Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
 • anne på grönkulla

  Nu har jag kollat klart på min såpa iallafall, Dirty Sexy Money - har den gått i Sverige? Ganska kul. Ser inte så mycket på tv, men när jag slipper passa tider utan kan kolla på webben när det passar mig så är det bra.

  Godnatt!

 • anne på grönkulla

  trist om du skulle tappa dem - lustigt att det märks å mkt på händerna!

  Ja, telis, du är inte den första som blir förbryllad av att jag är rädd för en sån grej. Min egen teori är att jag blivit jätterädd nån gång som barn av nån nål och så tar kroppens flyktmekanismer över helt - typ. Jag har rätt lågt blodtryck också o svimmar lätt, av smärta, utmattning, skräck, illamående, etc. Så flyktmekanismen när nåt är obehagligt är stark!

 • anne på grönkulla

  trist historia!

  Själv hade jag velat gå o träna efter jobbet, för det har jag inte lyckats med på hela veckan (även om jag haft dagliga vettiga skäl för att låta bli) - men tji fick jag! Satt så sent att blodsockret var helt i botten... så det får bli imorrn istället.

  Bjöd kollegorna på hembakt morotskaka till fika idag också!

 • anne på grönkulla

  Ja, vaderna begriper jag kan krympa, men själva foten trodde jag du menade. Men den är ju mest ben, och senor liksom. Men det trodde jag ju om händerna också -o där hade jag ju bevisligen fel!

 • anne på grönkulla

  Jaha, så har jag vart o tränat - känner mig lite duktig. O snart ska jag vara ledig! Från mitten av nästa vecka o sen drygt 2 veckor!!! Panik, snart ska jag packa o planera - vad har ni för väder i Sverige? Använde rni vitnerkläde ro skor fortfarande, eller?

 • anne på grönkulla

  Haha *lätt på lyran själv* men sist jag var så pinsamt bakis så var det nog inte jag utan vinet som var knas - 2 stadiga grabbar o jag blev jättebakis på att dela på en flaska - det är INTE riktigt normalt...

 • anne på grönkulla

  Hmm, jag har en pdator just nu, men det bygger ju på att vi tycker det är ok om det inte är 100% säkert just nu. et är en sån där man tar tempen när man vaknar, ladycomp heter den tror jag. Så kan man ju välja att komplettera med annat skydd eller inte.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7