• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Härlig start nenne!!!

    Lycka till imorgon på jobbet Koko!

    Ha en fortsatt härlig födelsedag Cissi! Ser att du är årsbarn med min make (japp, lammkött var det här ).

    Frejis - Rolfs kök är alltid bra! Akta dig så att jag inte tar inviten på allvar och lullar ned till er för fortsatt partaj (synd bara att jag inte får dricka ... fast igår blev det lite skumpa och ett glas vin ).

  • Lapinette

    Stalker - vem har blivit förföljd? Ja, förutom AM då som verkar ha koll på Telis? Själv har jag kompis kompis som fick en efterhängsen semesterbekant efter sig. Han åkt upp hela vägen från Ungern (och det var inte ens något mellan dem på semestern) och förföljde henne. Hon flyttade in hos min kompis, köpte blond peruk men en vacker sommarmorgon fick han fatt på henne och slog ned henne på öppengata. Helt jäkla sjukt men galningen åkte tillslut fast.

    Själv har jag ägnat morgonen åt att sälja en GPS och en byrå. Satte in annons sent igår kväll på Blocket och de är redan sålda. Vad gjorde man innan Blocket?

  • Lapinette

    nenne - vi vet vart du bor!!!! Ja, den där karln kunde inte ta ett nej. Han stod utanför hennes hus i princip dygnet om. Förutom när någon snäll gammal dam hade öppnat dörren åt honom och han ringde på dörren.

  • Lapinette

    Apselut nenne! Du kan alltid locka kaninen med ett gott vin!!! Annars hotar jag med att äta upp dina morötter.

  • Lapinette

    Cissi - så du var ute med min kompis drömkille?!! Helt sjukt men hon hade våta drömmar om Boris så tillslut trodde hon nästan att det var sant.

  • Lapinette

    Det är därför vi normalt kör varannandagsmetoden och börjar en vecka innan BIM... bara det att jag var så satans trött i torsdags efter jobb, ansiktbehandling och IKEA . Men visst 2 dagar ska ju simmarna klara sig ... eller så den där akutomgången när ägget was on the mooooove.

    nenne ... ja, det är väl en så där 12 dagar till BOM. På tredje mensdagen så börjar jag spruta.

  • Lapinette

    nenne - välkommen till den otroligt oromantiska delen i den här processen "att göra det på konstgjord väg".

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!