Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!

    Vad skådar mina glasögon? Det har snöat!! Här i Göteborg?!?! Hur är det hos er då?

  • MuffinsTönt

    Hahaha!
    Folk är såå avis på att du e miljövänlig. Det är ju sååå inne med det nu. Dem har tagit bort våran återvinningstation, Den som ligger närmast till oss. Nu måste jag gå samma sträcka fast åt andra hållet för att kasta saker o sen gå samma väg tillbaka. *grrr* Nej nej, inte tänka så nu, motion är sååååå bra!!!!!!!! Tur at det inte ligger längre bort. Annars vet jag inte om jag hade orkat släpa mig sååå långt. Det vore synd att slänga allt i grovsoprummet - en stor hög.

  • MuffinsTönt

    Just det... fördelen med vinter o när all jul o nyår o ledgheten är över... SEMLOR!!!!!!!!! Jag har redan ätit *räkna på fingrarna* tja, några stycken. Fan att dem ska höja priset varje år!?!?! Mitt i finanskrisen o allt!

  • MuffinsTönt

    Åh, en sån säng har grabben snackat om. Tre delar så man känner sig om prinsessan på ärten fast tvärtom. Är den bra Nenne?

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Va bra! Det ska jag säga till honom. Va glad han kommer bli.

    Jag läser nu i granntråden, guud vilken rolig tråd du länkade till där. Hahaha, lägga dildon i diskmedel!!!! *ASG*

  • MuffinsTönt

    Tjena Vickan!
    Jag sa att sänge är stpppr. Måste vi ha sån bred säng? Vill ju att vi ska ligga nära varandra. Joo, men vi måste ha plats att rulla oxå, sa han. Hmm... efter att ha hängt i granntråden ett tag börjar jag tvivla på vad för slags rullningar menar. Såna solo eller rullning i par? Om det är det senare förstår jag inte. Vi klivar av och kliver på- mkt snabbare! Det är bara på film som det ser sådär romantisk ut. Hos oss är det mer duns duns boom.

  • MuffinsTönt

    Åhh, guud va spännande det är i granntråden. Hoppas Lappinette kommer med goda nyheter. Urdumt att jag kommenterar här men var annars? Kan ju inte skriva där. Ni andra får hälsa henne från mig. Själv ligger jag hemma med feber. 37,1 var det inatt, nu är den på 37,0. Vanligvis har jag 36,0-36,4. FEBER säger grabben. Jaha, jag trodde att feber=38, allt annat är bara nojja.

  • MuffinsTönt

    N uhar jag varit så svensson som man kan bli. Tittat på Let´s dance!

    Ojojoj vilka udda (och dåliga!) dansare! Mest otippat var nog Morgan och Magnus. Första blicken på honom gav inga imponerande tankar. MEN han dansar mkt bättre än han ser ut. Magnus ser ut som Björne på dansgolv. Söööt!

  • MuffinsTönt

    Igår såg vi på Changeling. Åhh vilken hemsk historia -som är SANN!!! Nån som ska se eller har sett den? Vill gärna höra va ni tycker om den.

    Jag har fått 500kr i julklapp av en släkting i vietnam. Först har jag ingen aning om vad jag ska göra med det. Köpa en ny tröja lr gå på restaurang?!?

    MEN nu vet jag ska göra!

    Jag ska ge en del av det till Röda Korset. På deras hemsida står det att dem behöver flera nya ambulanser för deras nuvarande har blivit förstörda. Nu behöver dem nya för att kunna komma fram till civilbefolkningen i Gaza. Hur dum får man va? -Förstöra ambulanser?!?!

    Sprid ut det till alla så fler kan stödja dem och dem kan hjälpa så många människor så möjligt.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Bravo!

    Vickan
    Va smart! Det borde jag kanske gjort till Grabbens släktingar nu när jag tänker efter. men men det kommer fler jular. Får komma ihåg det till nästa år. Menar iår förstås. Ger du bort sånt här till vänner (mm?) varje år eller är det bara iår? Ngt som du kan tänka dig göra om nästa jul?

Svar på tråden Elfte omgången av Nu har jag gjort det igen!!!