• oss två
    Äldre 24 Sep 10:00
    39325 visningar
    173 svar
    173
    39325

    Linköping?

    Tänkte höra om det finns nån mer från linköping här. var ni ska gifta er? var ni ska ha festen osv.

  • Svar på tråden Linköping?
  • oss två
    Äldre 1 Nov 15:13

    Ickaflicka: Jag kom aldrig så långt att börja prova klänning där...hon som var där då var så himla otrevlig så gick därifrån..kanske hade hon en dålig dag..men just det där att få titta å prova klänningar är ju så viktigt för ens egen skull. Så ganska vikigt att de bara har bra dagar, eller åtminståne inte visar utåt...men men...Många annars som säger att de är bra där.

  • Ickafl­icka
    Äldre 1 Nov 15:17

    Ja, jag känner igen det där från mitt yrke, för kunden är ju just deras ärende viktigast, fast jag tycker att jag sitter med tio "viktigare" ärenden samtidigt! Men det ska ju inte kunden märka!!!

  • bruden­08
    Äldre 1 Nov 21:28

    Fru Cinderella
    Det var nog från dig jag fick tipset om Bernst blommor i första taget

    Oss två
    vad tråkigt att du fick ett dåligt bemötande fån bröllopshuset har hört mycket dåligt om dom men själv bara haft positivit att säga om dom.
    Därimot partyworld där kan man snacka om dåligt bemötande kommer inte gå tillbaka dit och kommer aldrig överhuvudtaget rekomnender dom.

    Festyran i Tannefors finns ju också de hade väldigt lite sist jag var där så jag väntar på att det ska fyllas på med klänningar igen.

    Är det någon mer än jag som valt ASADO partyservice som cateringfirma?

  • lilltj­ejan
    Äldre 1 Nov 21:35

    ja pratede med hon på festyran härom veckan å hon sa att dom skulle få in dom nya klänningarna i mitten på november nu å rekomendera mig att venta me att koma dit fram tills dess...

  • Fredri­k och Sabine
    Äldre 1 Nov 21:52

    Bruden -08: varför så negativ mot party world? Vad var det som gick fel?
    Jag har varit därinne 2 gånger och tittat på klänning och blev mkt trevligt bemött båda gångerna. Hittade drömklänningen där, men det som är lite synd är ju att man inte kan prova eftersom de inte har alla strl hemma...så det känns lite halvjobbigt att beställa en klänning, lägga halva priset i handpenning och sen sitter klänningen skitilla på en....
    Nån som har andra erfarenheter från party world som vill dela med sig?!? Är ju trots allt lite orolig för att beställa något man inte har provat....

  • lilltj­ejan
    Äldre 1 Nov 22:04

    fast så är det väll i dom flästa butiker? att dom ha inte alla storlekar hemma i alla klänningar utan man får pröva en förstor i rätt modell å vill man ha den så tar dom hem en i rätt storlek...

  • bruden­08
    Äldre 1 Nov 22:43

    Fredrik och Sabine
    Jo det var så att jag gick in på partyworld för att titta på brudklänning och expediten stod och pratade i telefonen det är väl inget fel i fet men hon gjorde ingen notis om att jag kom in och man hörde på samtalet att det inte var något viktogt mest skitsnack, jag gick en lång stund där inne och kollade men hon babblade på fast hon hade sett mig frågade inte om jag behövde hjälp eller ursäktade sig i telefonen. Jag började föröka att påvisa att jag var intresserad av att titta på klänningarna, typ började om från början och titta på dom. Jag var där inne en jättelång stund. Sedan kom den in en kund till i affären expiditen pratade en kort stund till i telefonen sedan hör jag att hon säger uräkta mig kjag måste sluta jag har fått en kund!!! Då blev jag helt paff!! Vad var då jag ??? Då bestämnde jag mig för att jag inte ville titta på klänningar hos henne mer utan går mot dörren och när jag tar i handtaget så frågar hon mig Du kanske också ville titta på en klänning? Gahhh urirreterad var jag tjejen som kom in var en förälder till ett barn på min förskola så jag ville ju absolut inte säga vad jag tyckte och tänkte just då, sen är vcårt bröllop inte officiellt ännu så jag ville inte avslöja mig. Jag svarade att det hade jag velat men nu har jag inte tid.
    Då svarar hon mig att hon tycker jag skulle komma tillbaka för det fanns säkert någon klänning som skulle bli sååååå bra. Tjugo minuter tidigare hade jag haft tid.

    Därför tycker jag de känns väldigt oproffsiga

  • bruden­08
    Äldre 1 Nov 22:44

    haha fel i fet skulle de ju inte stå utan fel i det

  • SSM
    Äldre 1 Nov 23:03

    Jag har varit inne på party world flera gånger. Både jag och flera bekanta till mig har handlat där. Är jättenöjd med min aftonklänning och mina bekanta är likaså med sina. Alla gånger jag har varit där har hon som jobbar där varit väldigt trevlig och hjälpsam.

    Bruden 08 - tråkigt att du fick sånt bemötande. Är du säker på att hon såg dig?

  • propp
    Äldre 3 Nov 13:34

    Jag var inne på Festyran i Tannefors igår och har nu hittat min favoritklänning (än så länge). Nya kollektionen kommer om ca 2 veckor så ska ändå vänta till dess och se om det kommer in någon ännu bättre, men annars blir det den

Svar på tråden Linköping?