• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nu är det nog dags att inta sängen, jag är så trött!
    Sov så gott tjejer!
    Natti natti!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Mitt huvud är lite bättre idag tack, men bulan är stor och öm, men så går det när man stressar JÄMT!

    Idag har vi varit och hyrt kläder till A. Äntligen, allt är färdigt och betalat så det känns så skönt. Hade en rabattkupong också som vi fick på bröllopsmässan så alltihopa gick på 1300:- inkl. ändringssömnad av kostym o skjorta. Toppenbra! Vi hade räknat med betydligt mer för hans kläder. Blir en svart kostym med vit frackskjorta under. Till det en silvrig/grå mönstrad väst och en silvrig (den ser mer creme/silvrig ut, mkt diskret o snygg) plastrong till det. Åh han var SÅ snygg i det min darling!

    Vet ni vad jag har gjort idag? Var faktiskt hemma hos mamma o pappa o provade min brudklänning nu i em. Haha, jag var så sjukt orolig att den skulle blivit för liten eller ngt, men inte. Den var fortf. ganska mkt för stor men sååå vacker. Jag är helt kär i min klänning. Kan knappt vänta tills jag får ha den på mig!!!

  • Englali

    Anja: Ja det är toppen! Nej vi har inga bilder. Tog inte en enda bild. Det var helt galet mkt folk i Bröllopsbutiken så vi provade o skyndade därifrån så fort vi bara kunde! Ni får se kort från dagen B sedan.
    Åh den filmen längtar jag mkt efter, den kan inte vara annat än underbar

    Haha, ja det är farligt det där med klänningen. Det här var faktiskt första gången jag provade den sedan jag köpte den. Men jag fick sådan ångest när vi va i butiken idag o alla provade klänningar o gnällde om hur tjocka de var o hur fel allt satt. Då braddades jag av enorm panik o åkte raka vägen hem till mina föräldrar för provning... haha, för o se om jag blivit för tjock! *asg*

    Pumpkin: Ja det känns toppen. Hur går det med lilltjejan? Mysigt va?

  • Englali

    Om det tar lååång tid mellan mina inlägg så är det för att jag bakar 2 smörgåstårtor och 2 tårtor samtidigt... så ni vet
    Ska ha födelesedagskalas för A i morgon och jag bestämde mig för att göra det väääldigt simpelt för mig genom att bjuda på detta, som ändå görs det mesta idag. Så lat är jag

  • Englali

    Nu har jag äntligen bakat klart allt jag ska till i morgon... puh! Nu e jag trött tycker jag.

    Snitte: Vad kostar en frackskjorta att köpa? Vi hyrde ju men jag blev lite nyfiken på nypris på dem...!?!
    Härligt o kolla på hus. Vad var det för ngt hus, vilket företag?

    Pumpkin: Åh så mysigt det låter med den lilla tösen! Riktigt härligt.
    Själv hann jag snosa lite bebis utanför ICA här hemma. Mötte Madde (en av bästa vännerna) och hennes lilla Texas... åh så ljuvlig! Längtan är STOR just nu!

  • Englali

    Pumpkin: Det låter ju som ett jättebra upplägg och trevligt! Här är församlingen så liten, fast kyrkan är enormt populär... men ngt sådan anordnas inte tyvärr.
    Ska ringa pastorsexp. nu i veckan så vi kan få reda på vilken präst som är i tjänst då.

  • Englali

    Snitte: Ja det var ganska dyrt faktiskt! Med tanke på att det inte är så många tillfällen man får att använda den. Hade det varit en helt vanlig vitt skjorta för 880:- hade jag tyckt det varit helt ok.
    Vi hyrde ju kläder till A idag. Hela outfiten gick på 1340:- (efter en rabbatkupong o så som man fick om man besökte deras monter på bröllopsmässan) så där kom vi MKT billigt undan!

  • Englali

    Sommarbrud: Men du får ju ha en präst som inte tillhör eller jobnar i just den kyrkan också. Det är väl bara att ni pratar med henne personligen och säger att ni önskar att hon viger er och frågar om hon har möjlighet till det? Så kan man göra.

    Snitte: Det är klart... då får han ju användning för det en gång till iaf!
    Åh ja, du jag älskade verkligen min klänning idag, helt underbar är den

    Bellanote: Det lät billigt... nästan för billigt. Ska du ha tärbuketter också? Är coarsage inräknat i det priset eller inte? (om din sambo ska ha det vill säga)

  • Englali

    Pumpkin: Hahaha!! Nej de väger ju endel. Andreas hjälpte mig att klä på mig min, skulle aldrig klara av det själv kan jag säga.

  • Englali

    Pumpkin: Ja det får du göra... just det, Lasse har inte sett klänningen heller va?

    Bellanote: Ok, ja det var ju verkligen billigt.

    Snitte: Jag var ju o hade möte med mina florister för ett tag sedan och vi räknade på 2500:- för bukett till mig, till tärnan och 2 coursage. Men då räknade vi högt, bara för att lägga ett tak liksom. Hon trodde inte att det skulle hamna över 2000 egentligen men sedan är det ju så med blommor att det är dagspriser... det kan skifta en hel del. Så räknade jag med 2500 så behövde jag inte oroa mig och kunde i princip välja vad jag ville. Känns toppen!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.