• Sobeit

    Uppsalabrudar 2009

    Hej! Tänkte att nog måste de väl ändå finnas fler än jag som ska gifta sig under 2009 i Uppsala? Här kan vi hjälpas åt och byta idéer med varandra, stötta och finnas där för varandra.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-09-22 12:49
    Lägger in en lista på oss "Uppsala 2009"-brudar. Är det någon osm fallit bort, säg till så lägger jag in dig!

    Vargtassa 14/2
    ung blivande brud vintern
    mysan31 20/6
    Sobeit 11/7
    brud2009 8/8
    FAME sommaren
    Timba september
    Igia september

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-10-02 19:18
    Lägger till några nya namn på listan:
    monkay 15/8
    koholma 22/8
    storadagen2009 29/8

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-10-12 11:12
    Ytterligare några nya medlemmar:
    lottis77 27/6
    Greta1980 sommaren
    Butterflie maj/juni

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-10-13 22:22
    Ytterligare namn på listan:
    Vitarosen 1/8

  • Svar på tråden Uppsalabrudar 2009
  • F A M E

    Ahhaha nu har jag fått bilder på en dukning där vi ska vara. Och ett erbjudande om att få köpa lite ut av deras dekorering också. Är ju så super för dom sydde överdrag på stolarna, ser riktigt snyggt ut.

  • monkay

    Anneli K:s chokladtårta är helt fantastiskt, tror den heter fransk chokladtårta eller liknande.

    Vi var inne på att beställa moussetårtor därifrån rätt vettigt pris runt 27 kr per bit, men sen när vi provsmakat så ångrade vi oss. Tyckte inte alls de var så värst goda

    Men chokladtårtan är som sagt grym, tror det skulle kunna vara gott med färska hallon till

    Vi kör nog på Brantings konditori

  • brud2009

    Ok, då får vi ta och köpa hem och prova och se vad vi tycker Har nämligen varit inne på moussetårtorna, har väldigt bra pris tycker jag.


    monkay skrev 2008-11-11 22:50:58 följande:
    Anneli K:s chokladtårta är helt fantastiskt, tror den heter fransk chokladtårta eller liknande. Vi var inne på att beställa moussetårtor därifrån rätt vettigt pris runt 27 kr per bit, men sen när vi provsmakat så ångrade vi oss. Tyckte inte alls de var så värst goda Men chokladtårtan är som sagt grym, tror det skulle kunna vara gott med färska hallon till Vi kör nog på Brantings konditori
  • brud2009

    Ni som ska ha från brantingstorg ska ni ha marsipan på era tårtor eller vad är det för typ av tårtor, kan man ha vad som helst??? Kanske duma frågor men jag känner mig helt vilsen i detta

  • monkay

    Jag pratade lite med dem på mässan i helgen och tydligen kan man välja om man vill ha marsipan eller som där sockerpasta. Jag frågade om man även kunde ha vit chokladmousse ovanpå, och tror att de kunde fixa även det. Jag gillar VERKLIGEN choklad och vill ha chokladmousse, men ändå en vit tårta

    Man fick provsmaka från branting och jag provade kakan med mousse, supergod var den. Mkt mer chokladig än den från anneli K. (märkligt nog eftersom Anneli K bara sysslar med choklad)

    Det som var bra med brantings tycker jag var att de hade så mkt dekoriationer att välja på, var en hel pärm med massor av vackra tårtor. Fanns med rosor, kallor, bilar you name it och alla kostade 35 kr per bit oavsett form och fyllning.

  • monkay

    Kom på en grej till...när jag var inne hos Anneli K så var hon rätt avig i sättet mot mig, jag frågade om man kunde få en vit tårta även om det var choklad i...då verkade hon rätt tveksam. DÅ sa jag att jag ätit en sån jättegod från chokladfabriken och var intresserad av ngt liknande om det gick att göra!

    Då snäste hon till mig: Men då får du vill köpa från chokladfabriken...!!!

    Kanske var dumt av mig att säga att jag smakat en på ett annat bröllop från chokladfabriken (har man råd och älskar choklad ska man köpa därifrån) Men att snäsa sådär åt en potentiell kund tycker jag inte att man gör. Så jag var rätt glad när jag kom hem och provsmakade och insåg att jag inte gillade smaken

    Haha, nu har jag surat av mig så här på kvällskvisten, behövs ibland

    Ursäkta mitt slarviga språk och stavfel, börjar bli lite trött

  • brud2009

    Tror nog att jag ska ta och kontakta brantingstorg jag med Tåkigt att behöva bli bemött på ett sådant sätt, väldigt oproffsigt Jag var in där idag och pratade lite med en tjej (inte ägaren) hon var väldigt trevlig Fick se lite bilder i en pärm men jag tyckte dekorationen var lite lam, eller vad man nu ska säga. Tyckte det fattades något. Ska kännas mer bröllop!
    Känns som allt upp till 40:-/biten r ok, så 35:-/biten på brantan är ju jättebra. Ju mer jag tänkter på de ju säkrare blir jag på att jag måste ringa dit.

  • F A M E

    Ca 29:- biten tar hon för minitårtorna/bakelserna. Men då är de inget jätte avancerad garnering dvs miljontals blommor osv.

  • Igia

    Hmm, det var ju ett bra pris... Jag har fått ett pris på 47:-kr biten och det var ju lite dyrt tycker jag...

    F A M E skrev 2008-11-12 12:12:04 följande:


    Ca 29:- biten tar hon för minitårtorna/bakelserna. Men då är de inget jätte avancerad garnering dvs miljontals blommor osv.
  • Juliazzb25

    jag kan rekomendera er att gå och kolla på fågelsången...

    Där beställde vi våran tårta och fick både bra pris och service.

    man tar med sig en bild så som man vill att tårtan ska se ut och det fixar de...

    Jätte jätte bra och som sagt både bra och billigt

    Lycka till

Svar på tråden Uppsalabrudar 2009