• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    God morgon!

    Åh vad trist det är att ingen bor här i närheten så man kunde träffas och planera lite.
    Fast jag planerade igår kväll, planerade alkoholen och inköp av det över telefonen med pappa. Han & mamma lovade ta hand om det så vi beövde inte oroa oss sa han. Skönt! Han skulle ta med sig Andreas lite längre fram och åka ner o handla allt som behövdes.

    Jag vill inte jobba idag heller. Så oväntat va?? Och så jobbar jag i morgon också

  • Englali

    Hej hej!

    Först o främst: Anne... många stora styrkekramar till dig och din dotter. Ingen ska få bli behandlad så, verkligen inte. Jag har själv ingen direkt erfarenhet av det men jag hoppas det löser sig. Var stark och ge er inte!! Var stenhårda mot skolan!!

    Åh fredag... och jag ska jobba i morgon. 9.30-13.00... inte så länge men inte så kul

    Bellanote: Trist med slöjan! Hoppas de kan fixa en ny åt dig.

    KKC: Grr!!! Att han snott med sig den??

    Jag är ensam ikväll... A åkte iväg på jobb för en haltvimma sen. DJ jobb på nattklubb, både ikväll och imorgon kväll. Men... får se det positivt, ännu mera bröllopspengar!

  • Englali

    Anne: Åh... härligt med ringen!! Bara jag som har detta hopplösa problem kvar. Törs man sig på att fråga vad du fick ge för en sådan?
    Skönt med dottern... allt kommer lösa sig till det bästa ska du se!

    Hedebris: Hur var lokalenrna då, allt som ni tänkt er? Med tanke på din kommentar om priset... är det väldigt dyrt eller?

  • Englali
    AnneiLund skrev 2008-04-11 21:46:30 följande:
    Tack för styrkekramen Englali.Ringen är verkligen ett litet handgjort mästerverk och vi är nu 17500 kronor fattigare, men den lär sitta som gjutet på min hand i förhoppningsvis livet ut!!!!
    Härligt!! Det är ju ungefär vad jag får ge för det jag vill ha också... och mina kära A sa ju att så länge jag är nöjd så var det helt ok Ska in o kika på det igen nästa helg. Om jag kan bestämma mig då... haha, tveksamt!

    Hedebris: Våran lokal blev ju mkt dyrare än vi också täntk från början. Vi bytte ju ställe och det vi ska ha nu kostade en del mer, men det får det vara värt. Vi vill så gärna vara där. Är det själva hyran av lokalen som är dyr eller allt rung om? Alltså ingår det inte så mkt så ni måste hyra till en massa också eller?
  • Englali

    Jag är här! Var bara o pysslade lite!

    Nej jag har självklart inte bestämt mig Helst av allt vill jag ju hitta en ring som jag kan ha till min befintliga förlovningsring... vi får se.

  • Englali

    Jag lyssnar på HÖG musik o myser. Är på riktigt toppenhumör ikväll men jag saknar A.
    Vi har haft en så underbar kväll innan han åkte. Ok, details nu... när jag kom hem från jobbet så i princip slet han av alla kläder på mig redan i hallen. Hahaha... så nice Behöver jag förklara närmare varför stämningen är på topp?

    Jag har också varit så där otäckt äkcligt nykär den här veckan. Helt fånig... Lyssnar på massa musik från tiden då vi började dejta och så, och då kommer jag helt i stämning. Bara myser o ler fånigt hela tiden

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-11 22:19:12 följande:


    Nå, du har fortfarande ett tag på dig som tur är
    Precis!
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-11 22:22:53 följande:


    Lyllos dig då
    Hahaha! Ja men det är en sådan underbar känsla. Jag är i värsta grymma vårstämningen just nu! Så underbart!
    Hur går det för er då? Har ni pratat ngt om det? Jag tror de va förnuftiga Anja som skrev att problemet är att du tycker att det borde vara oftare... hon har så rätt. Skit i alla måsten och borden och var som är normalt blablabla... kör på vad ni tycker känns bäst och mest rätt! Annars blir det bara fel.

    Sitter här o funderar på musik till vigsel... inte lätt!
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-11 22:29:30 följande:


    Njae, vi har inte pratat så mkt om det. Visade nyss vad du skrev och sa "Det här händer aldrig här hemma" Jag funderar också på musik till vigseln - in- och utgångsmarsch. Omöjligt.
    Ajdå... du får inte pressa honom så Händer inte för ofta här hemma heller kan jag säga. Inte längre. Men jag hintade lite om det vi skrev om här inne häromdagen. Att grabbarna skulle liksom bara "kräva" det och inte massa fumlande. Att jag också vill ha det så. Tror han helt gick igång på det. Haha, att BT kan ha sådan effekt.

    Vi har redan bestämt ingångs och utgångsmusik. Är mer vad vi ska ha under själva vigseln som vi funderar på tror jag.
  • Englali

    In blir det en låt som heter "Arrival" - Andersson/Ulvaeus och till 99% så blir det introt till "Änglagård" ut. Så inget klassiskt här inte!
    Arrival passar lite både till namnet och musikaliskt som ingångslåt. Den är lite byggande... bygger lite förväntingar känns det som. Den har vi verkligen fastnat för.
    Vad funderar ni på att ha för musik då?

    Under själva vigseln kommer vi ha "Av längtan till dig" som solosång och förmodlingen ett pianostycke med vinjettmusiken till Skärgårdsdoktorn. Så ska vi ha en solosång till och jag vill sååå hemskt gärna ha antingen "Making memories of us"/Keith Urban eller "Utan dina andetag"/Kent. Men de två sistnämnda är svårt att hitta ngn bra som kan sjunga dem.... det ska ju gärna vara en kille tycker jag. Min moster ska ju vara solist men jag vet inte... kan hon sjunga ngn av dem? Blir det samma effekt med en kvinnlig röst?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.