• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Liten med Mindre

    Förut hade jag också bara tant i 3 dagar, kanske någon dag till med spår. Fast å andra sidan kunde det dripp-droppa 3-5 dagar innan det satte igång med.

    Nu kommer det helt klart mer, även om de sista 3 dagarna mest är trosskydd.

    Mer skumpa hitåt - det lär bli den enda skumpa jag får idag. Maken ska tävla skytte imorgon och vill inte göra nåt som påverkar träffsäkerheten imorgon.

    Kvällens meny blir att pröva rödbetsrisotto med getost från ICAs Buffé. Fullt med rödbetor hemma som vi inte gör av med annars. Tycker ju inte det är höjdargott med rödbetor förstås, men ost är gott. Och idag kom en laddning till med betor, fast gulbetor, med grönsakslådan.

  • Ore

    EA&MJ skrev 2009-01-30 15:11:18 följande:


    För chokladcravings räknas väl inte
    Nix, inte när man har dem titt som tätt oavsett om man är gravid eller inte... Då räknas de inte, har jag kommit fram till...
  • Lapinette

    EA - nu blir jag nyfiken och undrar vad min akupunktör skulle säga om det (mens på 3 dagar). Min är på 6-7 dagar och jag undrade så vad som är brist/fel på mig när hon ställde alla frågor när jag var där senast. Ska ta med mig mina tempkurvor nästa gång och lär nog få veta lite mer.

  • Lapinette

    Självfallet var det en Polle vi satte i oss i onsdags kväll. Har dock fortfarande 4 kvar i vinkylen. En tar vi med oss på lördag då vi ska på födelesdags/coctailparty. De andra 3 är årgångschampagner som vi sparat till lite festligare tillfällen (inte onsdagar ).

    Rödbetor är en av de få saker som maken inte gillar.

  • Frejis

    Frullan - jag förstår nog lite hur du tänker och att det känns jobbigt med tanke på att man får någonting som man inte vill ha + att man inte får tänka så + att man inte kan tacka nej till det Och det hjälper inte att höra att andra känner likadant, och att det går över... Kram!

    En megakram till Nenne, vilken dum tant som kommer när vi pratar om att hon inte ska. Hoppas att din gyn har svarat under dagen.

    "Klumpig" mens har jag rätt ofta, antingen är det en ordentlig rengöringsprocess (som på en städfirma), eller saker som inte vill fästa. Who knows.

    Gbg träff 16-17 maj - jag är djupt frestad och det är nära mina hemtrakter Gillar västkusten på våren och gillar er, det verkar väl avgjort?

    BIM på tisdag (enligt beräkning).
    Symptom:
    - mensvärk (började tidigt den här gången, redan i tisdags onsdags)
    - onda bröst (iiisch, kändes tom på SATS, fullständigt vidrigt att bli kittlad av sin egen behå...)
    - humör (riktig häxa, studsig och halvgalen, gråtfärdig på två sekunder enbart när det gäller samtal med maken. Jag kan inte prata med honom längre, han gör ingenting dumt, men jag blir så irriterad och provocerad ändå, av hans blotta närvaro

    Väntat resultat:
    - mens, mens och återigen mens eftersom jag hör till IFK (Infertilas Klubb), tillägg på BT.

    Det ni

  • Frejis

    Nope, ingenting. Försökte slå ihjäl omheten i tuttarna och mensvärket på gymet, men det gick inte.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!