• Telema­rkgrrl
  Äldre 16 Jan 19:44
  135457 visningar
  1283 svar
  1283
  135457

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  anne på grönkulla skrev 2008-01-16 18:57:32 följande:


  Stackars Telis - det lät inget kul (men kuren desto bättre) - vadan detta?
  Projektledare som tror att jag både är synsk OCH kan trolla med knäna.
 • Telema­rkgrrl
  Äldre 16 Jan 19:57

  Jaja, om en vecka eller två är projektet slut och då ska jag vara min vanliga lilla solstråle igen. (ha ha ha ha haaaaaaaaaaaa)

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 17 Jan 09:39

  Halloj!

  Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så skulle jag ta med mig en vetevärmare att ha vid fotänden men ser fel i mörkret och sätter micron på Grill i tre minuter istället för micring. FATTA vad det luktade illa hemma hos oss inatt! Brrrrr.... Men som tur var så var det inget som tog eld!

  Zozo, hur känns det idag? Kunde du sova nåt inatt?

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 17 Jan 09:52

  Jag skulle nog också berätta det tidigare än v. 12 till närmsta familjen. Om det nu skulle vara så att man får missfall i vecka 11 så är det väl knappast så att man inte berättar det för familjen och inte låtsas om något? Och om man berättar en tråkig nyhet då ska kan man ju lika gärna berätta den goda nyheten tidigare. Alla vet ju att det inte är 100%-igt att allt går bra men det är ju ändå större sannolikhet för att det går bra än att det inte gör det.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 17 Jan 09:57

  Förresten så är det där med 12 veckor en gammal kvarleva från tiden då man inte hade så bra ultraljudsutrustning som idag. Idag så säger dom att risken för missfall minskar från typ 25-30% till 5% om man ser ett levande foster på UL i vecka 8. Eller förresten, ta sifforna med en nypa salt, jag är ingen matematiker - det jag vill säga är att dom sänkt den där gränsen för när missfallsrisken minskar dramatiskt från vecka 12 till vecka 8.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 17 Jan 12:03

  Fniss, jaha, vad sitter du och tänker på då?!

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 17 Jan 12:33

  Här har jag inte tid att tänka på så mycket mer än jobbiga jobbfiler. Och på att jag har ont i halsen. Eller egentligen inte *ont* med det kliar så jag blir galen.

  På tal om det där med chefer - i mitt fall handlar det om en projektledare och inte en linjechef. Men jag har inte så mycket förståelse för att det är svårt, det är många jobb som är svåra. Och klarar man inte av dom så får man väl byta. Jag tycker faktiskt att det är ganska oacceptabelt att jag ska bli drabbad av att andra människor är inkompententa. Så nu har jag varit bitterfitta idag med.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 17 Jan 12:34

  Vad roligt det är att man får skriva såna ord nu för tiden!

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 17 Jan 12:39

  Dåliga kunder är faktiskt ännu värre än dåliga chefer och dåliga projektledare.

 • Telema­rkgrrl
  Äldre 17 Jan 13:36

  Det är klart att jag tycker att chefer ska få vara ovana också. Men då ska det ju finnas andra, kompententa och erfarna, chefer runt omkring som kan stötta den oerfarna. Ingen medarbetare ska behöva lida för att chefen inte kan hantera situationen, ovan chef eller inte.

  Man kanske inte föds med ledaregenskaper, det har jag ingen aning om, men jag tycker att vissa passar för att bli ledare och andra inte. Därmed inte sagt att dom är perfekta ledare från början. Alla kan inte bli konsertpianister hur gärna dom än vill men dom som kan måste ju förstås först lära sig att spela piano.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7