Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Sommarbrud! Visst är det dåligt. Vi skickade ut våra inbjudningar i Februari. Nästan alla på min sida hörde av sig på bara några dagar, medan på min sambos sida är det bara ett fåtal som hört av sig. Jag tror att de väntar till sista dagen och så ett par dagar till. Så jäkla nonchalant!!
    Frågan är bara.. När sista osa-dagen har varit, ska man ringa till dom som inte hört av sig? Eller ska man tolka det som att de inte tänker komma?

  • Fröken Planera

    Låter som att du kommer motionera av dig all god mat genom att inte ens lämna hemmet. Du har ju fullt upp, men det är väl så med tre barn.. haha Jag har det nog alldeles för bra med min store grabb..=)
    Fredag blir bra. Hur dags kan du? Ska vi ta efter lunch?

  • Fröken Planera

    Ja, det kan jag ju vara.. Men nu snackar du med världens mest otekniska brud. Vad ska jag göra då?=)

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-07 14:34:48 följande:


    Fröken Planera: Ska du vara med på listan i TS till nästa tråd?
  • Fröken Planera

    Vad säger ni, ska man ringa upp dem som inte OSA:t i tid, eller ska man ta för givet att de inte tänker komma?
    det är ju ganska mycket pengar /pers för att gissa, tycker jag.

  • Fröken Planera

    Jo, vi normala människor äter middag vid 12. Jag kan hämta upp dig vid 13.00. Var hittar jag dig?

  • Fröken Planera

    Jag ska väga mig imorgon kl 10.00. Jag måste vara helt sjuk, emn jag ser fram emot det. Om jag inte har gått ner minst 1kg, så slänger jag ut vågen genom fönstret, för jag har varit hur duktig som helst HELA veckan!!!
    Men GUD vad gott med grillat!!! Jag längtar till efter bröllopet, då man kan börja stoppa i sig lite gosaker igen.
    Vi är nämligen bjudna på grillfest dagen efter vårt bröllop. Kan det bli bättre än så?

  • Fröken Planera

    Bra, Jag kollar Eniro. Skriver mitt nummer i din gästbok, så du kan ringa åxå.
    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-07 15:45:43 följande:


    Hihi du hittar mig (om du menar var jag bor? ) på Östra torn... så långt ut man kan komma... Vet du var 166:an går (sandbybussen)...Jag bor precis vid hållplatsen Spelmannen... Utmarksvägen! för du kör väl mot sandby sen eller? Alltså du kommer hit raka spåret från norra ringen, fattar du var jag är! Kolla Spelmansvägen på eniro.se och så ser du var utmarksvägen o spelmansvägen möts... där kan jag stå typ
  • Fröken Planera

    Englali, kul att du överlevde tandläkarbesöket.. Gottegris som ska käka kakor..

  • Fröken Planera

    Hmm.. Mycket matsack här nu.. Jag som inte får äta middag på ännu en dryg timme ungefär..
    Jag jobbar ju på ett grossistföretag som leverar till bagerier och konditorier. Idag testade vår provbagare en massa nya recept med rostad cocos. Tror ni det luktade gott i hela byggnaden, eller???

  • Fröken Planera

    Shit! Vilken mönster-hushållerska. Så där har jag åxå drömt om att kunna göra, man måste ju spara hur mycket pengar som helst på det, men jag är för dåligt organiserad när jag inte jobbar.
    Så kör man matlagningskurser på arbetstid och hemma är det fullt kaos!! Här är ju värsta skomakarbarnen-syndromet hos mig.


    Englali skrev 2008-04-07 16:53:07 följande:
    Pumpkin: Åh gott! Nu har jag tagit ut min kaka ur ugnen o väntar på att den ska svalna så jag kan hugga in Vi handlar en gång i veckan. Oftast blir det på söndagen (avigt jag vet, men det är endast då jag är hemma o hinner). Så planerar jag mat för sön till fre. Sen på helgen blir det lite olika, beror på vad vi är sugna på. Sen handlar jag nästa helg igen. För vår del blir det verkligen veckoshoppnig. Ngn gång blir det slarv o vi inte hinner planera för veckan frammåt och då blir det lite handling varje dag... fast det kostar ju en hel del mer. Sen under veckan så fyller jag självklart på med färskvaror som frukt o grönt och sådant.
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.