Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Telis,

    har också svårt att formulera något att säga till dig. Frejis förslag om en second opinion kanske kan vara bra, det låter konstigt att köra på när det är omoget. Hoppas så att det finns något som kan hjälpa er. Det låter hemskt att berömma dig för att du är så stark att du inte ens skriver ledsna gubbar, men kanske hade du tagit ut en del av detta på förhand redan. Du får vara ledsen här, det hoppas jag du vet. Du verkar vara en så ödmjuk person.

    Cicci,

    kram till dig. Livet och döden hänger ihop, visst är det så. Hoppas ändå att det finns något som kan hjälpa din moster. Vad bra att maken blev glad, hoppas att ni kan njuta av kvällen och av sista vinet på länge.

  • start september

    Tack alla för bra skidjackstips - jag har varit på Naturkompaniet och klämt, men inte bestämt mig än. Mycket fint fanns det där, gillade både Norröna och Haglöfs skarpt.

  • start september

    Telis, en STOR kram till dig, även om jag förstår att det inte räcker långt. Kanske Lapinettes förslag om att checka ut från jobbet och bara vara kan kännas bra.

  • start september

    Vickan, här ska nu en annan fd velpotta försöka formulera sig. Mitt vel handlade mycket om jobbet som jag älskar med som kräver mycket tid och flexibilitet. Maken har alltid sagt att vi på något sätt ska kunna lösa det så att jag kan jobba med det jag vill även om vi får barn. Det kräver såklart att han finns där men också hjälp från någon annan troligen. Jag är helt övertygad om att det går att lösa, men visst kommer det blir knixigt. Man får jobba lite på distans sena kvällar ibland, försaka någon hobby etc. Det går om man vill tror jag! Men det är nog bra att ha ett sådant snack med sin make på förhand så att han inte förutsätter att du ska sluta pendla eller så.

    Sen kan det också vara så att när barnet väl finns så prioriterar man helt annorlunda vad gäller jobbet. Det är svårt att säga på förhand hur det kommer att kännas.

    Kram!

  • start september

    Åh Page, jag som spanade på din blogg igår kväll och undrade så hur det var med dig och maken. Det låter som ni är rätt väg! Vad gör väl lite hull på magen i det stora hela

  • start september

    Och alltså, jag menade inte i mitt inlägg ovan att jag älskar MED m it jobb, utan andra meningen skulle såklart lyda:

    Mitt vel handlade mycket om jobbet som jag älskar MEN som kräver mycket tid och flexibilitet.

    Sorry för eventuella lustiga fantasier om vad jag gör på jobbet, så kul jobb har jag inte

  • start september

    Fina hus både Muggles och Tinga! Lund vet jag ju lite om och det är väl ett kanonläge vart man än ska, inklusive om man ska ta tåget.

    Vickan, det är knepigt, det förstår jag absolut. Men vad säger maken? Inte kul om han ska ta hela lasset i veckorna alltid, det förstår jag. Kanske kan man deala lite med din arbetsgivare? Eftersom man enligt lag har rätt att jobba deltid under småbarnsåren (vilket arbetsgivaren ibland tycker är surt om man har ett jobb som kräver heltid) kanske de är villiga att hjälpa dig att få till en distanslösning mot att du ändå jobbar heltid? Det finns ju bra teknik som Muggles är inne på. Jag förstår om du tycker det är ett trist läge när jobbet är så nytt för dig och du gillar det.

  • start september

    Liten,

    jag tycker absolut att det har klar potential men visst är det massor med jobb. Hyfsad prisnivå verkar det vara i Tyresö tycker jag, klart bättre än på vissa andra ställen i Stockholm. Förstår vad du menar med att slå ut väggar...

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen