Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Hahaha! ok då, men dalarna låter sååååå långt bort. Haha! Man kommer inte så långt med västtrafik liksom.

  • MuffinsTönt

    Jag funderar på starta en blogg. Men om vad?!? Jag vill inte bara skriva om mitt liv a la blondinbella. Vill hellre ha ett tema att skriva om. FInns ju många tex mode, skönhet/smink eller annat temablogg. Vad gör jag/har för intresse som jag kan blogga om? Jag har många impulshobby. ett tag var det göra egna lotion,balsam mm. ett tag var det pärlor o så. svårt!

    får fundera vidare...

  • MuffinsTönt

    haha, läste på blondinbella och hon jobbar tvådagar i veckan för 118 800. Gissa med vad? Jo, svara på frågor som folk sms in till dem. -Speciellt dem frågor som handlar om henne. Undrar hur mkt hon får för det?!?! Kanske vi kan söka till det Nenne?

  • MuffinsTönt

    Haha! Jag e inte förvånad om hon får är mer än normal anställd hos dem.

  • MuffinsTönt

    Ah! Nu förstod jag dig. Det e sant! Konstigt nog blev jag varken sur, förbannad eller nåt neg alls mot h*n. Bara överraskad över att h*n kunde sjunka så lågt. Däremot förbannade jag mig själv för att jag skrev "för mkt" i den jädra dagboken. Iaf... kul historia när man tänker efter!?!

    Jag har hittat en 14/2-present till grabben. Tyckte den var sååå kul. Och vilket min han kommer att få! Det e ett par kalsingar med tatuerngsinspirerade motiv av rosor o hjärtan o så i svart(Den stilen har ett spec namn som jag glömt).

    Till mamsen köpte jag en portmonnä från Fossil. Hon har redan en plånbok från samma märke så jag köpte en som matchar i färg. Först tänkte jag köpa en brosch men den jag tyckte om har inte ens kommit ut i butikerna. Såg det i en tidning o det e visst vårnyhet. Typiskt!

  • MuffinsTönt

    Hej Hej!
    Hur har eran alla hjärtans dag varit? Vi har haft det bra! Började med träning o sen mer träning fast i mer njutninsfull vartiant. Sen hade grabben bokat bord på "Hemma hos" i Haga. Mkt bra ställe. Löjrom till förätt, lamm och sen passionsfruktpannacotta. Himmelsk gott! speciellt pannacottan, jag saknade det så fort jag hade svalt sista biten.

    Jag har för mig ni inte lägger så mkt krut på 14/2-dag. Pga av bröllopsdag? Vi har ingen "bli ihop dag". Av nån anledning så kommer inte vi ihåg det. Förstängt det redan?!? Därför l'gger vi extra krut på 14/2. Snarare jag. tror knappast grabben bryr sig om det. Vi ser det som en extra tillfälle att äta gott o dricka fint!

    Idag glömde jag mobilen hemma. Gud va konstigt det kändes! Det fattas ngt på nåt sätt! TÄnkte hela tiden att nu missar jag nåt viktigt men inte va det nån jävel som ringde. Jo, en vännina bjöd oss till hennes födelsedagsfest men det var kl 9 hon sms, liite för sent. speciellt om jag såg sms kl 23. :o *fniss fniss*

    Go natt!!!

  • MuffinsTönt

    Va najs det låter Nenne. Både pulka/skidbacken o tråddejt! *avis*

  • MuffinsTönt

    Dagens mest rogivande aktivitet: 2timmars kötid på ams!!!! Fattar inte att dem kan ha upp mot 20pers i kön men bara 3!!! som jobbar. Undrar hur dem resonerar där... "Klart ni kan vänta, ni har ju inget jooobb!"

  • MuffinsTönt

    Stackars dig! Själv har jag en sög med jobbannonser som jag ska skicka UNIKA brev+cv till. *suuck*

  • MuffinsTönt

    Det är feeest på löööörddag! Wiiieeee! Va najs. Jag ska ha vågigt hår men vet inte hur jag ska fixa det. Har ingen sån tång som pressar håret. Provade med flätor i håret igår. Det ser ganska bra ut men fy va jobbigt att göra små små flätor.

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!