• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nienna: Haha vilken sötis! Låter som han har ett mkt vuxet språk

    Nej, alltså jag förstår dom som använder det. Jag kan ju inte, min kropp sa ifrån helt och jag fick bla. hormoncystor som växte på äggledarna o massa strul... så då, när det blir så mkt nackdelar då låter jag hellre bli.

    Jag limmar festprogram... jippie... eller kanske inte Sååå segt det är, blä!!
    Undrar hur alla våra brudar har det på sina fester?? Tänk att dom är gifta nu. Jag längtar så efter att få se alla bilder!!

  • Englali

    20080614: Jag har haft en TENS-apparat för min huvudvärk förra sommaren. SÅ jag har använt det, men dock inte i syfte för min mensvärk. Använde den dock inte så flitigt och fick bara ha den i 3 månader så det kändes lite lönlöst, huvudvärken kom ju tillbaka efter dom 3 månaderna iaf.

  • Englali

    Här var det väldigt lugnt ikväll! Fast det är klart... nästan halva gänget gifter ju sig

    Själv pysslar jag för fullt med bröllopsgrejer. A är och spelar o kommer inte hem än på några timmar, så jag försöker hålla mig sysselsatt. Är dock så trött, så snart blir det sängen och en komedi jag hyrt.

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    Anja: Men fy!! Åh det är så obehagligt när man slår i huvudet sådär. Du gav ju hennes grabbar helt rätt "order" iaf, om hur dom ska göra. Hoppas det inte är ngt allvarligt och att hon piggnar till snart!

    Nu ska jag göra ytterligare ett försöka att ta mig härifrån och i säng Jag är egentligen "jätte-jätte-trött" men så är det så svårt att gå o lägga sig när man är ensam hemma. Hade A varit hemma hade jag med största säkerhet redan sovit!

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    God morgon/middag

    Här sov vi til 10, o A sov til 11, men han kom inte hem förrän 03.00 inatt så det är väl förståligt!

    Nu ska jag skriva lite handlingslista och sen blir det klippa o färga svärmor. Har absolut ingen lust, men har jag lovat så har jag...

    Fick mkt pysslande gjort på bröllopsfronten igår kväll/natt iaf, det känns bra.

    Här suger vädret idag... grått, trist och ett ihållande duggregn, blä!! Jag vill ju ha riktig sommar nu!!

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-07-06 13:59:51 följande:
    Hej tjejer! Tänkte bara kika in en snabbis innan vi åker till Stockholm för att njuta av vår andra bröllopsnatt. Vi hade en helt fantastisk, underbar och helt perfekt dag, det hade verkligen inte kunnat bli bättre.Hoppas ni har det bra allihop.Kram/Fru Bergström
    Grattis!!! Låter helt underbart... bilder, vi vill ha bilder! Ha en härlih natt
    Kram kram!
  • Englali

    Bilder tjejer... vi vill ha bilder Och detaljerade beskrivningar!!

  • Englali

    Pumpkin: Det låter underbart! Passa på o njut nu
    Ska bli så spännande o få se era bilder sen... från alla er som gifte sig igår.

    Här ligger vi i soffan och kollar på filmen Wimbeldon, en av "våra" filmer. Påminner så mkt min och A första tid tillsammans, blir lite nykär när jag ser den

  • Englali

    God morgon!

    Pumpkin: Ni är så fina, jättevackra! Stort grattis! Hoppas ni haft en mysig hotellnatt nu också

    Anja: Fick du tag i henne??

    Jag sitter här o har sjukt mkt måndagsångest... vill verkligen inte. Jag hade gjort vad som för att få vara hemma idag
    Ha en bra dag tjejer!

  • Englali

    Snitte: Åh så fina ni var! Jättehärliga bilder!! Hur känns det nu då o va fru!?!

    Nienna: Tycker klänningen är jättefin utan axelband. Aboslut!

    Åh jag är så LEDSEN!! Fick ringarna från vigselbutiken idag och dom är sååå jättestora, åker helt o håller av fingret och ringmåttet jag provade med och beställde efter fick jag pressa på fingret över knogen. Hur kan det bli så fel?? Vad gör man??
    Såg Nienna att du hade ett tvärtom bekymmer... kan man ta in våra ringar tror ni??

  • Englali

    Jag har mailat dom ikväll. Andreas ring för ju också super-förstor så det känns som om ngt måste ha blivit fel, absolut. Så fel kan man inte mäta liksom.
    Ngn som har erfarenhet av att ringarna går att ta in??

    Snitte: Åh karibien... underbart!! Jag blir så avundsjuk!!

    Nienna: Natti natti!

    Sommarbrud: Jag vet faktiskt inte om Anja fått tag i henne. Vi får hoppas det, huvudskador är alltid så otäckt

  • Englali

    Nu blir det sängen här, jag är jättetrött!!

    Åh alal underbara bröllopsbilder, jag längtar bara ännu mer efter mitt (vårt ) bröllop nu!
    Hoppas bara att ringbekymret löser sig, fick värsta ont i magen idag när dom var såå förstora A lugnar o tröstar o säger att allt kommer att ordna sig.

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    Hej tjejer!!

    Jag FÅR nya ringar! Yes yes... skickade ett förtvivlat mail till dom igår och idag fick jag ett supertrevligt svar om att dom på vigselbutiken givetvis löser det åt mig, men vi får betala för vad det kostar att korrigera gravyr och frakten och så... så 500-700 kr, men det är det väl värt. Ringarna är ju ändå sååå mkt billigare än i butik.

    Ett litet moln på himlen, killen som ev. skulle filma oss kan inte. Dom har fått en resa till Grekland just över vårt bröllop och självklart förstår jag om man inte tackar nej till det. Så nu måste vi hitta ngn som kan greja det.
    Hade ett mkt givade samtal med min toastmadame igår kväll på nästan två timmar och det känns superbra! Hon har ju stenkoll på allt!

    Anja: Så trist med klänningen Men prova sådan tejp annars, jag har använt det. Skönt att din toastmistes är någoslunda oskadd iaf

  • Englali

    Flamora: Ja det gör vi säkert. Det är dock så att den här killen jobbar med film och är lite av ett proffs. Han gör filmer där han sätter musik till bröllopsfilmer så det blir läckra musikvideor... det var ju DET vi hade sett fram emot Han är en släkting till mig, och vi hade inte bokat honom sådär heller så... tja, det blev som det blev. Nu får det bli en amtaörfilm istället...

    Ja, all heder åt Vigselbutiken tycker jag, känns super att dom går med på att byta ut dom mot en liten kostnad. Ngn stans har det ju liksom blivit fel!

  • Englali

    Nienna: Surt!!! Jag skickade ett mail igår, men det hade dom inte svarat på vid lunch idag och då skickade jag samma mail igen och det fick jag svar på i eftermiddags.
    Så dom ordnar det, eftersom det verkar som att det blivit helt galet fel här.
    Försök o maila dom igen Nienna.

    Nu har vi kollat på vår favorit sommar-serie, Morden i Midsummer... åh galet bra engelska deckare. Och precis lagom långa, utan reklampauser så dom är slut när det är dags för sängen

  • Englali

    Nienna: Maila på eller ring!! Trist med glassen, även om de bara är "en glass" så förstår jag dig... man blir så le!!

    Nu ska jag sova iaf, jag är supertrött... inget ovanligt nu för tiden. Stress, stress o flytt o jobb o bröllop... ge mig semester nu!!!

    Natti natti på er tjejer!

  • Englali

    God morgon!

    Jag är TRÖTT, det värker i hela kroppen och just nu jobbar jag min vanliga heltidstjänst och en hel del mer därtill...

    Pumpkin: Ja jag har läst, låter superysigt! Längtar ju ännu mer efter mitt eget nu bara
    Härligt o få ligga hemma, inte härligt att du inte känner dig pigg.. men att du tillåter dig själv att vara hemma när du känner som du gör.
    Jag känner mig trött, febrig o väck. Men jag har inte en enda tid kvar innan jag går på sem. så jag kan bara inte va hemma, jag får hålla ut den här veckan och så nästa... (hur nu det ska gå!?!)

    Nienna: 10 dagar!! Ja då är det bäst o försöka få det hela uträtt.

    Anettan: DÅ, hade jag också blivit så sur!! Att det ska vara så svårt att skilja på ditt och mitt??

  • Englali

    Nu blir det jobb, kikar säkert in ikväll...!

    Ha en bra dag tjejer!

  • Englali

    Sommarbrud: Personligen så tycker jag inte att det är dyrt för en ring, snarare rätt billigt, vilket är toppen! Skönt att du hittat en du är nöjd med. Hur ser den ut då?

    Pumpkin: Härligt ställe!! Verkligen!

  • Englali

    Nienna: Skönt att du fått svar iaf, vi får betala 700 lite drygt för att fixa våra och här MÅSTE det fixas så vi får helt enkelt lägga ut det, surt men så är det. Resonerar som så, att vi har iaf tjänat en massa pengar hur eller hur på att beställa dom på nätet.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.