Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Nenne
    Ni är värre än mig. Jag tog som emst då jag gjorde slut på mitt minneskort på ca 500bilder efter ca 3-4 dagar. Vi har inte åkt så mkt öfr att ta kort. Sen tycker jag att grabben tar inga snygga kort på mig . Då var det inte kul längre.

  • MuffinsTönt

    Tjena Vickan!

    Oj, källartoa låter mindre mysigt. *källar+mörkrädd*

    Anne
    Oj, det vill jag oxåa göra. Leka med ljus o skuggor. Jag köpte en gorillapod till min Ixus just för att kunna ta överallt. Tja, det gick inte heela vägen kan man säga.

    Vill ta bra och roliga bilder igen. Fick världens svacka efter datorkraschen. FÖrresten, använder ni mkt bildbehnadlingsprogram? Jag ÄLSKAR photoshop. Har tyvärr bara Elements.

  • MuffinsTönt

    Jag läste ditt inlägg om kamerafynd i NY. Var sååå avis på dig. Systemkamera! *dreggel* Hde vi varit 6åringar skulle jag säga: Ska vi leeeeekaaaa????

  • MuffinsTönt

    Haha! Du tänker inte fel nu eller?!? Hade jag ägt en system skulle jag inte heller låta nån röra på den. Åh, mkt saker som jag vill ha. Just nu - en ny mobil.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Grattis till bra sprut lr va det nu kallas. Hoppas simmarna hittar rätt och stannar där.

    Förresten, hur håller ni reda på när det är dags för mens? kalender eller vad? Är så dålig på det. Varje månad ställer jag samma fråga hela tiden. Vet att dt är nångång vid alla hjärtans dag. Bra tajming?!?

  • MuffinsTönt

    förut var jag ganska bra på att ha koll i huvet men minnet försvinner lite grann för varje år. Jag gick tillbaka i tråden o hittade dagen D. Alltid kan man lita på BT. Denna månad ska tanten komma nån gång mellan valentine-helgen och fest-helgen. Hoppas innan festhelgen. Inte kul att gå på fest med mensvärk o svullen mage a la Mamma Mu. O så är jag alltid sugen på grabben efter några glas. Då funkar dt inte med tantbesök. :

  • MuffinsTönt

    Skriver du dagbok Vickan?!? Det har jag slutat med när jag upptäckte att nån tjuvläste den. - Och använde info som fanns där emot mig. Det var hemskt samtidigt pinsamt för jag skrev ganska personliga saker där,saker som jag inte ens vågat berätta för nån annan. Men jag har en tankebok, där skrev jag ibörjan mina tankar men allt eftersom blev det istället en bra att ha-receptbok.

    Jag har lärt mig ett nytt ord, Snoppelina. LOOOL!!!!

  • MuffinsTönt

    Kanske det men jag tvivlar på det. Den personen har gjort andra liknande saker o tyckt det är naturligt.

    Jag var väldigt lat, så jag hade samma bok i flera år. Det kunde gå veckor innan jag skrev ngt.

    Grabben berättade för mig att det få bli en överraskning på lördag. Han kunde inte få nåt bord på den jag skrev om förut. Dem är fullbokade en m¨ånad framåt. Så han ringde en annan restaurang men han sa aldrig vilket. Jag har mina aningar...

  • MuffinsTönt

    Förresten,kan ni tipsa om ett mysig o relativt prisvärd spa ställe? Grabbens föräldrar firar 30ås jubileum i år. Tänkte att det kan dem få i present. En weekend med spa o mys kanske?

  • MuffinsTönt

    oj, ska dem åka ända dit upp?
    har du hemsida Nennesötis?

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!