Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Mums!

    Vi brukar göra laxagne - men det har jag säkert berättat. Man gör minst 1 1/2 sats bechamelsås och så tar man spenat, ev champinjoner o rökt lax istället för köttfärssåsen.

  • anne på grönkulla

    både färsk spenat o färsk broccoli (skuren i småbitar) är supergoda i sallad, faktiskt. En nyfunnen favvo här är kålrabbi, skalas o skärs i bitar, blir knaprigt i sallad.

  • anne på grönkulla

    Mamma gjorde jättegod fisk när hon var här, hela vita fiskfileer i ugnsform, medd broccolibuketter under och lite mjölksås på - med ris till.

    Röror och gratänger på squash, aubergine o tomat är en annan vardagsfavvo här, kryddas med vitlök och/eller örter, efter smak.

    Ett annat knep för att äta mer grönsaker är att riva morötter i köttfärsåsen, blir mustigt o gott.

    Jag äter ofta bönsallad o linssoppa.

    Sockerärter! Rödbetor!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7