Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
 • Telemarkgrrl

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  Tack snälla för input! Jag ska fundera lite till på det trots att den egentligen inte var dyr. Jag borde nämligen spara mina pengar inför semestern och inte hålla på och shoppa kläder.

 • Telemarkgrrl

  Jag är så glad över mitt jobb vad det gäller klädkoden, det är helt okej att ha kavaj, finbyxor och klackar men lika okej men jeans, stickad tröja och jympadojjor. Det är jätteskönt.

  Fast å andra sidan hade det kanske varit ännu skönare om man hade haft en jobbuniform, då hade man inte behövt tänka alls.

 • Telemarkgrrl

  Vad roligt att alla tyckte att den där jackan är så JAG.

 • Telemarkgrrl

  anne på grönkulla skrev 2008-02-20 14:07:56 följande:


  Tack tjejer, det verkar ha hjälpt - det gick bra!
  Tjohoo!! Är han så där spattigt euforisk nu? Det brukar jag bli när jag klarat av något jobbigt.
 • Telemarkgrrl

  Hm, ja jag är nog också pessimist i själ och hjärta. Men jag brukar iallafall hinna bli lite euforisk innan pessimismen slår till igen. Det är en liten lucka där emellan på några minuter...

 • Telemarkgrrl

  Har inget att tillföra diskussionen, vem skulle inte vilja rensa ur garderoben och köpa massa nytt?

 • Telemarkgrrl

  Kanske ändå bättre att inte kunna ha favoritblusen eller inte hitta några byxor än att väga 23 kg mer?

 • Telemarkgrrl

  Hej Pela!

  Jag har faktiskt inte fått någon sån olämplig fråga någonsin lustigt nog!

  Grattis till första utkastet Muffins! Hoppas att du får bra och konstruktiv feedback.

 • Telemarkgrrl

  Härligt anne, själv har jag aldrig tränat så länge i stöten att det uppstått något sånt behov.

  Det är verkligen ett moment 22 det där, jag är så trött att jag inte orkar träna men det sägs ju att man blir pigg av att träna. Fast jag tror att just det är kruxet som gör att jag inte ids träna, när jag verkligen har varit duktig och tränat 3-4 gånger i veckan i ett par månader så har jag inte märkt av ett enda dugg varken på vikten, tröttheten, huvudvärken eller konditionen. Det är därför jag har gett upp igen. Det är bara sååå tråkigt när man inte märker att det ger nåt.

 • Telemarkgrrl

  Idag är det knallblå himlen, strålande sol och för en gångs skull (måste vara första gången på ett halvår) är det ingen storm ute. Man skulle vilja vara ledig och gå långpromenad.

 • Telemarkgrrl

  Det är bra med mig, förutom att jag är så trött! Yawn 9

  Åh, simma vore bra. Jag jobbar nära Sturebadet, det vore najs om man kunde gå där och simma ibland. Fast när min kollega (som inte är svensktalande) hade gått dit för att simma så hade hon trott att hon hade fattat fel när dom sa vad det kostade men sett på kontoutdraget sen att dom faktiskt hade dragit 495 spänn bara för att simma en gång.

  Ikväll ska maken och jag gå på en gratis förhandsvisning av filmen "Into the wild", ska bli så himla spännande! Jag har läst boken som den baseras på tre gånger och verkligen älskar den. Hur stor är sannolikheten att jag kommer att gilla filmen?!

 • Telemarkgrrl

  Muffins, Sturebadet är lyxbadet här i stan; behandlingar, spa, frukostbuffé, morgonrockar - ja hela kitet.

  Oj, nästan en tusenlapp i månaden känns dyrt här, anne, om man räknar bort Sturebadet alltså.

  Nu måste jag göra lite reklam för "Into the wild" (boken alltså, filmen har jag inte sett än. ). Det är en verklig historia (jag älskar såna!) som handlar om en ung kille i USA som bestämmer sig för att han ska ut i Alaskas vildmark och klara sig bara på det naturen kan ge. Det gick inte så bra, han svalt ihjäl. Boken är skriven av en journalist som fick höra talas om den där killen och följde i hans spår för att se vad det var som drev honom och varför det slutade som det gjorde. Efter det har diskussionen gått het om killen var en romantisk idealist som bara gjorde ett par misstag i ungdomligt oförstånd eller om han var en arrogant fullblodsidiot som förtjänade att dö.

 • Telemarkgrrl

  anne på grönkulla skrev 2008-03-04 15:32:14 följande:


  Ja, du själv är jag så spruträdd att jag tar bara dem jag måste...
  Oj, jobbigt! Jag har precis lärt mig att sätta sprutor på mig själv. Jag är inte spruträdd innan men det är ändå en ganska skum känsla att stå där med en par centimeter lång nål som man ska trycka rakt in i magen.
 • Telemarkgrrl

  Fniss, det är ju riktigt gulligt, anne! Du är så kompetent och orädd och klarar så mycket och så är du rädd för sprutor. Jag är precis tvärtom, sprutor är ingen match men allt annat...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7