• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hedebris menade aboslut inte att vara elak... shit kände nästan som att det lät så!! Men jag menar... bröllopet är inte allt, ni blir ju gifta iaf, utn häst o vagn o svindyra tårtor

  • Englali

    Så nu har även vi varit duktiga!

    Har handlat för hela veckan och fixat matplaneringen. A städade hela lägenheten när jag var o handlade, tvättat 4 maskiner tvätt. Handlat nya krukor till en av uteplatserna, planterar där och ställt dit utemöblerna. Är underbart vårväder här! Lite mulet emellanåt och så blåser det... men det gör det allid vid havet tycker jag. Så Nienna... söndag = vilodag. Nänänä... inte här inte

    Pumkin: Tack för länken. Men jag kikade... blir ju inte mkt billigare än att beställa min M&Ms. Blir 2 kg att beställa och det blir 720:- +frakt. Kan nog tänka mig en femhundring extra för mina M&Ms.

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-13 16:58:28 följande:


    Orättvist att alla har vårväder, här är det grått och trist! Sitter och vill beställa massa saker, det liksom kliar i fingrarna på mig. Men jag SKA hålla mig!
    Vad är det du vill beställa då?
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-13 17:13:52 följande:


    Småsaker till bröllopet, t-shirts, strumpeband, tiaror, smycken, gåvor... Ja, det finns mkt fint på www.weddingstar.com/eu
    Där fanns det en hel del du.
    Jag måste beställa såpbubblor och ris och allt det där... puh!! Vi ska ha såpbubblor ifrån Calligraphen. De har ju som genonskinliga rör som man kan knyta ett band i. Dem ska vi ha, precis vår stil. Vi ska ha både ris o bubblor är det tänkt. Hälften/hälften.
  • Englali

    Pumpkin: Sidenband ska vi också ha därifrån. Till bubblorna ska vi ha sådana med vårt namn och datum tryckta på har vi tänkt.
    Sen funderar jag på en sak... vet att det är många som ska komma och titta i kyrkan men som inte är bjudna. Dem köper man väl inte ris och sådant till, för det har vi ju inte en aning om hur många de blir. Men sedan när alla går ut ur kyrkan, tänk om de som inte är inbjudna av oss "tar" av riset och bubblorna så det inte räcker till de som de var tänkt till från början??? Hm... problem! Som alltid... men men lyxproblem

    Filifjonkan: Men fy så trist! Vart bor du ngn stans? Här har det snöat max 5 dagar under hela den här vintern tror jag. Det har inte legat kvar ngn ting... högst ngn cm. i en dag eller två.

  • Englali

    Pumpkin: Ah! Ska ni ha dem på bubblorna också eller är det till riset? Ni kanske inte ska ha bubblor?
    Ja, vi får nog ha det, men sen å andra sidan så är det många av våra gäster som inte dem som hälsar dem välkommna känner så väl.... jaja, vi får se hur vi löser det. Ev. köpa extra mkt ris så det räcker till övriga besökre också.
    Jag skulle ju vilja att det kastades rosblad men det blir ju så tusans dyrt. Vet inte hur man ska kunna lösa det? Ngt tips? Läste om torkade rosblad här ngn stans, men det blir så smuligt och skräpigt känner jag.

    Vaddå fånigt? Är det smyckena du ska bära eller? Vad är det för smycken? Tycker inte jag iaf. Själv ska jag ha pärlor och ringar i guld.

  • Englali

    Pumpkin: Nej jat tror inte man tänker så mkt på det. Fast på ngt sätt så känns kombinationen pärlor o guldringar mer rätt än kombinationen silver och sedan guldringar. Men det är ju en smaksak... allt handlar ju om ens egen personliga smak. Tycker inte det finns några rätt och fel.
    Jag ska ha guldringar och vita pärlor. Kronan är i guld med vita små pärlor på så det passar bra ihop.

    Hittade ju toppenbra godis på Calligraphen som vi kommer beställa. Blir ju inte alls dyrt, så nej... nu blir det inga tryckta M&Ms. (jag tål ju inte M&Ms heller så det kändes lite trist Sen kan jag känna att eftersom vi ska ha tryckta sidenband så känns det som om det kan bli lite för mkt tryck om vi ska ha det på själva godisarna också. Så de får bli helvitt godis!

    Anja: Åh eran mat låter så god. Jag väntar på våran, den står i ugnen nu och det luktar ljuvligt. Har dessert också så det blir mums!!

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-13 18:59:30 följande:


    Englali: Om du kan hitta en snygg tiara med pärlor och guld och smycken som matchar så tar jag jättegärna emot tips!
    Shit! Var ska jag hitta det!?! Jag är såå dålig på att hitta grejer på nätet. Mina smycken är ju från guldsmed och likaså kronan.
    Du har inte varit o kikat hos ngn guldsmed? Där jag har hyrt min krona fanns både tiaror och kronor att hyra. Jätteläckra och lyxa kändes dem
  • Englali

    Jag har iofs bara sett det hos denna. De var en av utställarna på bröllopsmässan på Kalmar slott. Men tror bara de hade ngn tiara och desto fler kronor.

    Jag sitter här o funderar på tärnklänning. Ska ju ha samma från gojane.com som alla andra, fast i ljusblått. Hur beställer man? Hur vad jag att jag fyller i rätt? Hur gör man smidigast och framförallt säkrast betalningen?? Avskyr o beställa utomlands från nätet...

  • Englali
    Filifjonkan2 skrev 2008-04-13 19:13:52 följande:
    såg att de hade rosblad på ikea 19 kr är iofs tyg (tror jag) men det är nog bättre med äkta rosblad ??? om man ska kasta
    Precis. Vi vill ha äkta rosblad. Vill inte städa upp en massa sidenblad, nej tack... det blir FÖR mkt
    Tack för tipset iaf!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.