Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Förlåt! Jag menar naturligtvis CB (Cambridge)!! Tjocka fingrar vettu..haha

  • Fröken Planera

    Visst är det underbart med fredag!!!! Jag ska till stan imorgon och äta frukost med en kompis. Jag ÄLSKAR äta frukost på stan!! Det ger en sån lyxkänlsa.
    Annars blir det en lugn och skön helg!

    Vad är det med folk nu för tiden.. Vad är det för fel på Tacos??? Jag skulle kunna mörda för en Taco just nu.. Men tyvärr, så räknar jag ju points, så jag skulle nog kunna mörda för vilken mat som helst nu. haha


    AnneiLund skrev 2008-04-04 11:30:40 följande:
    Hej flickor!!!!!F R E D A G idag....härligt va?Nu är det min tur att börja fila på födelsedagsfirande...Linnea blir 12 i morgon....jag hade tänkt ha tacos...då säger hon Gud så trist!!! tacos har vi ju alltiiiiid.....jäkla unge Vad har ni för planer i helgen då?Jo en sak till, är det ngn som vet var man hittar fina smycken på nätet till bröllopet? Spec örhängen!Tackitack!
  • Fröken Planera

    Hej på er!
    Här var det lite lugnare idag.
    Anne, hoppas kalaset blir bra, och att du hann med allt du skulle. Det är ett He..ete varje gång man måste ordna de där nedrans kalasen.
    Anettan, jag gnäller över att jag är ständigt hungrig, och jag går på viktväktarna, det måste vara sju resor värre med CB!!!
    Jag lider med dig!

  • Fröken Planera

    Åhh vad mysigt, Anne! Jag kom precis hem från badhuset, gissa om det kryllar av såna små söta knyten där!! Jag som absolut inte velat ha fler barn känner mig faktiskt riktigt sugen på en liten till. Jag måste vara totalt galen!!


    AnneiLund skrev 2008-04-06 11:18:12 följande:
    Morning morningI går blev Anders farbror igen, så nu är det ut en snabbis till Åhlens och handla en liten present och sen vips upp till BB och pussa på ett rosa och lagom skrynkligt litet knytte!
  • Fröken Planera

    Anja, hur gick kalasen? Blev den nye 8 åringen nöjd med allt?

  • Fröken Planera

    Mmmm, jag hade inte kunnat lämna en sån söting ens om jag skulle behöva gå på toa.. hahaha Jag är extremt svag för hundar. Tyvärr så är inte min sambo det. Eftersom jag har ett resande jobb, så är jag i stort behov av att även han skulle vara en riktig hundmänniska..


    Nienna skrev 2008-04-06 17:25:16 följande:
    Fröken Planera skrev 2008-04-06 17:10:42 följande:
    Ja, han är supergo! Man vill ju att han ska vara valp för alltid, med stora tassar och långa öron. Just nu sitter jag på köksgolvet och han ligger och sover med huvudet på mina ben.
  • Fröken Planera

    Anja, du är ju för rolig! Har du ätit tre portioner marängsviss??? Hur går det med CB då???

  • Fröken Planera

    Jag håller tummarna för dig , Anja. Jag hade aldrig fixat att återgå till en sträng diet efeter en sån helg, Men å andra sidan så är du väldigt fokuserad på bröllopet, så det hjälper dig säkert!"!!

  • Fröken Planera

    Snygga ringar Flamora!!
    Vad jag längtar tills jag får min..=)

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.