• Duchess

    Linköping?

    Även jag var en linköpingsbrud i somras Vi gifte oss i Veta kyrka utanför Mantorp, och hade festen på Sålla kvarn (nära Sjögesta). Toppenbra!

  • Duchess

    Björkebergs kyrka ligger på norra sidan av E4:an, men inte så långt från Sjögestad. Gissar att det kan vara en dryg mil, eller nåt? Sjögesta har ju också en kyrka.

    Jag måste också få fråga om Sjögetad motell: Från utsidan tycker jag ärligt talat att det ser ganska sunkigt ut. Jag har däremot aldrig varit på insidan eller pratat med deras personal. Är det ett okej ställe, tycker ni?

  • Duchess

    Fredrik och Sabine:

    Vi hade catering från P2 på bröllopet och är oerhört nöjda med allt, från bemötandet innan, genomgångar, maten under själva dagen, personalen.. ja allt! Kan bara gratulera er till att ha valt ett alternativ som ni kan känna er helt trygga med :)

    Var ska ni gifta er?

  • Duchess

    Ickaflicka:

    Sörstad herrgård låter som ett alternativ för dig! Du kan läsa mer på www.sorstad.se

    Vet att bl a Fru Cinderella hade både vigsel och bröllop där, och hon verkar nöjd. (Hon får väl protestera om jag förstått henne fel)

  • Duchess

    Jag kikade på deras hemsida, och där ser de ut som om de är i farten ännu. Fast jag tror inte att det går in 150 personer i deras festvåning. Jag och min man var där och kikade runt när vi rekognocerade inför bröllopet. Det kändes lite slitet i lokalen och menyn var ingen höjdare. Men de vi mötte var trevliga och bra att ha att göra med.

    www.albatrossab.se/lakare.html


    SSM skrev 2007-11-19 17:39:18 följande:
    Hörde förresten att läkarsälskapets festvåning har gått i konkurs eller
    nåt sånt. Eller de ordnar inte med fester längre. Men jag är inte helt
    100% på att det stämmer..Hvid brud.. hoppas att du hittar något som passar!
Svar på tråden Linköping?