• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • FruCicci

    Nu ska jag smita från jobbet!!!!!!!!!!!!

    Ska till Sturegallerian och kolla solglasögon!

    Kramar till er som behöver dem!

  • muggles

    frullan: tråkigt att du känner så inför att ev få en kille till. Men jag tror att om du skulle få en kille till så kommer du att ändra dig - du kommer nog att älska oavsett vad som dyker upp. MEN det är bara dumt att du rackar ner på dig själv att du är dum i huvudet osv; känslor är så svårt att råda på med rationella argument. Nu känner du ju såhär och kanske ska bara acceptera det för att kunna gå vidare? Har du kommit ngn vart med tankarna kring FVP - där fick man ju en länk och kunde kika på könet? El att helt enkelt göra ett köns-UL för att se vad det är för kön. Antingen är det en tjej och då kan du slappna av eller så är det som du tror och då hinner du bearbeta detta innan barnet föds.

    Ang det övriga så ja jag har jobbat Vi har rätt mkt på g nu - vilket är kul!

    Apropå ngt annat - FREEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAG!

  • Ore

    Frullan: Skrocklistor ger jag inte mycket för... Alla typer av skrock sa att min svägerska skulle få en pojke... Men det var minsann en liten flicka som tittade ut ändå. På samma sätt så sa all skrock att min systers första barn skulle bli en flicka. Men hon fick en liten pojke...

    Så oddsen är fortfarande 50/50 skulle jag säga...

    Jag pratade med en kollega, som hade varit helt inställd på att hon ville ha en tjej och en kille... Men ganska sent i graviditeten så ändrade hon sig, och tyckte att det skulle vara precis lika kul att få en pojke till, för tänk vad roligt pojkarna skulle kunna ha tillsammans.

    Och min moster ville förfärligt gärna ha en liten tjej, men hon har tre pojkar. Litet tråkigt tycker hon, eftersom hon är jätteintresserad av smink, smycken och kläder... Men det betyder ju inte att hon älskar sina söner mindre för det.

    Så jag tycker inte du behöver skämmas för dina känslor, du kommer alldeles säkert att älska ditt barn massvis oavsett om det är en pojke eller en flicka. Men det är ju helt ok att ha önskemål, det går ju ändå inte att veta att man får det man önskar sig. Det är ju en del av det hela...

    Själv vill jag ha en pojke och en flicka, pojken först (bara för att jag har "alla syskon" utom en storebror ) Men just nu går det bra med vilken sort som helst, gärna snart tack...

  • Liten med Mindre

    FruLlis - kramisar till dig med! Tvära kast du råkar ut för... Har du tänkt BM titta en gång till för att om möjligt bekräfta vilket kön det är på lill-borr*? Eller har du kanske inte gjort stora UL än?

    Det kanske kan vara bra att få veta så att du hinner ställa in dig på vad det blir, om det nu känns jobbigt. Bättre att ta sina funderingar/svordomar/deppkänslor nu än med bebisen i famnen kan jag tycka.

    Prata med BM om saken om du inte redan gjort det. De har säkert hört alla varianter förut och kan komma med råd.

    Cicci - trevlig resa! Hoppas alpluften gör gott för er allihopa!

  • Fru FruLLan

    hej cicci
    fast jag vill ju inte ha tre barn...
    och jag VILL verkligen inte ha en kille till. inte för fem ruttna lingon. gissa om maken har hållt på att kasta ut mig genom fönstret efter vad jag sagt...

  • Izzie

    Nenne - Vilket jävla helvete. Har inga förskönande ord för det. Hoppas de hör av sig med sprutorna *skickar jättekram*

    Tråddejt är noterat även i min kalender...

    Tanten har hittat mig med idag, men det gör ju inget. Än så länge är inte försök påbörjade här. Trist med mensvärk bara, men det är ju en petitess i sammanhanget.

    Cicci - Men vad tråkigt att Viktor blivit sjuk igen. Vilken otur ni har! Hoppas han får en lindrigare variant och att han snart är på benen igen. Hur mår du själv?
    Hoppas ni får en kanonresa i vilket fall!

    Frullan - Vet inte om det är till någon hjälp, men absolut ALLA tester/skrock och liknande visade att jag skulle få en kille. Ut kom sen en Matilda. JAg var så säker på att jag skulle få en kille att jag kunde satsat en årslön på det. (Tur för mig att jag inte gjorde det)

  • muggles

    Jag skulle helst vilja ha en kille nästa gång... Mest för att vi redan har en tjej och det andra barnet som finns i släkten är en tjej, så vore kul med åtminstone en kille. Å andra sidan så kan 2 av samma kön vara så fundamentalt olika att det eg inte spelar ngn roll - man får i vilket fall ett helt annat barn (personlighetsmässigt alltså).

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!