• Finlan­ds tjejen
    Äldre 8 May 08:28
    48378 visningar
    314 svar
    314
    48378

    18 augusti 2007, nr 2

    hej såg att våran förr atråd var avstängd. nu lagar jag en ny.
    så välkommen in.

  • Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2
  • tree
    Äldre 4 Jul 08:58
    #0

    Daia Gräddnos
    hon ska spela för 15 minuter samtidigt som gästerna ankommer och då precis som du förståd...bröllops march--- men inte 'here comes the bride'... det skulle låter lite trågig med tvärflöjt... men jag tror att det skulle funker med mendelsshons 'wedding march from midsummer nights dream' och definitivt med 'queen of sheeba'... jag spela själv cokså... du kan lyssna till låterna här och försöka ...

    www.weddingmusic101.com/Wedding_Music_Overview.html

    min vännina har spelat in låterna till cd så att vi kan lyssna till henna spelar för att vara säkert om låterna... hon ska skicka cd:n till oss under den här veckan...

  • tree
    Äldre 9 Jul 14:23
    #0

    jag fick cd:n... vad kul det var... så romantiskt... det funker jätterbra med solo tvärflöjt!

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 9 Jul 14:29
    #0

    Idag är det 40 dagar kvar!!! :)

    Min syster hade tvärflöjt solo på sitt bröllop, det var jättevackert. Vi kommer dock ha en solist som sjunger "Du är allt" och "Annies song". Ingångsmarsch och utgångsmarsch blir de vanliga "Mendehlsson" och "A trumpet voluntary".

    Jag börjar känna mig lite stressad. Samtidigt som jag tror att det mesta är gjort så känns det som om det är en massa kvar som kommer att bli stressigt i slutet... Nåja bara att ta och försöka fixa lite i taget så ska det nog gå bra :)

  • tree
    Äldre 9 Jul 14:37
    #0

    jag också känner mig lite stressad... jag har skrivit en lista... oi, det finns många sma grejer kvar att fixa... men som sagt... det är bara att sätter igång...

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 9 Jul 14:42
    #0

    Jo det är ju bara att sätta igång och beta av de saker man har kvar så känns det nog bättre när man kan bocka av saker från listan. :)

    Det här med festprogram kan nog vara nåt jag sitter och pillar med fram till slutet...

  • Lokatt­en
    Äldre 9 Jul 15:27
    #0

    40 dagar!!! spännande! Jag längtar..
    Det är en del saker kvar att göra..

  • Zandra
    Äldre 9 Jul 16:32
    #0

    Hej, det tog ett tag, men nu har jag hittat igen er... jag undrade vart alla 18:e augusti brudar tagit vagen...

    40 dagar - ar det verkligen sa fa dagar kvar? Usch, precis som nagra utav er andra borjar jag ocksa fa lite panik nu...maste satta iagng med vigsel och festprogram. Nagon annan som gjort detta redan och har tips och ideer?

    Forra veckan sa var vi i Tyskland och lyckades ordna valdigt mkt: traffade bland annat organisten: vi ska som ingangsmarch ha Mussorgsky's Pictures at an exhibition och utgangsmusik blir Appelbo ganglat.

  • Daia Gräddn­os
    Äldre 9 Jul 21:52
    #0

    tree

    vad roligt att det funkade med musiken! Jag ska prata med min kusin (som spelar tvärflöyt) om det går att spela "bröllopsmarch". Jag har lyssnad på Mendelsons och på den andra ("here comes the bride"), vad tycker du är skillnaden som gör att Mendelssons kan spelas på tvärrflöyt och inte den andra? (önsker råd eftersom du sa att du spelar tvärrflöyt:))

  • Bröllo­pA
    Äldre 10 Jul 09:26
    #0

    Hej på er...
    ...har oxå hittat tillbaka till denna tråden!
    Vad har ni kvar?
    Småpyssel eller stora grejer?

    Har ni gjort ett dagsschema och hur ser det isf ut???

  • PennyJ­enny
    Äldre 10 Jul 09:32
    #0

    Har börjat titta på material till vigselprogrammet och menykortet (ska inte ha något festhefte utan ett halvt a4 som är skuret på längden med menyn frampå och bordsplaceringen på baksidan) men får inte riktigt till det. Så jag måste fnula lite på det och ska gå och titta på mer material idag.

    Annars är nog det mesta klart, som kan vara klart. Åker hem till ön om 2 veckor och ska då beställa tårta och träffa floristen och beställa blommor.

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2