• Englal­i
    Äldre 9 Apr 22:25
    879802 visningar
    8857 svar
    8857
    879802

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ah! JAg är här!

  • Englal­i
    Äldre 9 Apr 22:40
    #4

    Men nu försvinner jag... dags för sängen. Jag har nog hamnat i ngn knäpp vårtrötthet-kombinerad-allergirtötthet-kombinerad-lesspåmittjobbtrötthet.... Är ni med??
    Jag skulle kunna sova dygnet runt och tycker jobbet är OÄNDLIGT om dagarna

  • Englal­i
    Äldre 9 Apr 22:45
    #6

    Men va tusan... jag gjorde inga mellanslag i ordet trötthet ovan men ändå blev det så. Knas
    Nu ska jag sova!
    Natti natti!

  • Englal­i
    Äldre 10 Apr 11:00
    #66

    God morgon!

    Tog mig en ledig förmiddag idag och börjar inte förräns omkring ett. Behöver inte ta bussen förrän 12.

    Anja: Hm... det där är svårt. Spontant hade jag nog sagt slöja och tiara, tror jag... men sedan så blingar din klänning så mkt så jag känner att det kanske blir för mkt av allt. Törs knappt fråga , men du har inte tänkt tanken att bara ha en slöja och en grym uppsättning utan bling???

  • Englal­i
    Äldre 10 Apr 11:36
    #84

    Anja: Örhängen och halsbandet är jättefina. Åter till hur mkt/lite du ska ha Jag läste ju ganska mkt stilrådgivning och mkt kring bröllop i min utbildning. Det viktigaste är ju att det är DU denna dagen. Man ska känna sig bekväm och inte "utklädd" til ngn annan. Så visst, prinsessdrömmar i all ära men du ska ändå kunna titta tillbaka på korten och känna att det verkligen är du på dem bilderna. Så är det du med bling-bling o hela paketet så kör på det. Strunta i vad alla andra tycker o tänker! Hur ser du ut till vardags... är det mkt bling o grejer eller kör du sparsmakade enkla stilen med få smycken? återgå hela tiden till hur du brukar ha det... då blir det oftast bäst är min erfarenhet.

    Pumpkin: Det ÄR trist att spara, tycker jag också. Men som Anja säger... tillåt dig att shoppa loss lite, det kanske lättar på det du känner så trist?
    Till tärnan. Min tärna och jag har inte alls planerat så mkt kring bröllopet. Hon är lagom engagerad, jag vet att hon har sjukt mkt i det hon pluggar just nu. Jag resonerar kring min tärna såhär, att hon ska finnas med mig den dagen som stöd och sällskap. Dela de stunder man är ensam (det blir ganska mkt hos frisören och så) under dagen. Hjälpa mig om det är ngt. Innan, i allt planerande så är det inte så superviktigt för mig. Det är ju trots allt min och Anderas dag så jag vill planera den med honom. Sen när det är dags för själva upplägget av dagen är det ju bra om tärnan, best man ( ) och toastmadame är med.
    Men jag kan förstå din känsla om du hade hoppats på mer från henne, jag har ju inte gjort det från min och kanske därför det inte har blivit ngn besvikelse.

  • Englal­i
    Äldre 10 Apr 11:38
    #86

    Oj, det blev långt. Många tankar idag

  • Englal­i
    Äldre 10 Apr 11:43
    #90

    Nu måste jag rusa till bussen! (låter som dig Anja )
    Kikar in ikväll!
    Kram o hej så länge!

  • Englal­i
    Äldre 10 Apr 20:06

    Fröken Planera skrev 2008-04-10 19:46:28 följande:


    Visst är det märkligt att världen inte stannar upp för nu när vi ska gifta oss??? Jag har faktiskt också en rejäl "To do-lista" Men det känns som att när man ringer och bokar med folk, så drar de på munnen och tycker man är sjåpig som måste besvära folk redan nu när det faktiskt är flera månader kvar..Jag har bestämt mig att allt det som inte är fixat än, fixar jag längre fram.
    Hej tjejer!
    Åh... vad jag känner igen det där. Att folk liskom nästan kollar lite snett på en och "Vaddå... boka det redan, augusti???".... så låter det överallt. Kom tillbaka då eller då... men hallå!!! Jag vill ha allt fixat nu, kunna bocka av saker.

    Grattis Nienna! Så härligt!
  • Englal­i
    Äldre 10 Apr 20:55

    Åh... var e ni ikväll då? Jag som har ALL tid i världen.

    Just ikväll är alkoholen till bröllopet mitt största problem. Hur mkt ska vi köpa och vad ska vi köpa?? Och när ska vi köpa det... *suck & pust*

  • Englal­i
    Äldre 10 Apr 22:08

    Nu e ni här, när jag ska sova

    Skriver mer i morgon... för trött!
    Natti natti!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.