Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Vickan
    Neej! Stackars mormor,hoppas hon inte lider för mkt. *kram* Min morbror dog ju hastigt o den chocken o sorgen finns fortf kvar även om det är mer kontrollerbart. Mormor har också blivit mkt sämre. Hon har u fått lunginflammation 2ggr inom en månad. Äter och dricker mkt dåligt nu. Hon ser porten till Nirvana, frågan är bara hur långt är det kvar...

  • MuffinsTönt

    Just det, snacket!

    Hur ska jag säga... det blev ingen återförening. Han tycker vi har glidit för mkt isär för att kunna försöka igen. Jag visste ju det innerst inne men det var så svårt att acceptera. Jag förstår o vet att man kan glida isär o sluta tycka om varran. Men det gör så ont i mig när jag inte bara mister en pojkvän utan även min bästa vän under dessa åren. Det gjorde faktiskt mkt mer ont. Han började gråta jättemkt när jag sa det. Han insåg inte det förrän då.

    Det var så jobbig. Tillslut bestämde vi för att försöka vara vänner. Ingen av hans vänner är ju ex. Men han tror det kan funka mellan oss. Jag hoppas det! Vi får ta det lungt iaf...

  • MuffinsTönt

    Sis
    Han ville väl känna efter om det verkligen gick att lappa. Känns så tom nu. Jag försöker tränga bort det. Under natten kom tankarna tillbaka o då var jag så bitter istället. Det är ännu värre än att vara ledsen.

    *kramar*

    Nu ska jag gömma mig under täcket. Imorrn ska jag och en kompis älta tillsammans. Jag över grabben o hon över sin idiot-man (som hon kallar honom )

  • MuffinsTönt

    Hej igen!

    Det känns fortfarande ok. Tror vi kom fram till rätt beslut trots allt. Fastän det var han som gjorde slut. Under den här pausen har jag tänkt noga. Jag vill ju försöka, jag vill ge det en chans. Men innerst inne så hade det blivit en för stor gap pga all glid och paus. Ärligt talat så vet jag inte hur jag ska bete mig OM vi skulle försöka igen. Jag tror att det finns en risk det ska sluta på samma sätt ändå. Då är skadan ännu större. Som jag sa förut,tanken att förlora vår vänskap gjorde mer ont än vår kärlek. Den har på vägen gått över till vänskap tror jag.

    Detta är vad jag tror och kommit fram till. Kanske är det bara bortförklaringar eller förvirrade tankar. Jag vet inte....

    Det känns bra det här. Ont visst, men bra!

    Tack för allt stöd och råd!

  • MuffinsTönt

    Jag vill så gärna åka bort härifrån. Tyvärr har jag ingen kompis som jag kan stanna över hos. Har inga pengar att åka för långt bort. Usch!

  • MuffinsTönt

    Anne
    Tack för din omtanke! Jag klarar mig. Faktiskt så är tanken, att vara vänner, som gör det mindre plågsamt.

    Nu menar jag hålla kontakten via mejl lr nåt. Jag tror det är för tidigt att ta en fika eller gå på bio.

    *kram Vickan*
    Ska du åka hem o hälsa på mormor?

  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2009-03-25 04:14:41 följande:


    Mmm, man brukar tro det och tröstar det så fine. Men om den nån dag gör det svårare för dig att komma loss och gå vidare så släpp den! Den är inte värd att styra dig.Sen, låt det ta tid. Gör saker. Bryt ihop ibland. Gå vidare sen. Som sagt, oavsett vad så har DU lärt dig en massa som du kan ha med dig i resten av livet om hur du ska hantera dig själv, din familj och dina relationer - och det är värt massor!
    Tack Anne! Jag ska låta det komma spontant. Antingen så vill jag det en dag eller så rinner det ut i sanden.

    Jag ska ta mig samman och jag vet att det får ta den tid det tar. Idag ska jag och en kompis sitta o älta våra problem. Det känns bra! Jag skrev ju att jag försöker hitta på ngt här i närheten. Men jag har tänkt lite. Ända från början så är det ett ställe jag vill åka till. Det ligger på andra sidan globen o kostar 3ggr så mkt min budget tillåter. Jag ska försöka hitta sista minuten biljett. Problemet är att det inte finns nån sista minuten till just det stället utan jag får göra ett "mellanstop". Vilket eg är bara bra men kanske inte just nu... Berättar mer sen!

    Nu känns det som jag har skrivit en massa fel men orkar inte kor läsa kl 7 på morrnen.
  • MuffinsTönt

    Kram Nenne!!!

    Har inte orkat följa granntråden. MEN jag vet att du ska på samtal nästa vecka! Spännande! Jag håller tummarna för goa nyheter!!! Typ, det här fixar efter en gång. Vill ni ha tvillingar eller trillingar?

  • MuffinsTönt

    Nenne

    :o Fattar hur stooooor du kommer se ut eller? Som en jätte björn. Men en söt björn! Jag tycker om björnar oavsett storlek...

    Jag tittar på resor till HongKong... FAN! Varför finns det inga sista minuten dit?!?!?!

  • MuffinsTönt

    Visste inte det är så. Konstigt nog så finns dt ner till Vietnam. Fast dem har kanske charter? Får göra det på den krångliga sättet. Flyga ner till Vietnam, därifrån till HK, tillbaka till vietnman och sen till Sverige.

  • MuffinsTönt

    Jag har kollat på nätet mest. Jag gick ner till resebyrån på torget. Sen har jag kollat på nätet. Dem flesta ligger för högt i pris. Får se om det blir ngt...

  • MuffinsTönt

    Det ligger runt 7-9000kr. Det är ca 2-3000 kr mindre än högsäsong. Ibland ser man billiga biljetter för 6000kr men det var under lågsäsong. Nu går vi in i mellansäsong sa hon i resebyrån. Typiskt!

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!