• MJ 2008

    Maj 2008 del 3

    Den gamla tråden var avstängd så jag startar en ny. :)

  • Svar på tråden Maj 2008 del 3
  • MJ 2008

    Idag har vi bokat en ev. bröllopsresa. Vi har Eurobonuspoäng, så vi har bokat från New York till Cancun. Hade tänkt bo i bungalow på stranden i Tulum. Är det någon av er som varit där?
    Sedan avsluta med 3 nätter i New York.
    Vi kan avboka resan fram tills april för 250 kr, så vi kan ändra oss ännu. :) Vi ville ju egentligen till Västindien... men vi ska vänta på lite mer Eurobonuspoäng innan vi bestämmer oss.

    Jag börjar få lite ångest vad det gäller resan! Vi tänker åka den 26/5.

  • Majsis2008

    Vi funderar oxå på new york, men först 2009 i april då svärfar fyller 60...så får se om vi åker nånstans innan dess, beror helt på ekonomin och om nåt kanske flyttar in i magen...

  • Mica o Krille

    NU har jag hittat den nya.

    Nu har vi bokat lokal, porslin o kyrka. Allt det är klart. Har också beställt min klänning, håller på att pyssla för fullt för att dek fint i lokalen. Min dotters klänning är vald, hon valde den själv. Tärnans klänning vald. Mina skor valda..
    Mat blir: rostbiff, potatisgratäng, pajer, ost o kex + frukt.
    Det räcker väl? Och sen bröllopstårta såklart!
    Räknat ut hur mkt alkohol vi behöver också.. Hehe. Ska snart köpa in lite. Nästa helg ska vi åka så Krille får pröva sina kläder. Wei!

  • Jelan

    "MJ 2008"

    Hallå!
    Ledsen om jag inte svarat på din fråga om vad det kostar och vilka hotell vi ska bo på men nu ska du får svar i alla fall.
    Bättre sent än aldrig!

    Vi ska först åka till St Lucia och där bor vi på Ti Kaye Resort, Ocian View cottage med egen pool. Sedan flyger vi till Antigua och bor på Coco Bay Resort där vi ska bo i Ocian near Cottage men utan pool. Båda är tips från en annan brud här på BT.
    Eftersom det inte går att få pris redan nu på flygrutten så kan jag inte skriva exakt pris men ca priset vi fått är runt 55 000 för 16 dagar för mig och min m2b.

    Tycker att ni har ändå en riktigt bra budget att resa för med tanke på vilken underbar resa ni precis varit på!

  • Jelan

    En sak till....

    Vi har det mesta bokat inför bröllopet men i fredags fick vi äntligen en präst!
    Det blev den prästen som vi önskade och vi har "jagat" henne i nästan ett år.
    Nu återstår en sak till......organisten. Så jakten är ännu inte slut, men bröllopet blir i alla fall av nu när vi har präst!

  • MJ 2008

    Nu har vi catering klart! Det känns skönt, då det är en relativt stor post. :) Sedan ska min kusin sjunga i kyrkan, så solisten är klar. Bitarna faller på plats och det ser riktigt bra ut!
    Jag vill ha så mycket som möjligt fixat innan fredag egentligen... jag går en utbildning samtidigt som heltidsjobb, vilket gör att våren kan bli aningen stressig. Men man kan ju vara lite förutseende och minska stressen så mycket man kan. :)

  • Majsis2008

    Jag vill med få veta vad vi ska ha på buffé bordet. Men kocken har inte gjort klart ännu, är ju m2b bror som e kock och han som sätter ihop d, och jag ä inte ett dugg orolig...

  • Majsis2008

    Nu har jag beställt tiara, hoppas att den blir bra. Och att den gnistrar lite. Sen är det bara örhängen och skor kvar till min utstyrsel:P
    beställde på www.tiaror.se nr 164 i silvriga...

  • Brud-08

    midnattsblå; Vi ska skriva ut på lite genomskinligt papper i gammelrosa. Har tänkt att skriva ut hemma men är osäker på hur det blir.

    midnattsblå
    Brud 08: Ska ni också skriva ut texten i färg? Vilken?

Svar på tråden Maj 2008 del 3