Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Hej hej!

    Ja, det undrar jag också - men summan av kardemumman är att det inte är säkert att jag får vara borta fårn jobbet så som jag vill/bett om/räknat med/fått förhandsbesked om. Typ. Förhandlingar pågår. Typ.

  • anne på grönkulla

    gomorrn!

    Här har jag gått upp helt i onödan - min körlektion skulle börjat NU men ställdes in för en halvtimme sen. Nåväl, jag får organisera om min dag lite - kanske inte ska träna på fm, men väl handla mat??? Lämna in kemtvätt?

    Sålänge dricker jag te o läser tidningen...

  • anne på grönkulla

    Hej hej!

    Jo, jag är väl rätt krafigt irriterad - ledig kan jag nog vara - men kanske inte helt som planerat. Nåväl, vi får se - jag tror att det går att pussla ihop en lösning som jag också kan leva med - jag tänker inte ödsla energi på att vara hur arg som helst innan vi kört alla varianter i botten, heller. Men då måste jag agera ganska arg utåt å andra sidan... ofta kan man framkalla en kris o få som man vill.

  • anne på grönkulla

    *lodar runt o gör ingenting*

    Jo, jag förstår det. Men du, jag jobbar ju också på en arbetsplats där det är ett plus om alla vi anställer kan svenska - men det är inte realistiskt. Så när vi anställer är det en merit, men vi kan aldrig kräva det. Och hur arbetsgivaren sköter det är deras ansvar - inte ditt. Om läget förändras får chefen gilla läget...

    Men gud vad det gapas ibland om att folk har rätt att prata svenska med oss...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7