Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Haha! Det tog mig ett tag för att tänka uthur länge sen egentligen är. Hmm... då var jag 6år. Haha!

    Välkommen hem Telis. Såå avis på dig som åker hit och dit. Jag är faktiskt lite sugen på att prova åka skidor igen. Fast det lär dröja ett tag inann jag kan göra det. Gissar på att min kropp inte tycker det är en fantastisk ide! Men vitt snö överallt, mysig stuga, pool och bastu. Ahh! *lycklig* Snälla, säg att det stämde överens med stället ni var på.

  • MuffinsTönt

    Ibland så kommer jag bättre överens med killar än tjejer. Fast som helhet så har jag få killkompisar än tjejkompisar.

    Jag håller på och steker pannkakor. Försöker iaf. Tur att det är ute med hemmafruar. Annars skulle jag inte bli godkänd. Men jag kan göra bomber!

  • MuffinsTönt

    Jag har räknat med mig runt 10-15 000kr. Det är väl "billigt" om man snackar om körkort. Har en bekant som lagt upp mot 100 000kr.

    Nu har jag betalat för olika tillstånd och ska skicka in pappren imorrn. Nu är det på ALLVAR!!! *skakar*

    Nu ska jag bara fixa en teoribok också så köööör vi igång. *yeeaaah* *broom broom*

  • MuffinsTönt

    Jaha, nu har vi spenderat en natt på sahlgrenskas akut. Mkt trevligt. En 6h lång väntan som får en att uppskatta de små sakerna i vardan. Tex bussen är BARA 2min sen.

    Hon fick jätteont på vänsta sida igår natt. Jag ville till Axess och chaffören (dvs min morbror) vill åka till sahlgrenska. Tillslut vid 5-6 tiden på morgonen kom doktorn och konstaterade förkylning som är på bättrningsväg. MEN hon har hostat så mkt att revbenet har fått en spricka eller sträckt på revbensmuskeln. Därav smärtan. Shit! Kan man hosta "sönder" ett revben?!?! Lite panodil to go och en klapp på axel så var det klart. 6timmars väntan för 15mins undersökning?!?!

    Nu: mat sen ZZZzzZZ!!

  • MuffinsTönt

    My Lady!!!
    DU, smygläsare? Nähä! Du får titta in oftare annars.

  • MuffinsTönt

    Idag var jag på Funk inspirerat dnspass. GUD VA KUL!!! Jag har inte vågat gå på såna passer på ett tag o nu är det så kul. Får gå igen nästa vecka.

  • MuffinsTönt

    Lady o Lufsen skrev 2009-03-19 20:30:52 följande:


    I see...or...not Ja,"Muffins geek" hur är allt egentligen?
    Tja... det går bättre. Har haft tankar på annat håll så jag inte bara grubblar. Asså, det hände en skitkonstig sak idag på träningen. Jag provade en ny pass idag. Eftersom jag är så "stor" så måste jag ställa mig längst fram för att kunna se tränaren. När vi hade typ kvart kvar så råkade jag se grabben stå utanför och tittade. Jag blev alldeles paff. För han stod verkligen i mitten med bra insyn. Det är bara en liten bit av dörren som har glas, inga fönsterväggar så han kunde stått överallt.

    Han hade passet efter mig. Det var olika in och utgång så vu pratade inte ngt med varran. Känns bra!

    Det var allt. Nu ska ni slippa mit ältande. Förhoppningsvis!
  • MuffinsTönt

    Jag vet inte när det är dags. Det är ett tag till min deadline iaf. Vet inte när och hur jag ska ta upp "dags-för -snack" snacket.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!