Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Japp!

    Mysko, jag fick hålla en utläggning igår om en arbetsuppgift från förr, som en kollega jag inte ser så ofta sprungit på och inte begrep. Så när han av en slump kom på att jag kunde den och kunde förklara den blev han nog superglad. Ingen av dem som höll på med den nu hade lyckats med det nämligen - de verkade inte alls ha koll.

    Men vickan, vem diskar då?

  • anne på grönkulla

    Det är alltid trist att inte trivas på jobbet, men du verkar ju ha chanser att ändra på det iallafall!

    Jasså - o jag som trodde ni kanske hade diskmaskin. Det har vi, var o en får ställa in sin egen o så körs den en gång om dan.

  • anne på grönkulla

    vi har faktiskt en liten städnisse som kör diskmaskinen åt oss. Men vi är rätt svenska o har lappar på skåpluckorna om att alla ska ställa in sin egen disk iallafall!

  • anne på grönkulla

    vad är det för sorts jobb du letar efter telis - samma typ som du har nu eller nåt annat?

    Jag fick fö inte det där som du hittade åt mig. fastän jag tyckte jag borde vart klockren... nå nu trivs ju jag rätt bra här, men man vill ju spana in sitt konkurrensvärde...

  • anne på grönkulla

    o du har inte ens läst mitt cv (eller det kanske du har???) - så du vet inte hur rätt du hade... men men - de tyckte inte det...

    Ja, semestern är bra, men man ska ju hinna ta ut den oxå - hela sektorn är ju full av att man inte anpassar verksamhet efetr budgetkostym så åtminstone de mina ligger som skållade illrar hela tiden, o utan vettig ersättning för insatsen - hur länge kan det hålla???

  • anne på grönkulla

    vänat du bara tills budgetpiskan går o verksamheten o ambitionerna inte går ihop med pengarna

    Världen ramlar inte ihop men förvaltningen kanske gör?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7