Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Jag blandar visst ihop er. Inte så konstigt med tanke på antal personer och inlägg ni skriver där! *Imponerad*

    På tal om graviditet... Under julen fick jag en chans att umgås med grabbens familj lite djupare. Jag och hans mamma pratade lite grann under dan. Dem har 30 års jubileum i år och jag frågade henne vilken dag dem gifte sig. Det e 28e april, dan efter min födelsedag! Jag skojade att då var hon i 4e månaden med Grabben. Jag tror hon blev lite obekväm, kan inte riktigt förklara känslan jag fick men hon försökte "prata bort" det med: Det var praktiskt så." Ooops,där trampade jag på en öm tå. Det var inte alls min mening...

  • MuffinsTönt

    Jo, jag insåg det samtidigt som jag sa det. *idiot* Jag skulle inte nämnt det om jag inte va tvungen att veta datumet. Jag trodde inte att det fortfarande är känsligt. På den tiden ja, men nu... 30 år senare?

    Åh, såå spännande att se din och Telis nyårsmeny. Jag o grabben har som mål att en dag ska vi ha en egen nyårsmiddag/nyårsfest. Men det är inget vi ger oss på än.

    skaldjursrisotto med saffran låter spännande!

  • MuffinsTönt

    Så sant så! Ska inte nämnadet mer inför dem. Bara reta grabben då och då.

    själv degar jag på soffan. Ska egentligen handla lite saker och sen börja göra mig i ordning. Kl är ju redan ett!

  • MuffinsTönt

    På tal om mat. Alla butiker (inkl livs?) är ju stängda imorrn. Vi måste ju ha ngt att äta. Måste nog handla ngt så vi kan laga mat imorrn. Vad är snabbast och kräver minst råvaror?

  • MuffinsTönt

    GOTT NYTT ÅR!!! Vi har precis stigit ur sängen och grabben fixar en brunch just nu medan jag sitter här. Vi har fått mkt gjort EFTER nyårsfesten. Jag blir av nån anledning alltid så sugen på grabben efter vin eller dyligt. Tänk va lite alkohol kan göra.

    Ha en trevlig forsättning på det nya året!!

  • MuffinsTönt

    Haha, "ha en bra fortsättning på det nya året"! Hur tänkte jag där, det har ju bara gått 13 timmar av det nya året. Det var ju sketabra!

  • MuffinsTönt

    Nenne
    GRATTIS! Läste i granntråden att du har fått jobb. Suuper! Ringde människan kl 17 dan på nyårsafton o berättade det? Vad var det för jobb? Du kan berätta inom vilket område, samma som innan eller ngt helt nytt?

    Lycka till! Nu ska jag leka husmor och laga pyttipanna. Vem vet, kanske blir det grabbens tur att leka husbonde senare...

  • MuffinsTönt

    Hohoho *ekar*

    Jag vaknar idag med halsont -igen! Är såå stolt över min grabb idag. Han har äntligen tagit tag i arslet och börjat jobba på sina städvanor. Idag har han rensat ut en massa skräp, diskat och tvättat. Självklart har jag hjälpt till men det mesta har han gjort själv. Nu ska vi sätta oss ner och göra en städschema -pa samma sätt som hans nuvarande träningschema. Den har gett superresultat.

    Förresten, jag har FEM deciliter grädde(!) *skäms* i kylskåpet. Vad kan jag göra med det? Kan ju inte kasta det?!?!

  • MuffinsTönt

    Vispgrädde är det. Kan man frysa det?!? Guud va bra! Jag har provat på glass men det blir bara is.. Måste man ha en glassmaskin till det?

    Grabben har samlat på sig en massa skit under tiden han har bott i lägenheten, ca 4-5år. Han behöver rensa lite för att få plats med nya saker, typ mina saker.

    Återigen har vi diskuterat om nya möbler och renovering. Vi har iaf bestämt att vänta till sommaren. Då har vi 1)samlat ihop pengar och 2) Mer tid åt projektet. Han tänker göra en totalrenovering. Tex, köpa större säng vilket innebär att hela sovrummet rubbas. Ny matbord + stolar, större/ny garderob och nya tapeter. Han pratar om att hyra nån inredningstyp för att ge smarta och fräcka tips om hur vi ska inreda lägenheten. Vilket jag tycker e lite. Å andra sidan så har vi några med inredningsgener i släkten så den biten har vi klarat av själv. Men tja, om människan vet va han gör så varför inte.

  • MuffinsTönt
    MuffinsTönt skrev 2009-01-03 20:31:39 följande:
    Han pratar om att hyra nån inredningstyp för att ge smarta och fräcka tips om hur vi ska inreda lägenheten. Vilket jag tycker e lite.
    Det ska naturligtvis vara: "Vilket jag tycker e lite att ta i."
Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!