• Finlan­ds tjejen
    Äldre 8 May 08:28
    48224 visningar
    314 svar
    314
    48224

    18 augusti 2007, nr 2

    hej såg att våran förr atråd var avstängd. nu lagar jag en ny.
    så välkommen in.

  • Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2
  • tree
    Äldre 29 Jun 19:13
    #0

    bara 50 dagar kvar!

    vi har flyttat in till nya huset och det känna så jättebra. vi satt ut i trägården i eftermiddagssolen ... hmmm... så fint! mycket kvar att packa upp...

  • banki
    Äldre 29 Jun 19:22
    #0

    Den här tråden har jag missat. har kollat på vår månad men där var det ingenting. Jag gifter mig också 18/8. Ligger nu hemma i feber och är dyngförkyld.
    Idag ringde de och sa att ringarna kommit. Å vad jag längtar att prova.

  • Miss Lilly
    Äldre 30 Jun 18:59
    #0

    Vi har osa i morgon och saknar några svar fortfarande... men o andra sidan så har drygt 100 tackat ja.... Dessvärre så har jag 9 kusiner (m2b 38) och bara 2 kommer
    m2b har gått och fått nytt jobb!! slipper pendla 1 timma åt vart håll/dag oche inte jobba nätter mer (nattvecka nu )hurra, så from efter bröllopet så kan vi gå o lägga oss tillsammans jämt, ja, när inte jag reser då....
    Bestman har bett mig fixa fram lite telefonnummer till m2b's vänner som inte han känner och DÅ började mina nerver darra... vad kommer o hända framöver??? Har någon av er blivit hippad än??

  • Miss Lilly
    Äldre 30 Jun 19:00
    #0

    ...det skulle vara m2b 38 kusiner... och bara 2 av mina kommer...

  • Daia Gräddn­os
    Äldre 1 Jul 02:09
    #0

    Så det är här ni är!

    Kul med rumba Tree - fick du ideen från oss? Kan ju berätta at vi tog bara två danstimmar, sen kände vi oss redo - och vi är inga dansare sen innan:) Nu kan vi iallafall dansa nåt till våran låt!

    Nu har så mycket blivit fixad att man borde prata om vad man har kvar...

    Musiken verkar va tidkrävande (vi har dator med musik, dessa spellistor...). Sen köpa dryck, det gör vi et par veckor innan bröllopet. Tror vi kommer köpa för mycket, men jag litar inte på dem som sejer två glas rött vin till hovudrätten, jag drickar iallafall mer (kanske inte i mitt eget bröllop, men i andras). Sen har jag for tilfället två klänningar, der den ena behövas sys om så den passer bättre. Provuppsättning kan jag bara få gjort dagen innan bröllopet... Ja det är hundra små- (?)saker...

  • tree
    Äldre 1 Jul 13:04
    #0

    välkommen banki! hoppas fökylningen går över snabbt!

    Daia Gräddnos
    long time no hear!

    det är bara 'coincidence' med runba faktiskt... låtet är faktist en foxtrot men när jag pratade med danskillen på telefon sa han att en rumba skulle vara lättare och mer röligt att dansa... vi vill ha det helt koreograferad och han sa 3 timmar skulle räckar om vi övnar (tränar) hemma... vi får se!... han sa att vi kan boka lektioner för bara 2 eller 3 veckor innan bröllopet... nåt röligt att se fram emot iaf!

    Miss Lilly
    100 gäster! vilka stor fest! verkligen kul nyheter om din m2b's nyt jobb!
    jag var kippad när jag var i london i maj... det var verkligen kul. spa, båt längs thames och middag/koktails efteråt... ni kan läsa om det på vår hemsida... och ser några foto under 'foto' scektionen!

    terriandolof.weddingannouncer.com/diary.html

  • Miss Lilly
    Äldre 1 Jul 14:46
    #0

    Tree - what a lovely day!!!

    Får jag fråga Dig Tee hur man översätter klädsel till engelska :
    Dresscode : Kavaj / Kostym Mörk kostym
    Valfri elegant klädsel, tex: dräkt eller kort klänning.Ibland även elegantare långbyxor.

  • PennyJ­enny
    Äldre 1 Jul 19:35
    #0

    Har varit på "genrep" hela helgen! Kompisar som gifte sig i går, i hällregnet. Var inte så kul utanför kyrkan men faktiskt, alla skrattade bara åt det och så tog man alla grattulationer vid festlokalen istället, så nu är jag inte så orolig för regn längre. Och såg man ju lite saker som man ska undvika och annat man definitift ska göra.

    Och det var verkligen speceillt att sitta där i kyrkan igår med sambon och veta att om 50 dagar exakt är det vår tur att stå där. Och så fick jag öva på att hindra mig själv från att gråta. Tänker på snö och kyla och ser bilder på vita snödrivor och faktiskt, det funkade. Lite tårar kom, men jag brukar vara en som bölar som bara sjutton så några tårar var helt okej. Så nu ska jag fortsätta att öva på tanketekniken genom att se på massa sorliga och söta filmer. ;)

  • Julis
    Äldre 1 Jul 20:27
    #0

    Hej hej.. här är en till som ska gifta sig den 18. 15:00 bär det av,,man börjar ju bli lite nervös,,,mycket att planerna nu bara,,man vill ju att allt ska bli så bra som möjligt..

  • tree
    Äldre 1 Jul 21:46
    #0

    välkommen Julis!

    Miss Lilly
    dresscode... det är svårt...
    Kavaj / Kostym = lounge suit...men då antar jag att det är får engelskmän som förstå vad det är faktiskt... Vi har skrivit bara 'suit' för då förstår man att det är en vanligt kostum som räckar iaf. men det är altid svårt för kvinnor... vi har försökt föklara detta på vår hemsida. Man har ingen dresscode på ett engeslkt bröllop (men det är kavaj som man brukar har på sig iaf).
    Mörk kostym = evening wear (i.e. dark suit, long dress)
    Valfri elegant klädsel, tex: dräkt eller kort klänning.Ibland även elegantare långbyxor = dresscode: elegant i.e. long or short dress or even elegant trousers

    du kan läsa vad vi har skrivit på vår hemsida under dresscode: terriandolof.weddingannouncer.com/ctext-383924.html

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2