• oss två
    Äldre 24 Sep 10:00
    39320 visningar
    173 svar
    173
    39320

    Linköping?

    Tänkte höra om det finns nån mer från linköping här. var ni ska gifta er? var ni ska ha festen osv.

  • Svar på tråden Linköping?
  • Fru Cinder­ella
    Äldre 3 Nov 14:51

    Jag blev precis likadant behandlad på Partyworld, hade vart där en lååång stund när en annan kund kom in och fick hur mycket hjälp som helst.. mig la hon ingen notis om alls!

    Bröllopshuset, helt underbara. Fick hur mycket hjälp och assistans som helst. Underbar service och smakråd med slöja tiara etc.. bara plus från min sida (Köpte även klänningen där)

    Festyran, helt okej ställe.. damen i affären är dock lite gammalmodig tycker jag. Passade inte riktigt mig som person. Men hon var trevlig i alla fall.

    Krinolin sätter jag inte min fot på igen. Var där fick ingen hjälp så jag provade en klänning själv (Hon stod o pratade med en mor o dotter som provade balklänning) fick ingen kontakt alls. Gick ut ur provhytten för att se om det fanns någon spegel. Då vände hon sig om snäste åt mig "Stå där och vänta på din tur". Vart helt paff.. gick in i provhytten igen.. stod där en stund, tog av mig klänningen och skulle gå, då kom hon efter och sa "förlåt om jag inte hade tid att hjälpa dig mer" (Mer, vadå mer! Hade lust att säga, ja då kanske jag hade köpt en klänning här, men det gjorde jag inte. Gick bara *suckar* Urgh vad arg jag blev)

  • cazan
    Äldre 3 Nov 16:41

    Haha, roligt att läsa allas olika bemötanden på bröllopsaffärerna i stan!

    Själv blev jag fruktansvärt behandlad på Bröllopshuset för några år sen. Jag och min mamma gick dit för att leta bröllopsskor till mig, och under tiden vi väntade på att få hjälp gick vi och kikade på klänningarna. Då kom ägarinnan fram med ett stort leende och frågade om vi ville ha hjälp med klänning? Jag förklarade att det var skor vi ville kolla på men under tiden kikade vi på klänningar med lång ärm eftersom min svärmor skulle sy en sån. "Jaha, då kan vi nog slå vad om att du kommer hit gråtandes dagen före ert bröllop för att klänningen inte blev som du tänkt"!! Snäste hon och vi blev alldeles paffa! Vi smet ut ur affären illa kvickt när hon vände sig om eftersom vi inte var intressanta kunder längre...
    Kan tillägga att min svärmor är syslöjdslärare och klänningen blev perfekt...

    Däremot på Krinolin fick vi hjälp av en jättetrevlig tjej när vi skulle hyra kläder till maken. Vi sa att vi skulle sy en egen kravatt, och då fick vi tips och beskrivning på hur man gör...sjysst tyckte vi! =)

  • oss två
    Äldre 3 Nov 18:38

    Ja mkt beror nog på i vilket tillfälle man kommer in.

  • bruden­08
    Äldre 4 Nov 00:18

    SSM
    Ja jag är helt säker att hon såg mig. Affären är ju inte direkt stor

    Jag tycker det är lite jobbigt nu när man ska börja titta på klänning jag drar en MYCKET större storlek än vad jag skulle önska att jag gjorde, det känns nästan pinsamt att gå in i de här affärerna, jag vet att jag är lite knasig som känner så här. Alla ska väl givetvis få köpa klänning oavsett storlek men jag har mina ideér,suck.

    Vilken affär tror ni har de bästa klänningarna för en lite större brud?.

  • SSM
    Äldre 4 Nov 16:38

    nej det är sant... Affären är ju ganska liten.. Tråkigt ändå att du fick sådant bemötande!

    Vet tyvärr inte vilken som kan vara den bästa affären för "större" brudar. Är själv väldigt liten, men önskar att jag inte var så spinkig...

  • Fredri­k och Sabine
    Äldre 4 Nov 18:19

    Bruden -08: Jag har lite av samma problem som du när det gäller klänning. Jag drar också större storlek..och i butikerna finns det ju inte alla storlekar så man måste beställa...vilket känns skitjobbigt tycker jag eftersom man kanske ser ut som ett miffo i den när den väl kommer på.

    Jag tror att man måste gå mycket på magkänslan i butiken och hur personalen är. Jag har som sagt varit på Party World och blivit väldigt trevligt bemött så jag tror att det blir där jag kommer att köpa min klänning. Expediten där sa att nästan alla klänningar kunde beställas ända upp till strl 60!!!

    Jag hittade min drömklänning där.....axelbandslös...vilket ger mig lite ångest (armarna är ju inte direkt vältränade), och med lite "sned drapering" runt magen som ska dölja(enligt expediten) men den är verkligen superfin.
    Ska jag våga - det är det som är frågan?! Man får ju inte se den på förrän man beställt den i sin storlek....

  • bruden­08
    Äldre 8 Nov 21:01

    mmm har det inte varit några linköpingsbrudar här på hela veckan???
    visst skulle det var kul att träffas någon gång?

  • Fejs
    Äldre 9 Nov 06:46

    Jag har blivit dåligt bemött på ett ställe i Norrköping. Funderar på att åka till er och bröllopshuset. Var ju på mässan tidigare och tyckte då att de var väldigt trevliga. Hoppas de är det när jag väl åker dit. Jag kanske måste boka en tid innan jag åker eller vad tror ni? Vill inte ta ledigt från jobbet och komma dit o så har de inte tid med en...

  • bruden­08
    Äldre 9 Nov 15:50

    Fejs
    Jag tror inte du behöver boka tid jag har hoppat in där vid två tillfällen och provat klänningar och det har gått bra

  • Ickafl­icka
    Äldre 9 Nov 19:24

    Jag tycker att du ska ringa och kolla med dem strax innan... De kan ju ha svårt att säga vad som händer nästa kvart, men är det redan en person där inne och provar, så är det ju fullt direkt!De kan ju i alla fall upplysa dig om någon annan "bokat" tid. Sist jag var där var det tre personer där som rev och slet i klänningarna, så jag gick ut igen...

Svar på tråden Linköping?