• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nienna: Det där låter minst sagt rörigt. Får ta o prata med mammas vännina, hon är ngn chef på FK tror jag o borde väl vara insatt i det där. Hon har alltid tjatat om att "se till att du jobbat tillräckligt länge innan du blir gravid...."

    A tjänar ju hur som en HEL del mer än mig så då antar jag att vi skulle förlora på att han är hemma!?!

  • Englali

    Fröken planera: Ja det är helt klart värt det. Så som A jobbar så kan han inte vara hemma en längre period utan kanske 2 dagar/vecka istället, kan man dela upp det så också?
    Jag räknade lite lätt inne på FKs sida och sååå himla illa blir det faktiskt inte när jag räknade på min lön och fick vara hemma i nästan 1,5 år.
    Nej... antar man lär sig under tiden, för en "utomstående" som mig så framstår det hela dock rätt rörigt.

  • Englali

    Haha nej ni krånglar inte till det!
    Är ju inte med bebis ännu så jag har lååång tid kvar o grubbla på det där

    Sååå trött, men det är så tråkigt att gå o lägga sig ensam tycker jag...

  • Englali

    Eldhav... men om du inte fullföljde så blir det väl ingen order eller!?!

  • Englali

    Sov så gott Anja!

    Nu blir det sängen här också... ska sova & drömma om min A
    Sov så gott tjejer!
    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Har sovis så sjukt dåligt i natt så när klockan ringde så fattade jag inte hur jag skulle kunna ta mig ur sängen... nu sitter jag här iaf med halvöppna ögon och ska snart till jobbet. Hm... det här blir en härlig fredag, inte!

    Nienna: Ska ni åka bort?? 25 mil, då är det skönt om det inte är jättesoligt. Men jag hoppas på riktig VÅR här i helgen! Hos mig bör det vara dags för det nu...

    Eldhav: Ok, bra att de tog bort den. Jag har ingen aning om det där med tull, det jag har beställt har jag beställt från svenska sidor.
    Men det finns ju massor av trådar för sådant här på BT så det är säkert ngn som kan hjälpa dig.

  • Englali

    Hej tjejer!

    Kikar in en snabbis... jag ligger på soffan ikväll o får vila mig. Har slagit i huvudet ordentligt idag, en helt sanslös historia!!!
    Jag stressad som tusan på lunchen skulle dra på mig mina dööötajta stövlar och lutar mig extremt mkt frammåt för att lyckas med det. I vårat personal rum så har vi sådana här skåp som man har i skolan o på badhus o så... och när jag reser mig hastigt upp så slår jag i min kollegas nyckel som sitter i dörren till hennes stängda skåp, REJÄLT! Det snurrar endel och jag får sätta mig. Känner att det känns varmt i huvdet, en kollega kommer och jajamensan visst blöder det. Såklart
    Jag som ska ut o shoppa (har 5 min på mig tills nästa kund) stressar iväg o gör det jag ska.
    Väl tillbaka på jobbet kommer Pernilla (ägaren till nyckeln o skåpet) o frågar hur det är med huvudet och säger:
    -"ja du måste slagit i rejält". Ja, jo visst säger jag... o pekar lite ynkligt på blodet.
    Då börjar hon asgarva och berättar att jag har lyckats slå av nyckeln med huvudet, SÅÅÅ hårt har jag alltså drämt i underifrån så nyckeln knäcktes. Borde inte det vara omöjligt!?! Till råga på allt så var hennes skåp stängt och där inne var nu alla hennes tillhörigheter i ett skåp som inte gick att låsa upp eftersom andra nyckelhalvan satt där i. Så under världens asgarv och med papper på mitt blödande huvud fick vi bryta oss in i skåpet!
    Oh my good vilken em. det har varit! Fast nu är jag trött o har huvudvärk, det snurrar lite. Jag slog i huvudet på exakt det stället för två år sedan. Har berättat om det här... när jag halkade och spräckte det o fick hjärnskakning. Inte nice och nu på samma ställe, det gör så förbaskat ont!!

    By the way... på min blödande shoppingrunda lyckades jag inhandla en riktigt läcker jacka, inte illa på 5 minuter o en yrsel som heter duga
    Ja, jag är nog galen!?! *asg*

  • Englali

    Tjejer ta det lugnt! Tack för att ni bryr er, men nej... jag tror faktiskt inte det. Hon på jobbet som kollade till såret är sjuksköterska (innan hon blev frisör... härlig kombination) och hon trodde inte heller det var ngn fara.
    Jag är så trött också, har bara sovit nästan 5 timmat i natt och börjar bli trött nu så det är nog därför.
    Haha jag har har ju haft två hjärnskakningar innan, så jar börjar får rutin på det
    Usch, va knäpp jag e. Seriöst, så nej, det känns inte som att det är så farligt. Det gör lite lagom ont men inte värre än att jag fixar det.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.