• oss två

    Linköping?

    Tänkte höra om det finns nån mer från linköping här. var ni ska gifta er? var ni ska ha festen osv.

  • Svar på tråden Linköping?
  • vinrödapar

    jag gifter mej om bara 6 dagar nu på lördag i Nykil kyrka så gå på någon bröllopsmässan fanns det inte tid till och dessutom kanske man kommer på mer man skulle vilja ha gjort då.Nu är det nervöst och lite overkligt att det är jag som ska stå där framme snart.

  • oss två

    å jag som tycker att 12 dagar känns stressat...men bara 6 dagar, då är ni snart herr och fru

  • propp

    Jag va en sväng på mässan igår...trodde det skulle vara mer folk än det var. Sammanlagt 420 pers på hela dagen stod det i Corren idag. Tyckte heller inte att det var särskilt många utställare, hade förväntat mig en mycket större mässa tyvärr, med mer utbud...

  • Fredrik och Sabine

    Vi var också på bröllopsmässan igår...och jag håller med föregående talare...det var faktiskt en grym besvikelse.
    Jag trodde det skulle vara mycket mer att se, och att man skulle få massor av tips och idéer, men det mesta fokuserade på brudens utseende tyckte jag. Det mesta var ju frisörer, make-upartister och nagelteknologer....
    Trist tycker jag!

    Satt och räknade på budgeten när vi kom hem eftersom vi fick reda på priset för serveringspersonal på middagen om man har catering från p2....7000 spänn extra!!!
    Så nu är vår budget istället uppe i 95000 kronor. Hu! Tänk så mycket pengar man ändå lägger ut på bara en enda dag......

    Hur mycket är er budget på??

  • propp

    Vår budget är ungefär som er...ca 100.000:-...men har tyvärr börjat inse att det förmodligen kommer bli exkl. bröllopsresa. Diskuterade det häromdan just att lägga så mycket pengar på bara en dag...jag frågade min m2b om han tyckte det var värt det...och svaret va JAAA och då kan jag ju inte annat än att hålla med

  • Duchess

    Fredrik och Sabine:

    Vi hade catering från P2 på bröllopet och är oerhört nöjda med allt, från bemötandet innan, genomgångar, maten under själva dagen, personalen.. ja allt! Kan bara gratulera er till att ha valt ett alternativ som ni kan känna er helt trygga med :)

    Var ska ni gifta er?

  • Ickaflicka

    Ännu en blivande Linköpingsbrud här! Men bröllopet står inte förrän 2009, så jag har gott om tid att planera... Det som surrar i mitt huvud nu är lokal!!! Det verkar vara en djungel av kvadratmeter, priser, vad ingår? mm. Tänkte mig borgerlig vigsel och fest på samma ställe, typ en herrgård någonstans i Östergötland Sörmland... Några idéer?

  • Duchess

    Ickaflicka:

    Sörstad herrgård låter som ett alternativ för dig! Du kan läsa mer på www.sorstad.se

    Vet att bl a Fru Cinderella hade både vigsel och bröllop där, och hon verkar nöjd. (Hon får väl protestera om jag förstått henne fel)

  • Ickaflicka

    Wow, Sörstad ser jättefint ut! Smart att lägga ut bokningskalendern på nätet, ser ut som att jag måste vara ute i god tid även inför 2009! Puh!

  • oss två

    Tipsar för er som inte valt frisör att gå till salong fame till madde. var där igår för provuppsättning. så himla duktig, hade känsla för sånt.

Svar på tråden Linköping?