• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    ... startat en tråd på samma tema!

    Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
  • viktualia

    MrsO - japp det är mer fast än tidigare, först 6 mån provanställning och sen fast.

    Kläder till nyår - har jag för OVANLIGHETENS skull faktiskt... skönt.. Jag ska ha en lila blus och en svart kjol!

    Regn - var det här! Misär att cykla i! Har just landat hemma i värmen efter 5 km på cykel i trist regn... blärk!

  • Zozo

    Hah - menyn är klar här med..

    Det blir ankpaté (som vännerna har med sig) till förrätt med en liten Gewürtstraminer Vendange Tardive (Sauternes och Montbasillac som uppbackning OM den inte skulle vara god..)
    Till huvudrätt kör vi pilgrimsmusslor med apelsinsås, hemlagade grönsaksvarrullar och svart rom (kommer aldrig ihag vad den heter). Till det ett gott vitt vin - Meursault?
    Till efterrätt bli det fruktsallad med Amarettogratinering - fast det vet jag inte vad vi ska dricka till... Champagne blir det ju ocksa under kvällen.

    Kläder? Tja, vi ska ju vara hemma med kompisar, så något enkelt som passar - och det är just inte sa mycket just nu.

    Vickan - jag gjorde din variant pa flygande jakob men min blev i stort sett menlös. Inte mycket smak pa nagonting.. Nu fick jag bara tag i basmatiris och blandade inte som du gjort, men det later ju underligt att det var hela skillnaden.

  • Telemarkgrrl

    GOTT NYTT ÅR!

    Lite trött i mössan är man allt idag även om jag (Gott sei dank) inte är bakis! Vi hade en enastående trevlig nyårsafton med urtrevligt sällskap och kalasgod mat, även om det kanske var lite väl mycket mat. Champagnen smakade mumma vid tolvslaget.

    Nu har jag lite ångest över att det är snart dags att börja jobba igen.

    Zozo, vad tyckte ni om den amarettogratinerade fruktsalladen?!

  • BlivandeFruJangbåge

    ojoj grönkulla: uppe vid 8 redan?
    Själv gick jag och la mig vid 6.30 i morse hahaha.
    Lagom seg idag...

  • BlivandeFruJangbåge

    har jag missat? Du kanske inte ens bor i sverige?

  • viktualia

    Tjo på er alla!

    Nu är jag hemma i hålan igen. Hade en vråltrevlig nyårsafton med sagolikt god mat! Västerbottenostplättar är sanslöst gott kan jag meddela från säkra källor! Piggvar med parmaskinka och jordärtskockssallad med getost en njutning och den chokladmoussetårtan med mandelmassebotten som vi åt var den allra bästa sortens kalorier! hihi!

    Nu är jag bara trött och hungrig och väntar på att makens matlagning ska slutföras.

  • MuffinsTönt

    Heej tjejer!!!

    Åh, vilken härlig och alldeles underbar resa! Sova gott, roliga utflykter o äta go mat. Vi lyckades hitta i Stockholm efter att gått åt fel håll eller ha kartan fel.

    Thai restaurangen Koh Pangan eller nåt, är ju hur coool som helst!!!Önskade vi kunde stannat lite längre. Jätte go mat, vilka portioner!?! Jag beställde en förätt och det var ju lagom.

    Libanes stället hann vi inte, däremot hittade vi en vietnamesisk restaurang som var hur go som helst. Jag var lite skeptisk men var nyfiken.

    Nyårsmiddan var WoW! 5 rätter + champange m tilltugg. Lagom mkt och hur gott som helst.

    Vi bodde på Elite Palace som låg på St Eriksplan. Välidgt lugn område på fre/lör för att ligga så centralt!Första dan GICK vi till stan. Det var längre än vi trodde. O sen gick vi runt o runt o runt. Kan säga att vi tog tunnelbanan resterande dagarna. Men vi lyckades gå 2,5h runt Gamla stan,skeppsholmen o djurgården o sen tillbaka till stan.

    Som sagt det var super!

    Nu har jag inte läst det ni har skrivit, men jag gör det imorrn. Sovgott!

  • viktualia

    Muffins - skoj att du haft trevligt i sthlm och kul att du gillade Koh Pangang - detta fullständigt galna ställe!!! hihi!

    Sthlm kan man lätt snurra i - maken och jag gick bet på avfarter från Södra länken och slet ett extra varv på Essingeleden.... hm.. surt men sånt som händer!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7