Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Nämen tjena Brudar!! Är det här ni är? Kul att hitta er här också. Ni som inte vet vem jag är, så bor jag i Lund och gifter mig den 19/7-08.
    Nä, nu måste jag nog jobba lite också, men vi hörs vidare!!

  • Fröken Planera

    Jag är ledsen Anja, men jag tror att det är ett helt år du måste varit med..=(

  • Fröken Planera

    Hej Tjejer! Oj vad ni har varit produktiva med att skriva idag..=) Eftersom jag är ny på den här tråden så har jag läst lite om vad ni skrivit. Jag måste erkänna att jag inte haft en tanke på Bröllopsparfym.. Shit, vad mycket det är man ska tänka på.. Undrar vad jag mer glömt?! Anja, du har verkligen full koll. Jag får kika in på din sida ibland, för att hålla mig uppdaterad. haha

  • Fröken Planera

    Anne, du vet väl att om man äter nåt som ingen ser, så sätter sig inte kalorierna..haha
    För det har jag hört!! Det går alltså alldeles utmärkt att äta glass i sin ensamhet..

  • Fröken Planera

    Hur går det med in CB, Anja? Jag har gett upp att försöka komma i klänningen på egen hand, så nu har jag precis varit på Viktväktarna och skrivit in mig. 10kg ska bort innan den 19/7. (Jag som trodde 8kg, tur att man kom in i tid..)
    Shit vad många goda recept de hade, så nu är det allvar på riktigt!!

  • Fröken Planera

    Hej!
    Jag håller helt med Anne! Det hade varit helt underbart att ha ett eget hus, men med tanke på att vi inte heller har någon insats så får vi bo kvar i våran hyrestrea. (Dock inte alls lika bra boende som du Anne), men vi har möjlighet att göra så mycket annat. För mig är det värt så mycket att aldrig behöva vara ovänner eller tjabba om pengar..

  • Fröken Planera

    Min frisör tyckte att jag skulle köpa en sån med öglor, för då kan man "sy fast den" i håret så sitter den bättre.. Men vad vet jag, jag ska bara sitta stilla medan hon gör det..=)


    Nienna skrev 2008-04-02 18:43:23 följande:
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-02 15:28:51 följande:
    Öglorna är väl för att man ska kunnna sätta fast den med hårnålar, om jag inte har helt fel.
  • Fröken Planera

    Ambitiöst!!! Jag hade aldrig klarat av att fixa håret själv! Jag har väldigt tunt hår, så jag ska tydligen ha i en jäkla massa löshår också. Det ska tydligen sättas fast veckan innan..
    Hur ska du ha ditt hår Nienna?


    Nienna skrev 2008-04-02 18:54:10 följande:
    Fröken Planera skrev 2008-04-02 18:51:25 följande:
    Ja, så är det ju kanske... Jag har iaf gjort en egen tiara och i den gjorde jag öglor i ändarna så jag kan sätta fast den med hårnålar (ska fixa håret själv).
  • Fröken Planera

    Så du ska åxå gå p BB, Anettan? Jag måste nog erkänna att jag aldrig hade kunnat gå på soppdiet, jag älskar mat för mycket.. Hur mycket ska du gå ner?


    Anettan73 skrev 2008-04-02 21:46:24 följande:
    Oj vad här var lungt idag. Trodde att jag skulle läsa igen om Maaaaaaaassor... 2v kul på cambridge är hämtat. Idag ahr jag festat med min "sista" måltid Stekt fläskfile m klyftpotatis sår på skyn och lite sallad... Och såååå gott var det. Nu åker godiset fram...2 v ren kur ska jag gå på. Sen ville hon att man ska kombinera sin kur...
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.