• Telema­rkgrrl
  Äldre 21 Dec 13:36
  135463 visningar
  1283 svar
  1283
  135463

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  Åh, stort tack gullis!!

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 21 Dec 13:51

  Jaha! Men då får du ju helt helt tänka jättemycket på nästa jul i år.

  Lycka till med svärfar, den där voodoodockan låter som en smart grej. Knosa till den i skrevet lite varje gång han uppför sig illa så blir han nog snart spak!

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 23 Dec 13:31

  Åh vad roligt att se att Omsan tittar in!!

  Nu ska vi snart dra iväg till svärföräldrarna så nu önskar jag er alla en fruktansvärt GOD JUL!! Hoppas att ni alla får det jättefint och härligt med bara trevlig släkt och vänner!

  Julkramar från mig!!

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 27 Dec 10:06

  Hej hej!

  Jag är också tillbaka i vardagen efter lite julledigt. Vad fort det gick!

  Vi hade iallafall en suverän jul hos svärföräldrarna (trots att den var grön ), vi stannade bara i två dagar och det var alldeles lagom.

  Nu börjar nedräkningen till helgen och nyår istället. Tänk, snart är det 2008, jag som knappt vant mig vid 2007.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 27 Dec 10:27

  Jag är också nästan ensam här på jobbet. Både skönt och lite trist.

  Ni skulle få gäster hemma på nyår eller hur? Hoppas att han bara fick lite för-mycket-mat-frossa eller nåt, det är ju inte kul att behöva ställa in nyårsfirandet!

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 28 Dec 09:38

  Gomorron gomorron!

  Solen skiner i Stockholm! Ooootroligt.

  Hur mår maken idag, Zozo?

  Är det nån som har tips på en nyårsdessert? Jag hade tänkt att göra en underbar chokladkolapaj men nu ska vi få besök av bla min allra sötaste vän och det är från henne receptet på kolapajen kommer så då skulle jag vilja bjuda på något annat gott till dessert. Något som jag inte fått hemma hos henne alltså.

  Fast chokladkolan är ju vansinnigt god, hmmmm......

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 28 Dec 09:59

  Muffins, vad är trevliga och coola fik för dig? Sturekatten är ett gammaldags konditori med arton små rum, vindlande gångar och knarrande trappor. Gateaus konditor blev Årets Konditor i år och dom har uuuuuuuunderbara bakverk. Strand hotell har sjöutsikt och afternoon tea med scones och te. Citykyrkans café har "hembakat" och jättebilligt fika. Sosta på Sveavägen ska ha stans bästa espresso om man nu gillar det (urk säger jag). Thelins har säkert redan börjat med sina berömda semlor. Man kan fika på Chokladfabriken och äta deras goda praliner. Lasse i parken är mysigt och Moderna museets café har fin utsikt över stan. Café Blåbär har jättegoda sallader som görs på beställning och Café Sirap har brunch med amerikanska pannkakor. Och kafé Ritorno har en klassisk gammal 50-tals inredning som är jättefin. Ja, vad är ni ute efter?

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 28 Dec 10:23

  Men då var det säkert bara det att dom ätit för mycket i jul. Skönt att det inte blev värre.

  Och coooooooolt att greja en kund på tyska!!

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 28 Dec 10:26

  Hmm, fruktsallad .... jag har ett recept med en amarettogratinerad fruktsallad som är himmelsk..... det kanske vore nåt? Om inte våra gäster redan fått det hos oss förut.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 28 Dec 10:41

  Hmm, det där är inte mitt recept så det går jag inte i god för. Mitt kommer snart, jag väntar bara på att maken där hemma ska leta upp det och vidarebefordra det till mig.

  Amaretto luktar björnklister men det smakar inte björnklister, det smakar mandellikör.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7