• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 1

    Denna tråd tar vid där Brudar i Lund - sommaren 2008 del 5, slutade

    Hej allihop

    Nu när alla sommarbrudar har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd. (Vi har några blivande fruar kvar men alla sommarbrudar är gifta så ett nytt namn på tråden är på sin plats)

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 1
  • Flamora

    Det blir säkert jättebra. Kul med album. Vi ska försöka hinna med att göra ett nu när jag har lov

    Japp, alla tackkort är nu ute. Såå skönt!

    Fröken Planera skrev 2008-10-26 09:22:52 följande:


    Mötet med fotografen gick alldeles utmärkt. Jag förklarade lite grann hur jag tänkt mig, sen insåg jag att hon är ju ändå den av oss som har bäst koll på hur det ska se ut, så hon undrade bara om det var några bilder jag absolut ville eller inte ville ha med, sen kom vi överens om att hon sätter ihop den och så skickar hon den till mitt jobb när den är klar. Känner att jag litar på att hon gör det bra, så jag är inte det minsta nervös!Är alla tackkorten ute nu, Flamora?
  • T RO

    Hej alla fruar och Grattis!

    Vi letar lite desperat efter catering! Jag har redan kontaktat Tegners utan särskilt gott resultat...

    Vi vill inte ha buffé och prismässigt ca 150 för varmrätt (det är det enda vi ska catera)

    Så nu hoppas jag på hjälp här? Vad hade ni för catering?

  • ingenjörsbruden

    Tyvärr T RO, ingen aning om catering som inte är buffé.....men vet att det har talats väldigt varmt om Appelgrens grytor (tror jag de hette)...men det är nog buffé som gäller där.

    Spännande med album o tackkort....har funderat på att förbereda tackkorten redan nu....så att det bara är att montera fotot i sen....får se om jag har ngn minut över ngn dag!

    a wife to be: hur var nu ladies night?!

    Fröken Planera: NUUU har jag äntligen bokat tid på Tokyo.. Bättre sent än aldrig! Ska dit på ansiktbehandling först o kolla läget.....innan jag ger mig på "puuuuuta mera" Fast de var kanske på det andra stället i Malmö som det var "puuuuuta mera" på?!

  • Flamora

    Vi hade rökt tuppfilé från Tockafarmaren. Man fick filén (kall) på fat med massor av exotiska frukter. De kan tydligen ordna med tillbehör som potatis, sås och bröd men vi fixade det på annat håll. Mycket uppskattat blev det iaf. Folk pratar fortfarande om vår goda mat Ska se om jag kan lägga in en bild på maten...

    När ska ni gifta er?

    T RO skrev 2008-10-27 16:07:21 följande:


    Hej alla fruar och Grattis!Vi letar lite desperat efter catering! Jag har redan kontaktat Tegners utan särskilt gott resultat... Vi vill inte ha buffé och prismässigt ca 150 för varmrätt (det är det enda vi ska catera)Så nu hoppas jag på hjälp här? Vad hade ni för catering?
  • T RO

    Flamora:

    Vi gifter oss i april. Det låter verkligen gott. Ska se om jag hittar dem på nätet

  • Fröken Planera

    Stämmer bra Ingenjörsbruden, det var stället i Malmö som ville man skulle svanka mer.. Tokyo är mycket lugnare och väldigt mycket proffsigare.
    Jag var där här om dagen, har inte varit där sen bröllopsveckan, så det gjorde extra ont...;-( Men det var det helt klart värt!


    ingenjörsbruden skrev 2008-10-27 16:52:08 följande:
    Tyvärr T RO, ingen aning om catering som inte är buffé.....men vet att det har talats väldigt varmt om Appelgrens grytor (tror jag de hette)...men det är nog buffé som gäller där.Spännande med album o tackkort....har funderat på att förbereda tackkorten redan nu....så att det bara är att montera fotot i sen....får se om jag har ngn minut över ngn dag! a wife to be: hur var nu ladies night?! Fröken Planera: NUUU har jag äntligen bokat tid på Tokyo.. Bättre sent än aldrig! Ska dit på ansiktbehandling först o kolla läget.....innan jag ger mig på "puuuuuta mera" Fast de var kanske på det andra stället i Malmö som det var "puuuuuta mera" på?!
  • Anja 19 juli 2008

    T RO

    jag vet att Finn Inn i Lund är helt suveräna. Där kan du få både buffé eller varmrätt, de är inte dyra, tvärtom, de är SUPERPROFFSIGA och så jä..la duktiga.

    Kan lova dig att Anne i Lund kan prata sig varm om dem och jag vet många fler. Fantastiska är dom!

  • T RO

    Tack Anja!

    Ja, vi har pratat med dem innan, men de var så fokuserade på buffe, så vi släppte det. Jag får kontakta dem igen, och se vad de kan erbjuda i varmrättsväg

  • AnneiLund

    Vi var inte alls inne på buffé innan, totalt emot det (av ngn anledning) Men WOW, ärligt talat. Både jag och Anders (kanske främst Anders) kommer från riktiga gourmet-familjer, ni vet den krääääsna typen. De som åkler på mat och vin-resor och kan prata i månader om den fantastiskaaaa ankan på Ulla Winbladhs i Stockholm... Hmmmmpf...Nåja, men ÄVEN dom pratar fortfarande om maten på Finn Inn. Om deras SJUKA buffé, med fruktdekorationer som hängde i klasar, blommor som ringlade sig över hela bordet och all denna mat. Så långt ifrån en Finlandsfärja man kan komma. Utsökta läckerheter, något för allas smaker.
    De är precis som Anja skriver så proffsiga, trevliga och idèrika. Rekommenderas varmt!!!!
    T RO skrev 2008-10-28 10:56:13 följande:


    Tack Anja!Ja, vi har pratat med dem innan, men de var så fokuserade på buffe, så vi släppte det. Jag får kontakta dem igen, och se vad de kan erbjuda i varmrättsväg
Svar på tråden Fruar i Lund - del 1