• Äldre 18 Dec 11:34
  164929 visningar
  1283 svar
  1283
  164929

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  ... startat en tråd på samma tema!

  Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

  Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

  Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

 • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
 • Oms
  Äldre 24 Dec 00:51

  God jul o gott nytt till er alla! hoppa ni får en lugn o rofylld jul fylld m trevligt sällskap, fulla julbord och mysiga julsånger!

  vi firar hemma imorgon julafton och mamma kommer hit m såväl bakverk som julmat (vi skule ha varit hos henne men ville inte pendla m bebis) sen på juldagen så åker vi till Makens bästa vän och ska socialisera m massor av familjer som är där och äter julmat - kommer nog bli jättetrevligt! sen på annandagen blir det traditionsenligt hos min mellanbror vilket oxå ska bli kul då de inte har sett min lilla princessa

  muffins - nu fick du mig att fundera... hmm du frågade ngt i ngn tråd o så råkade du haman här, eller hur var det? minns att vi diskuterade ditt namn i veckor - bullfjanten eller kaknörden e några favoriter

  Tubbies - lika kul att se att du lever o verka må bra - kul att läsa om era planer/framsteg i "den andra tråden" oxå! håller tummar o tår och sr fram emot en januaripromenad ngn dag kanske??

  Så, nu ska jag surfa vidare, dottern har precis somnat på makens bröst och det mesta är fixat här hemma, imorn bitti ska stora dottern upp till kyrkan o repa på julspelet som sen är under gudstjänsten kl 11 då jag oxå ska befinna mig där e det tänkt, vi får vä se hur det blir...

  julkramar till er alla!!!

 • Äldre 24 Dec 08:24

  God jul på er!

 • Sister of the Night
  Äldre 24 Dec 13:52

  hittade er *skrockar nöjt*

  Tänkte bara önska er en härlig jul! Kul med tråd nr 7, tänka sig va?
  Grattis till jobbet Vickan! Och Omsan det jag lovade är inte bortglömt, har bara haft det lite körigt ett tag men nu får jag lite mer tid över ett tag

  Kram på er allihopa.

 • Sister of the Night
  Äldre 24 Dec 13:54

  P.S Muffinfjanten, det är tanken som räknas, pusslet blir säkert jättebra!
  Stubben och Nenne - "peta dockan i skrevet så blir säkert svärfar spak" - hahahahahahaha
  D.S.

 • Äldre 24 Dec 20:20

  God Jul på alla gooooingar!

  Sis - kul att se dig här! *vinkar* Välkommen till senaste tråden!

  *kramar om och återvänder till julklappsboken*

 • Muffin­sTönt
  Äldre 25 Dec 11:31

  God jul i tråden!

  Jo, Jag snubblade in i tråden när jag såg att Oms briljerade med sina rimtalanger. Själv är jag hopplös när det gäller det. Då skrev jag o bad om hjälp. Ngt sånt va det.

  Sis
  Jo,jag vet! Men han tycker om den. Hans första reaktion när han såg bitarn : Va, e den sönder?

 • Äldre 25 Dec 17:09

  Tjoho!

  Tittar förbi en sväng! Jul är bra, mormor får känna sig mindre ensam och jag går på timmeslånga promenader med päronen. Får köra lite bil också, bra att få möjlighet till några fler mil bakom ratten... jag hinner ju inte sånt annars och det gäller ju att köra bil ofta och mycket för att få rutin!

  Muffins - pussel var det ja! Cool grej!

  Omsan - missade att kommentera ditt inlägg senast, låter som en lagom intensiv jul med unga fröken som ny i gänget!!

 • Äldre 26 Dec 17:07

  Vinkevink!

  tittar förbi under en sävlig juleftermiddag... är fortfarande glad ända in i själen efter gårdagens reunion med folk jag inte sett på tid och evighet!

  snart dags att göra ostpaj som ska serveras med lite skaldjur och bubbel när brorsan med dam stormar in....

  jul är BRA!!!!!

  *kramar*

 • Äldre 26 Dec 18:59

  Själv har jag jobbat idag o överlevt ett större datorhaveri igår härhemma. Suck.

  Men med god middag och vin i magen och ledigt imorrn kan jag ändå förlika mig med tillvaron! Kram på er allihopa o god fortsättning!

 • Muffin­sTönt
  Äldre 26 Dec 22:29

  Tjingeling i tråden!
  Idag har jag fått lutfisk. Annorlunda smak men inte direkt äcklig. Blev inte frälsad men kan tänka mig äta det igen.

  Nu har vi bokat biljetter till två teaterföreställningar och nyårsupe hos Berns salonger. Ska bli sååå spännande! Har redan bokat in diverse butiker som vi ska besöka. Bla Lush,Muffinsfabriken ,Accessoera. Kommer nog på fler ställen.

  Om det är nån som är inne i tråden under dan... Kan ni tipsa om goa restaurangställen med budgetpris inom olika matkulturer. Jag har ju som sagt inte hunnit smaka på riktig go grekisk. Nån libanesisk restaurang har ni snackat om flera ggr. Vi ska va där 4 nätter. Kommer dit tidigt och åker hem sent.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7