• Finlands tjejen

    18 augusti 2007, nr 2

    hej såg att våran förr atråd var avstängd. nu lagar jag en ny.
    så välkommen in.

  • Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2
  • tree

    Tant Brud
    våra andra osa datum är på måndag... vi vänta för 20 svar tror jag också.... vi hade en först rund förut och stickade andra inbjudningar för middagen after vi viste hur månge tackade nej.... och vi också stickade inbjudningar till kvällsfesten på andra runden... jag tror att det är 9 middagssvar och 12 festsvar vi väntar på...

  • tvillingmor

    Ska också gifta mej den 18 augusti 2007! Roligt med fler på med samma datum!

    *puffar*

  • majasmarie

    Vi har inte OSA förrän den 29 juni... är vi alldeles för sent ute då?

  • jench24

    Oj, vi har osa 18/7! Det är rätt sent, men eftersom vi fixar all maten själva så har vi ingen catering som måste ha slutbesked tidigare än så.

    Men tråkigt att folk inte osar! Man kanske kan skicka ett trevligt påminnelse-sms dagen efter osa och fråga lite försynt? Det finns ju en del trådar här på forumet som handlar om just folk som inte osar, och det är ju synd att förutsätta att uteblivet osa innebär att gästen inte kommer. Särskilt om det är många som inte osat.

    Jag har också förstått att det är ett "fruktansvärt övertramp" (;))att påminna innan osa gått ut, så gör inte det... :)

  • Lokatten

    Hej allihopa!
    Hur ska ni göra med musiken under kvällen?
    Vi ska spela på cd- spelare o göra lite egna bland skivor. Men min fundering är om man ska göra 1 skiva med lugna låtar, 1 med pop o rock o.s.v eller om man ska blanda hej vilt på alla skivor vad tror ni blir bäst?

  • PennyJenny

    Vi har osa i juli någon gång, minns inte riktigt när. Så nej, 29 juni är väl inte så sent? Det beror sig ju på, vissa måste lämna besked till cateringfirmor äckligt tidigt eller så och då sätter man ju datum därefter. Andra behöver eg inte veta fören kanske 2 veckor innan.

  • jench24

    Vi tänkte ha en dator inkopplad i musikanläggningen, och bara spela blandad musik hela kvällen. Jag som älskade att gå på mellanstadiedisco kan fortfarande inte förstå att det inte spelas tryckare på krogen förrän strax innan stängningsdags! :) Så vi ska ha bandat hela kvällen.

  • Tant Brud

    Vad gäller OSA: jag tycker det var tidigt med OSA redan nu, men det var de som skulle fixa maten som ville ha det så, så ok. Vi har fått in några fler svar. Vi tänker vänta någon vecka, och sedan skicka/ringa påminnelse.

    Musik: Vi tänker ha DJ, och det är en chansning, men vi vill gärna ha lite ös på dansgolvet. Känns som alltför mycket jobb att fixa musik själv, och risken är stor (för oss i alla fall) att det inte blir så bra, men det beror ju också på ens eget intresse.

  • tvillingmor

    Vi har OSA imorgon... 1 juni. Vi tyckte det var rimligt med tanke på hur mycket planering och pengar man lägger ner på bröllopet...

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2