Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Vad kul att det äntligen dykt upp ett jobb som du kan söka, Anja. Jag håller tummarna för dig!!! Good Luck!

  • Fröken Planera

    Anne, jag håller helt och fullt med om hur jä--la tråkigt det är med det här sparandet. Jag försöker dock intala mig att det är till en god sak.. men även då är det jobbigt.
    Jag var förresten hos Sundelius i lördags och provade ringar. Jag tror att jag bestämt mig. Men som allt annat så spräckte även ringen budgeten..=)

    Det positiva är att våra aktier äntligen tenderar att gå upp!!!

  • Fröken Planera

    Det blir en likadan som min förlovningsring, men 1 mm smalare med 9 st briljanter. (nedsänkta, vet inte vad fattningen heter i fackspråk) Jag hade med mig Sonny som smakråd, han var riktigt kunnig och inte minst oerhört generös..=).
    Vad synd att du inte hinner med till Skrylle idag, men hör av dig när du kan. Jag kör ju dit ganska ofta.
    Om du inte hör av dig så ringer jag och tjatar på dig!! Jag ska ju till viktväktarna och väga mig imorgon, hur spännande som helst jag har verkligen skärpt mig!!


    AnneiLund skrev 2008-04-07 12:06:54 följande:
    ÅHHHHHHVad blev det för ring??????Vill veta NUUUUUUUUUUUUUUUUUSkrylle idag?Kan du ganska tidigt?Fröken Planera skrev 2008-04-07 11:48:00 följande:
  • Fröken Planera

    Anja, nutrilettbar är ju verkligen en höjdare om man jämför med kex..hahaha
    Vill du åxå följa med till Skrylle någon dag? Du har kanske någon ledig em?

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-07 13:05:00 följande:


    Nienna spring lite efter Buzz så blir du varm, fniss...Anne... jahaaa... jadåså då förstår jag! Upptagen alltså... Här blev det inga kex, jag snöade in på en nutrilettbar istället. Är ju så goda att jag missbrukar dem...
  • Fröken Planera

    Ja, Anja är en riktig klippa. Hon har fått mig att inse att det är detaljerna som gör den stora dagen B så perfekt. Tack Anja. Synd bara att det är just de grejerna som kostar , men jag har förstått att det är VIKTIGT!! Så nu måste jag försöka hitta en bröllopsparfym!
    Såg ni på Lundatråden att vi tänker fixa en egen möhippa åt oss?? Ska ni med?


    AnneiLund skrev 2008-04-07 13:13:03 följande:
    Ja jag har sååååååå bra smak Det är skitskönt...Anja letar upp alla sidor och alla länkar....så är det bara för mig att gå in och beställa sen Fröken Planera skrev 2008-04-07 13:09:17 följande:
  • Fröken Planera

    Anja, när kan du? Till skrylle, menar jag. Jag har nämligen inget planerat mer är imorgon och på torsdag, då kan jag inte, men annars kan jag i princip när som helst innan söndagen den 20/4. För hela vecka 17 är jag i Stockholm och sliter på mässa.

  • Fröken Planera

    Ja, jag har sett fenomenet att det inte händer något hur mycket man än jobbar, men just nu är det svårt att jobba, eftersom man tydligen blivit beroende av BT!!!=)
    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-07 13:47:25 följande:


    Englali: Tycker så synd om dig, tro mig!Förstår ni hur man kan jobba som en galning och det ändå inte händer något på skrivbordet?!
  • Fröken Planera

    Anja! Vad gör du nu? Jag har det väldigt lugnt just nu. Ska vi åka ut till Skrylle nu innan du hämtar barnen?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.