• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Fru E

    Ore-*fniss* haller med dig

    Ja men da far jag lov att paxa en plats bland de varsta pratkvarnarna da givetvis svarar jag pa alla fragor som kommer sa fraga pa!

    Hmmm......borjar blir hungrig men orkar inte laga nat.....

  • Fru E

    Tydligen kunde man fa mindre mens av Pergon sa da ar det normalt anda kanske.....(jag veeeeeet att FL ar farligt ). Fast vissa havdade att om man fick mindre mens sa var Pergon inte bra for en for da var slemhinnan tunnare = nu vet jag varken ut eller in!!

  • Ore

    Håll dig borta från FL och invänta experterna i denna tråd!!! (De är mer pålitliga)

  • Fru E

    Tror mer pa min teori att Pergon har kortat ner min redan korta tant denna manaden men att slemhinnan var precis som den skulle vara och det var den som kom ut nu och inte sa mycket rinnande

    Mugglan-finns det mer bubbel kvar????

  • viktualia

    jahaa... dystert inlägg kommer här:

    jag blöder... om det är missfall eller ej får väl tiden utvisa. Hittills gör det bara halvjävligt ont. Det började vid lunch - skum känsla att fortsätta storma runt på jobbet och vara käck och glad samtidigt.

    Och jag har sällan sett maken så tyst och bekymrad.... stackarn.....

    ... jag vet inte vad jag ska tro. Är på dag 38 och testade ju positivt på dag 32. Blodet/mensen/missfallet/vaddetnuär har kommit i en ganska jämn ström sedan start vid lunch, några mindre klumpar men inga jättegrejor som vid mfet i somras.... än.... Hittills har jag bara ätit Alvedon... vill ju hoppas.... orkar inte ta in detta än... avvaktar hur det utvecklar sig...

    ... så apropå tidigare diskussion... även om jag fått "gravid" på tester två gånger skulle jag nog inte använda ordet "lyckas" i samma mening....

  • viktualia

    förresten... har nog lovat maken att släpa mig iväg på undersökning efter detta... oavsett missfall/konstig blödning är det kanske dags att kolla läget...

  • Fru E

    Neeeeej Vickan lilla pyret ska ju stanna kvar!!!!

    Kan ni inte aka in till akuten och kolla det? Ifall det gar att stoppa????

    *orolig*

  • BrudSommar2006

    Vickan, stor, stor, stor, stor kram!!! Jag kommer inte med några fler tankar åt något håll innan du sett vad det blir av det.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!