lika seg om inte ännu segare efter yogan. Hmm.. konstigt!

    Jag måste va jäätte trött förut när jag skrev. Menade såklart inte att du, Nene är en dum kärring. Jag syftade på tanten som inte kan hålla sig borta!!!

    Igår hade jag fika me en gammal kompis. Vi har känt varandra sen gymnasiet o fortsatt hålla kontakt efteråt. Båda har sagt att vi ska plugga vidare, va klar med utbildning först innan vi ens tänker på giftemål,familj o barn. Va händer då. Hon har gick sig och skaffat barn. Nu är hon mammaledig i ett år o sen ska hon göra sitt ex-jobb. Tänk va oliak vägar våra liv går åt plötsligt. Sååå mystikt och sorgligt(usch, konstig o dålig ordval!) på nåt sätt. Som man efter en träff ska ta farväl. Men vi ses ju ibland o håller kontakten. Men guud va jag saknar den tiden då vi kan bara sitta o snacka skit i flera timmar.

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Kraaaaam till dig! Att det ska va så svårt ibland. Det är visst inte så jäkla lätt o bli på smällen... Hoppas på det bästa om dig o alla andra i karusellen.

    Annars, är sååååå aviiiis på er som ska på brunch o dejt o andra roliga aktiviteter. Funderar på att "muffinspringa" (dvs gå in min supertakt) vårruset. Vet inte om jag orkar träna mig till det. Det är nångång i maj.

  • MuffinsTönt

    Vickan
    Kram på dig! O Att du ska ha det såå ont -två ggr på raken!

    Jag glömde berätta en grej. Sist jag var på bibblan blev jag tafsad av en ofräsch gubbe. BLÄÄÄ! Jag körde ut honom från rummet. Jag var i ett rum o väntade på eleverna som kommer til lläxhjälpen. Jag var ensam för tillfället. Gubbjävel!

    Jag berättade det för grabben o fy va mkt han svor! Trodde inte han kunde så många svordomar. Jag fick lova o visa honom gubben nästa gång så han kan ge honom en höger spark. Första gången jag ser honom såå svartsjuk. Såå söt!

  • MuffinsTönt

    Tafsande gubbar är blä. av nån anledning drar jag till mig gubbar. Asså i 30+ åldern. Kunde åtminstone nån sötnos i 20+ .

  • MuffinsTönt

    När mormor låg på sjukhuset hade hennes rumkamrat en SUPERsöt läkare. jag kunde inte låta bli o snegla på honom så mkt jag kunde. Det är ont om såna riktig snygga läkare.

  • MuffinsTönt

    Haha! Inte ska ni ta illa åt. Är ni GUBBAR eller?!?

    Haha, jag kallar alla män över 30 för gubbar. Det får jag faktiskt sluta med snart. Grabben fyller faktiskt 30 iår. Men han kommer alltid vara "grabben" här på BT.

    Nenne
    Tur att mormor inte hade honom. Fy va jobbigt det måste va o prata med honom, UTAN att stirra. På tal om mormor, hon har blivit hmm... knasigt sen hon kom hem. Vill dricka kaffe HELA TIDEN. Fastän hon har fått. Inte alls bra för hjärtat att drick för mkt kaffe o hon blir jättepigg också. Lagom kul kl 23. Senil/dement månnetro?

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!