Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Just sex-delen på FL måste man vara medlem (och inloggad tror jag) för att läsa.

  • start september

    Hörni, här kommer lite resetrådsaktigt, men ändå barnrelaterat. Är man dum om man tänker sig alperna med liten tjej när hon är typ nio månader? Maken och jag åker då skidor halva dagar var är tanken (kompisarna som ska med vill säkert också ta ngn halvdag med liten tjej). Hur är en niomånaders? Kan det funka? Jag inbillar mig att man måste ha lägenhet med kök för mat till henne och till en själv på knepiga tider. Visst tänker jag rätt, eller funkar vanligt hotell? Samtidigt hade det varit schysst att åka med Langley och få god mat, men de verkar inte ha lägenheter på sina egna anläggningar.

    Muggles, ni som åkte med Langley i somras, de har väl inte lägenhetshotell på Korsika? Klarade ni er utan matlagningsmöjligheter?

  • start september

    Stackars Victor. Falsk krupp låter jättejobbigt. Och stackars dig Cicci, det ryser i hela kroppen när jag tänker på att ha sjuka barn. Grattis till böj - du verkar ju målmedveten som få vad gäller att få till det så jag hoppas att det funkar nu!

    Moppy ja - det var längesen!

    FruLlan, vad kul att ni är på g med syskonförsök!

  • start september

    Tack för bra tips om Alperna! Får fundera lite. Kompisarna har ännu inga barn, så vi får väl se vad de tycker om "barnhotell". Fast är det bra mat kanske de är lättövertalade. Det är att gå ut mitt inatten och leta Micro med skrikande barn jag är rädd för, men kanske nattammar man fortfarande då? Men om ngt år vill jag definitvt till det ställe du hittade Muggles!

    Telis tips om mat på annat ställe lätt ju smart! Bor man själv i lägenhet är det lätt att den som passar liten tjej blir kock åt alla andra vilket jag är tveksam till funkar.

  • start september

    Intressant Lapinette med akupunkturen. Men när hon säger så så tycker jag att det låter smart att skjuta lite på det. Hoppas så att detta är nyckeln!

  • start september

    Tack för ytterligare bra tankar! Lägenhet känns så tryggt. Men visst, inte tänkte jag laga egen mat till henne på en semester, så troligen just välling/gröt och allahanda burkar ät det ska fixas. Kanske klarar man sig ändå med hotell och då blir det lättare att hitta.

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen