Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Men brud 08osv.. Det där med möhippan får du nog släppa. Annars är risken att dagen bara blir en besvikelse. Jag vet att min syster håller på att planerar nåt, vilket egentligen är lite synd för jag känner henne för väl, så jag kan inte vänta mig särskilt stora överraskningar. Haha jag tror till och med att jag kan berätta om min kommande möhippa redan nu..=)

    Brud 080524 skrev 2008-04-07 16:54:09 följande:


    Hej tjejer,här snackas det på som vanligt!!Själv går jag och oroar mig för möhippan... Vill veta när det kommer ske så jag slipper gå i ovisshet!! Englali - recept tack!
  • Fröken Planera

    Som vanligt så har Anja lyckats väcka mig. Jag har inte haft en tanke på att man ska fixa det där med lånat och blått och allt det där.. Ska man fixa sånt själv eller ska man räkna med sina tärnor där????

  • Fröken Planera

    Ok, då förstår jag, Brud 080524. Min syster har ju världens sämsta pokerfejs, så det kommer jag nog kunna luska ut när det närmar sig..=)

  • Fröken Planera

    Shit, så husliga är allihoåp som ska sy och ha er!! Jag har verkligen tummen mitt i handen vad gäller symaskiner!
    Men vet ni!!!! Jag har varit och vägt mig på viktväktarna, -2,6kg!!!! (På en vecka)
    Det finns hopp för klänningen!!! Jag blev så lättad!

  • Fröken Planera

    Anja, håll mig uppdaterad på hur det går med CB, jag är lite nyfiken på det, men tror inte att jag skulle klara av det.

  • Fröken Planera

    Nä. Nu får jag logga ut, ska hålla en kurs kl.13, så jag har en del att förbereda med att skölja grönsaker och koka pasta, bulgur och allt vad fan vi kommer behöva. Ha det gott, så tittar jag in ikväll och ser vad jag missat under dagen!

  • Fröken Planera

    Pumpkin, jag tror att man börjar syna sitt förhållande alldeles för mycket innan ett bröllop. Jag håller med Anja, varför se bristen på sex som ett problem om det egentligen inte är ett problem på riktigt. Ni verkar ju vara nöjda med ert liv annars..

    Anja, visst är det hemskt när man kläckt ur sig nåt korkat och bara ältar det hela tiden!!! Prata med Daniels syster och förklara helt enkelt rakt upp och ner vad du egentliegn menade. Ibland förstår folk mer än man tror.. (Ibland förstår de inte ett skit, men då har man i alla fall försökt!)

  • Fröken Planera

    Fy Fan vad äckligt!!! Vad är det för fel på folk, egentligen???

    Jag kan ingen tyska, så jag håller mig utanför, jag kan heller inte lyssna på nåt på datorn, för allt sånt där lyx försvann när vi hade inbrott. Nu har jag bara den gamla datorn kvar, så jag kan inte lyssna på de tyska sångerna. Är det ok om jag nynnar på 99 luftballons istället...?=)


    KKC skrev 2008-04-09 14:59:43 följande:
    ja jag hörde oxå om det men tydligen så var hon med på det. han drog när hon föddes och kom tillbaka efter 30 år och då inledde de en relation och fick 2(!) barn... fy tusan vad vidrigt!!!anettan, men då förstår du iaf tyska?
  • Fröken Planera

    Grattis Hedebris! Vilken klänning har du köpt? Du hade fler varianter i ditt galleri..

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.