- +
- Mina länkar
- Skapa en ny tråd
- Regler
- Forum
- Senaste
- Nya trådar
- Omröstningar
- Quiz
- Obesvarade
- Hetaste
- Kategorier
- Köp & sälj
- Accessoarer
- Brudklänningar
- Dukning & dekoration
- Festkläder barn
- Festkläder dam
- Festkläder herr
- Make up & skönhet
- Mat & dryck
- Ringar & smycken
- Skor
- Underkläder
- Väskor
- Övrigt
- Anonyma rummet
- Ekonomi
- Juridik
- Relationer
- Övrigt
- Blommor
- Brudbukett
- Övriga blommor
- Ekonomi & budget
- Budget
- Privatekonomi
- Fest & övernattning
- Dikter
- Dukning & dekoration
- Festlokaler
- Herrgårdar & slott
- Hotell & övernattning
- Möhippa & Svensexa
- Tal
- Tips & lekar
- Transporter
- Foto & trycksaker
- Fotografer
- Inbjudningskort
- Trycksaker
- Video
- Kläder & mode
- Accessoarer
- Brudklänningar
- Festkläder barn
- Festkläder dam
- Festkläder herr
- Klädkoder
- Skor
- Underkläder
- Väskor
- Kropp & hälsa
- Kroppen
- Vikt och träning
- Behandlingar
- Lokala grupper
- Blekinge
- Borås
- Dalarna
- Gotland
- Gävleborg
- Göteborg
- Halland
- Jämtland
- Jönköpings län
- Kalmars län
- Kristianstad
- Kronoberg
- Malmö
- Norrbotten
- Skåne
- Stockholms län
- Stockholms stad
- Södermanland
- Uddevalla
- Uppsalas län
- Utlandsboende
- Värmland
- Västerbotten
- Västernorrland
- Västmanland
- Västra Götaland
- Ystad
- Ö-vik
- Örebros län
- Östergötland
- Övrigt
- Mat & dryck
- Catering
- Dryck
- Mat
- Tårtor
- Medlemstrådar
- BT-träffar
- Musik
- Festmusik
- Vigselmusik
- Namn & juridik
- Efternamn
- Juridik
- Pyssel & presenter
- Favours
- Gör-det-själv
- Presenter
- Relationer
- Sex & samlevnad
- Frieri & förlovning
- Kärlek
- Vänner & familj
- Resor
- Bröllopsresa
- Bröllopsresa Sverige
- Ringar & smycken
- Guldsmeder
- Morgongåva
- Ringar
- Smycken
- Skönhet & hår
- Behandlingar
- Frisyrer
- Make up
- Naglar
- Tävlingar
- Lektrådar
- Tävlingar
- Vigsel
- Borgerligt
- Brudfölje
- Bröllopsberättelser
- Frieri & Förlovning
- Jubileumsdagar
- Kyrkligt
- Kyrkor
- Regnbågsbröllop
- Temabröllop
- Vigsel utomlands
- Vigselseder
- Vår månad
- Januari
- Februari
- Mars
- April
- Maj
- Juni
- Juli
- Augusti
- September
- Oktober
- November
- December
- Övrigt
- övrigt
- Veckans fråga
- Bloggar & hemsidor
- Bröllopstorget.se
- Efterlysning - media
- Fråga mig vad du vill
- TV & kändisar
- Övrigt
-
Äldre 18 Dec 11:34168444 visningar1283 svar1283168444
Nu har jag gjort det igen..... del 7
... startat en tråd på samma tema!
Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!
Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!
Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7. -
Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
-
TelemarkgrrlÄldre 20 Dec 11:34Fniss, då förstår jag! Jag såg framför mig hur du tog med hela tvättkorgen.viktualia skrev 2007-12-20 11:31:15 följande:Telstubben - *fniss fniss* Jag tar med mig de kläder som jag ändå tänker använda - oavsett om de är rena eller inte... och så tvättar jag de smutsiga när jag kommer fram.
-
Äldre 20 Dec 11:42
Laxgubbröra, 4 portioner:
200 gr gravad lax
1 äpple
1 kokt ägg
2 kokta potatisar
2 msk finskuren gräslök
3 msk hovmästarsås
4 råa äggulor
4 msk riven pepparrot (men det skippar jag, gillar inte pepparrot)
Skär lax, äpple, ägg och potatis o små tärningar, hacka gräslöken. Blanda det med hovmästarsåsen. Man kan sen göra portionsformar av det och toppa med råa äggulor, men vi hoppas oftast det och packar det i en skål, täckt med gladpack inuti, så kyler man och vänder upp det på enn fat innan man serverar.
Återkommer med kola. -
Äldre 20 Dec 11:45
Tjinuskikola (finkst/ryskt kolarecept)
2 dl vispgrädde
1/2 dl sirap
1/2 dl socker
50 gr smör
Koka upp i tjockbottnad kastrull och låt sjuda tills det blir segt - ca 30 min brukar det ta (men det står upp till en timme i recepten). Ev kan hacka 20 mandlar o röra i på slutet.
Häll upp i knäckformar, och kyl. -
TelemarkgrrlÄldre 20 Dec 11:49
Mums!!!! Stort tack för recepten!
Den där kolan, är den seg eller mer åt det hårda hållet? Jag är lite kinkig vad det gäller sånt, kola och knäck får inte vara för hårda utan helst ska dom vara så där sega att det känns som om tänderna ska lossna och sitta kvar i kolan när man tuggar på dom. -
Äldre 20 Dec 11:55
just det - man ska röra i den hela tiden medan den sjuder. Man måste inte stå o passa precis hela tiden, man kan göra annat i köket, men ett varv i kastrullen med en trägaffel typ varannan minut är lagom.