• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    God morgon!

    Tack för alla snälla kommentarer om huset, det känns verkligen toppen. Vi var där i går kväll o fikade med tärna o bestman. Hon hade bakat en tårta för o fira husköpet o bestmans födelsedag så den tog vi faktiskt i huset. OJ vad planer vi har...

    Ang. bröllopsplanerna så har vi fortf. en hel del kvar att klara av.
    Det som står först är att kontakta cateringfirman för sista genomgång, prata med floristen o beställa alla blommor, prata med konditorn (hon hade stängt igår när jag äntligen hade tid) kika på festlokalen så vi kan bestämma hur borde ska stå o göra bordsplacering, ringa toastmadame o checka av planeringen lite.... Sen finns det en massa annat till, men detta är just nu det viktigaste känner jag/vi.

    Idag är det jobb igen och jag har ingen motivation alls. Blir så när man varit ledig för länge och haft det bra...

  • Englali

    God morgon!

    Jag blev hippad igår... av tjejerna på jobbet! De kidnappade mig efter jobbet när jag var på väg hem och det blev en lååång kväll. Ska åka o jobba nu, vi kan vä säga som så att jag är SÅÅÅ trött, men glad
    Berättar mer ikväll!

    Ha en bra dag tjejer!

  • Englali

    Hej hej!

    Varit lite inaktiv här nu det sista men jag har bara inte ORKAT!! Jag är så sjut trött o stressad. Flytten o bröllopet varvat med "heltid+lite till jobb" knäcker mig. Jag stupar i säng om kvällarna och önskar att dygnet hade 48 timmar.
    Flytten går segt, i morgon ska vi försöka köra så mkt som möjligt.
    Bröllopsplanerna rullar på. I natt gjorde vi vigselprogramet och nu ska jag försöka få tummen ur o vika festprogramen + limma dit dekorväven som ska vara utanpå.
    TUR att vi har sem. om två veckor... annars hade jag inte rett ut detta. Två av de största händelserna i livet... det har vi lyckats med att köra ihop på 6 veckor... GRATTIS

    Åh i morgon gifter ni er Pumpkin, Snitte, Mitzie och Pärplattan. Så ljuvligt! Stort lycka till inför i morgon och det viktigaste av allt... glöm inte bort att njuta!!!

  • Englali

    Pumpkin: Hur känns det nu... såhär kvällen innan? Några nerver??

  • Englali

    Anja... äntligen ngn som gör mig lite sällskap här inne

    Med tanke på ditt ovanstående inlägg... vi får helt enkelt skaffa oss varsin hushållerska tjejer
    Jag har fortf. inte börjat vika några festprogram, min karaktär suger!!
    Det gör däremot inte min sambos, han kör ren kur CB nu och är såå duktig. Fattar inte hur han pallar det, han mår så dåligt o är skitsur men ger inte upp. Han ska fortsätta med ren kur tills nästa onsdag så jag ska peppa honom allt jag kan.
    Hur går det för dig Anja med CB?

  • Englali

    Anja: Ja vi har sem. v 30... så två veckor till. Men det är ju trots allt bara roliga saker vi planerar, men det är tunt iaf när det är så mkt. Jag har iaf sem 3 hela veckor innan bröllopet, ska bli underbart o kunna ägna sig åt det roliga på "heltid".
    Blir du ledig ngt i samband med bröllopet då?

  • Englali

    Ja han är superduktig. Men han fick inte gå på ren kur mer än en vecka... han är ju egentligen en riktig liten tunnis men har fått en liten kula på magen som han vill få bort, så han kickstartar med CB en vecka och sen kommer han byta ut ett eller två mål per dag i fortsättningen.
    Jag har tänkt att jag ska byta ut ett mål om dagen från och med nästa vecka också.

    Men vad skönt... 7 kilo är inte dåligt!! Passar klännigen som den ska nu då??
    Jo jag vet, bröllopsveckan kommer bli fullt ös. Som tur är har mina nära och kära tagit sem. den veckan också för att avlasta oss så mkt som möjligt... underbart!

  • Englali

    Åh jag vet, jag har tänkt på dom hela dagen... blir fruar en efter en nu. Jag är väl en av dom sista ut. Perfekt, då kan ni ge mig alla sista minuten tips!

    Men det låter väl som en perfekt ide, att ha korsetten under fotografering och vigsel och sen ta av den till festen. För på festen tycker jag inte du ska ha den, då ska du kunna slappna av fullt ut.

    Då får du nog leta sömmerska nu, o hoppas att det är ngn som kan ta den med så kort varsel.
    Jag pratade med Bröllopsbutiken idag, ska lämna in min klänning den 21 juli för insömmnad, uppläggning och allmän tillfixning Sen är det prvoning den 7 augusti så vi ser att allt sitter som det ska.

  • Englali

    Jag känner som du, att den inte ska bli så smutsig. Jag har ju iofs lite släp på min så där blir den ju det hur som tyvärr.

    Hahaha, då är den andra kostymen inte SÅ bra kankse Jo men snälla fota honom, säg att dina låtsasväninnor här på BT vill spana in honom

    Nienna: Ja har känt som dig, "det är lugnt, det är lugnt, det är lugnt"... nu har jag fått eld i baken! Men det är nog mest för att alla ni andra här inne också verkar ha fått det, det stressar igång mig en hel del bara av att läsa här. Vilket iofs kan vara positivt för min del, för jag har ju faktiskt hela 5 veckor kvar och det hinns med mkt på den tiden.

  • Englali

    Nienna: Ja visst är det bra Fast... jag stressar ju upp mig jag också o det är inget vidare

    Pumpkin: Kan du inte sova?? Förstår det mkt väl. T.o.m jag har fjärilar i magen för er skull, kan bara tänka mig vad ni har då.
    Håller med dig, fullt festande men INTE full på bröllopsdagen. Finns så många andra dagar då man kan vara det...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.