• Telema­rkgrrl
  Äldre 25 Jan 15:03
  135233 visningar
  1283 svar
  1283
  135233

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  Humpf, jag tappade bort ett "men" där i allt tjafs om Två dagar i Paris men det fattade ni kanske....

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 25 Jan 21:46

  Nu, efter lite mer medicin, vetevärmare på magen och pussar från maken så känns det bättre. Så skönt, man vill ju inte slösa bort en fredagkväll på att ha ont.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 26 Jan 11:02

  Ms K, så fantastiskt roligt att se dig och din lilla Teskedsgumma igen!! Och vad skönt att höra att ni funderar på bröllop igen.

  Nu ska jag jobba lite och sen duscha och efter det blir det långpromenad med fika tillsammans med världens bästa man. Ha en mysig lördag på er!

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 27 Jan 15:24

  Vår, det är vår! Åh, vad härligt det är att vara ute i solen och spatsera. Nu är det inte långt till sommaren ska ni se!

  anne, vad gott det lät med laxagne, det ska vi nog prova någon gång. Men inte idag för då blir det min favoriträtt alla kategorier - stekta gurkor med fetaoströra (jaaaa, jag veeeeet att jag har tjatat om dom förr, f'lååååt! Men dom är så underbara. )

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 27 Jan 15:25

  Och det är ju ett mirakel att BT fungerar.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 27 Jan 20:09

  Oh, min man var på nån libanesisk restaurang på lunchen i fredags och jag tror banne mig att han luktar vitlök än. Igår natt var jag nästan tvungen att gå ut och lägga mig på soffan för att han luktade så mycket.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 28 Jan 12:31

  Hej Zozo!

  Jag vet inte om det räcker med att äta mer grönsaker om det är sån där graviditetströtthet men det är ju bra att försöka äta mer grönsaker iallafall.

  Wokade grönsaker med ris, tex paprika, squash, svamp, minimajs, böngroddar, broccoli och morötter och ostronsås är ju smaskens. Eller rotgrönsaker i ugn (palsternacka, morötter, rödbetor, lök...) med fetaoströra till (smulad fetaost med creme fraiche och salt och peppar).

  Du äter extra folsyra va? Det motverkar missbildningar som ryggmärgsbråck, efter att våra kompisar var tvungna att göra en sen abort i v 20 pga att hon inte ätit folsyra och barnet hade svårt ryggmärgsbråck så är jag fanatisk vad det gäller folsyra.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 28 Jan 12:46

  Det är nån slags B-vitamin, det är ingenting som skadar utan dom rekommenderar att man äter det redan innan man blir gravid. Den svenska rekommendationen är att man ska äta 500 mg per dag. Ska bli spännande att höra vad dom rekommenderar i Lux.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 29 Jan 20:20

  P-strumpa var verkligen obetalbart roligt!

  Muffins, jag har inga bra p-råd att komma med, för mig funkade piller bra och hade inte kunnat tänka mig en spiral där man känner trådarna men alla är ju olika så du får nog prova dig fram till det som känns bäst för dig.

  Kålrabbi låter ju förskräckligt äckligt men jag tror att det är det som vi brukar få på vårt lokala kebabställe och det är jättegott.

  Idag har jag varit på en första intervju på ett ställe, lite lustigt nog så fick jag träffa en personalmänniska först. När vi skildes åt sa hon att jag var en mycket "behaglig" människa. Hmmm, skumt ord att använda så.

  Och så har jag gjort köttbullar på typ 1,5 kg köttfärs som jag har fryst in för att ha på mackor framöver, det är nog det godaste pålägg som finns.

  Nu ska jag krascha i soffan och sen gå lägga mig tidigt.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 29 Jan 20:37

  Om kalorikalkylen faller bra ut så får du gärna berätta det! Om inte, säg inget, jag vill inte veta om mina kära köttbullar är en kaloribomb!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7