• miss u

    Västeråsbrudar 2009 del 2

    Hej brudar!

    Nu är det dags för del 2 av Västerås-tråden. Här tipsar och utbyter idéer hej vilt.

    Även ni som planerar bröllop i Västeråsområdet på en annan tid än 2009 är självfallet välkomna.

    En hyfsad kronologisk lista över brudar och vigslar/festlokal:
    Barret ? Badelunda kyrka, Björnögården 090502
    Norpans mamma - Badelunda kyrka, Brunnby gård 090502
    Rebellen75 - Hubbo kyrka, Brunnby gård 090509
    Kampi - Strömsholms slott, Västerås stadshotell 090523
    Ia o Puh ? Badelunda kyrka, Brunnby gård 090606
    Sanste - Skerike kyrka, Brunnby gård 090613
    mysan31 - Skultuna kyrka, Scoutstugan Skultuna 090620
    Tessisen - Lundby kyrka, Västerås stadshotell 090718
    miss_u - Säby kyrka, Hamnmagasinet Borgåsund/Lagersbergs kursgård 090718
    Donna Fortunata - Vigsel i trädgården, Thottska villan 090801
    BrideToBe09 - Vigsel och fest Schenströmska 090808
    Mangos - Kungsåra kyrka, Kungsbyn 090808
    MoonGirl - Badelunda kyrka, Brunnby gård 090815

  • Svar på tråden Västeråsbrudar 2009 del 2
  • Barret

    Haha, ja det är faktiskt helt sant. Coolt. Kan meddela att det är mindre än två veckor kvar till sista OSA dagen och sedan bara 2 månader till den STORA dagen. Ujujuj! Gahhh...!!!

    miss u skrev 2009-02-17 07:45:40 följande:


    Barret: Jag kom på en sak! När jag (och Tessisen) har så länge kvar till bröllopet som du har nu (typ) så är du redan gift! Coolt va?!
  • Barret

    Jag måste faktiskt meddela något mer nu när jag är här inne... VI HAR KÖPT HUS! Ja, vi hade någon vision om att vi skulle kunna cykla till jobbet men vi har faktiskt köpt ett jätte fint hus ute i Irstad. Ute i lugnet men ändå bara 5-10 minuter in till Västerås. Känns toppen!

  • miss u

    Vad kul!! GRATTIS! Så det blev ute i bushen ändå? Det är ju faktiskt inte så långt till Irsta ändå. Är det nåt hus man kan se på nätet nånstans? Vad fick ni ge för det? När ska ni flytta? Har ni fått lägenheten såld? Mååånga frågor..


    Barret skrev 2009-02-17 08:18:11 följande:
    Jag måste faktiskt meddela något mer nu när jag är här inne... VI HAR KÖPT HUS! Ja, vi hade någon vision om att vi skulle kunna cykla till jobbet men vi har faktiskt köpt ett jätte fint hus ute i Irstad. Ute i lugnet men ändå bara 5-10 minuter in till Västerås. Känns toppen!
  • miss u

    När jag ändå är inne kan väl jag avslöja att jag ska på anställningsintervju i Eskilstuna på måndag! Det verkar vara mycket mer som mitt drömjobb än det jag har i dag, så jag hoppas verkligen på det. Om jag får det kan det tänkas bli flytt ditåt. Sambon pluggar ju till lärare och har 2,5 år kvar och läser några kurser i Eskilstuna. Hans ena riktning ska dom ta bort på Mdh, så han får läsa på distans oavsett var vi bor. Sambon känner för att lämna Västerås ett tag, medan jag inte vill flytta för långt med tanke på om det blir "kottar" i framtiden. Vi har ju båda våra familjer i Västerås eller strax utanför.

  • Rebellen75

    Barret - Grattis till husköpet. Irsta är bra, min syster bor där och det är lagom långt. landet men ändå inte.

    Jag är hemma och sjuk idag och minstingen hostar hon också så det var bara låta henne vara hemma .

  • Barret

    miss u:
    Tack så mycket. Huset är borttaget från Hemnet redan så tyvärr går det inte att se där längre.. Det är ett gulligt litet hus på 122 kvm med en ganska stor tomt med fruktträd och sånt :o). Lägenheten sålde vi förra veckan och flyttar ut gör vi från den i månadsskiftet maj/juni. Sen blir det inflytt den 15 juni. Vi kommer därmed ha ett glapp mellan bostäderna men får i alla fall flytta dit våra grejer. Vi har ju ganska många kompisar här i Västerås som erbjudit sig och mina svärföräldrar bor ju i Köping dessutom. Vi ser det inte som något problem utan som ett äventyr :o)

    Vad roligt med en anställningsintervju! Är det många sökande? När tror du att du får besked? Att bo i Eskilstuna är nog inte så dumt tror jag. Jag har några kollegor som bor där och dom verkar trivas som fisken i vattnet. Jag håller tummarna såklart!

    Rebellen75:
    Det är många som verkar trivas i Irsta så jag hoppas att det blir bra. Vi hoppas ju på egna små kottar så småningom här så jag är övertygad om att det kommer funka väldigt bra.
    Krya på dig!

  • Elide

    Barret: Grattis till huset!! Va härligt och så får ni flytta in till sommarn kunde ju inte bli bättre. Lycka till!

    miss u: Håller båda tummarna hårt på måndag när du ska dit! Hoppas allt går bra!!

    Moongirl: Krya på dig! Ta det lungt och vila.

    Kan informera er om att igår var jag och min m2b och registrerade en presentlista på C----a. Va lite spännande att gå och kolla på saker man ville ha och skriva upp det. Kanske inte får så mycket av det men nått iallafall.

  • MoonGirl

    Hej brudar!

    Nu känner jag mig mycket bättre i alla fall! Så jag är på bättringsvägen. Nu har jag några sidor att ta igen, ni är flitiga på att skriva här i forumet

  • MoonGirl

    miss u skrev 2009-02-11 08:12:06 följande:


    Vilka städer väljer ni emellan? Egentligen är det ju bara att ta nåt. Huvudsaken är ju att man är tillsammans. Så duktig du är på att träna! Jag har helt tappat motivationen för att träna. Har inte tränat en enda gång i år! Jag vill inte ändra alltför mycket i kroppsform eftersom klänningen redan är klar, men jag behöver ju inte pluffsa till mig, för ta ut klänningen är det sista jag vill göra! Mitt träningskort går ut vilken dag som helst, så jag måste fundera ut vilket jag ska köpa nästa gång. Funderar på att bara ta ett sim-kort (alltså på badhuset, inte sånt man har i mobilen!), eller om jag ska ta både bad-gym-gympapass-spinning. Är ju bra med omväxling, men samtidigt kanske det inte är värt pengarna. Jag tränar gärna innan jobbet (runt kl 6), så man har det gjort. Kanske köper ett sim-kort och sen tar typ 10 gångers kort på det andra. Nåväl, mycket tankar om detta.
    Jag skulle vilja åka till Italien eller till Island. Men allra helst till Island. Det är ett av mina drömresemål. Har inte hunnit kolla upp några resor dit. Men det lär väl finnas weekendresor till Island. Min blivande man sa att priserna till Island har sjunkit, så det låter ju bra. Det har ju varit ganska dyrt att åka dit.

    Nu har jag inte tränat på en vecka. Har hållt mig inne och har bara väntat ut magsjukan. Det har varit fruktansvärt att ha varit sjuk så länge. Både jag och sonen blev sjuka samtidigt. Huvvaligen! Men nu är vi båda på bättringsvägen, så det känns mycket bra! Jag har tappat några kilon på en vecka och det är väl rätt bra ändå . Om några dagar ska jag ta tag i träningen igen, bara jag får återhämta mig lite mer!

    Låter bra med ett simkort (alltså ett simkort som du använder för att gå in i badhuset) Jag älskar att simma (är en gammal simmare, har tävlat i simning), så jag simmar så ofta jag bara kan! Spinna är också kul men vääääldigt jobbigt. Det var några år sedan jag provade på det. Nu skulle jag väl tuppa av om jag satte mig på en spinningcykel. Låter som sagt bra med ett simkort och ett 10-gångers (klippkort) på spinning .

    Förresten så ska jag vara brudtärna den 13/6. Blir superkul!
Svar på tråden Västeråsbrudar 2009 del 2